Хидронефроза

Хидронефроза

0

Хидронефрозата представлява повишаване на разширението на бъбречното легенче, което се дължи на задържане на урина в бъбрека. Хидронефрозата може да бъде вродена или придобита. Симптоми и лечение при хидронефроза.

1
Идеи и мнения за Задържане на урина в бъбрека. Публикации и текстове за Задържане на урина в бъбрека от сайта. Подробна информация относно Задържане на урина в бъбрека на едно място.

Какво другите търсят

Задържане на урина в бъбрека - Задържане на урина

Задържане на урина

14.03.20150403

Задържането на урина представлява здравословен проблем, който се изразява в невъзможност за уриниране, въпреки че пикочният мехур е пълен.

Задържане на урина в бъбрека - Лечение на хематурия

Лечение на хематурия

15.03.20150431

Съмнения за тумор на пикочен мехур има, когато става дума за хематурия, която се появява периодично и протича без болки.

Задържане на урина в бъбрека - Пиелонефрит

Пиелонефрит

03.04.201501071

Тубулоинтерстициалният нефрит или пиелонефрит представлява група заболявания на бъбреците. Пиелонефритът инфектира бъбречната тъкан и кухинната система в бъбрека. Пиелонефритът е предизвикан е от бактерии.

Задържане на урина в бъбрека - Безвкусен диабет

Безвкусен диабет

11.06.201502195

Безвкусният диабете синдром, който се характеризира с отделянето на повишено количество урина, засилено чувство за жажда. Безвкусният диабет бива три вида. Симптоми и лечение при безвкусен диабет.

Задържане на урина в бъбрека - Камъни в пикочния мехур

Камъни в пикочния мехур

21.08.2015036

Камъните в пикочния мехур са познати на човечеството още от най-дълбока древности, а операциите по тяхното премахване са едни от първите познати хирургически интервенции. Големината на камъните в пикочния мехур е различна.

Задържане на урина в бъбрека - Задържане на вода

Задържане на вода

05.10.2012011423

Задържане на вода често се нарича оток. Това е състояние, което е резултат от течове в тъканите на тялото от кръвта. Обикновено течността се оттича от тъканите на тялото чрез лимфната система - мрежа

Задържане на урина в бъбрека - Какво трябва да знаем при дископатия

Какво трябва да знаем при дископатия

18.05.201501020

Един от най-честите здравословни проблеми, които откъсват хората от нормалното им всекидневие, е дископатията. Всъщност, това понятие от разговорния език обединява различни по степен и локализация увреждания на гръбначния стълб.

Задържане на урина в бъбрека - Камъни в бъбреците могат да увредят сърцето

Камъни в бъбреците могат да увредят сърцето

24.02.20150499

Според учените камъните в бъбреците оказва негативен ефект довеждайки до заболявания като диабет, затлъстяване, високо артериално налягане.

Задържане на урина в бъбрека - Заболявания на пикочния мехур

Заболявания на пикочния мехур

23.03.20150312

Заболяванията на пикочния мехур са неприятни и болезнени състояния, които засягат мускулест орган, намиращ се в долната част на корема. Заболяванията на пикочния мехур могат да бъдат много сериозни. Възпаление на пикочния мехур е и цистит

Задържане на урина в бъбрека - Поликистоза на бъбреците

Поликистоза на бъбреците

29.05.201211759

Поликистозата на бъбреците е генетично заболяване, което води след себе си последствия като хронична бъбречна недостатъчност.

Задържане на урина в бъбрека - Депресията на бременните вреди на плода!

Депресията на бременните вреди на плода!

27.08.20090689

При бременност е вредно жените да изпадат в депресия. Депресивните състояния изискват употребата на антидепресанти. Те от своя страна нанасят вреди върху бебетата.

Задържане на урина в бъбрека - Цистит

Цистит

01.04.201501962

Цистит е заболяване на пикочо-половата система. От цистит в повечето случаи страдат жени. Симптоми и лечение на цистит, причини и предпазване от цистит.

Задържане на урина в бъбрека - Уголемяване и възпаление на простатата

Уголемяване и възпаление на простатата

05.06.20150332

Когато простатата е увеличена, тя притиска пикочния канал, което дава смущения в уринирането. Причините за нейното уголемяване са все още неизвестни на съвременната медицина.

Задържане на урина в бъбрека - Уринарна инконтиненция

Уринарна инконтиненция

11.06.20151764

Уринарната инконтиненция е неволно изпускане на урина. Уринарната инконтиненция засяга и двата пола, но се среща по-често при жените. Симптоми и лечение при уринарна инконтиненция.

Задържане на урина в бъбрека - Нефротичен синдром

Нефротичен синдром

09.06.201501035

Нефротичният синдром е рядко, патологично състояние, проява на голяма част от бъбречните заболявания. Нефротичният синдром изисква навременно лечение. Нефротичният синдром има опасни усложнения.

Задържане на урина в бъбрека - Задържане на течности в организма

Задържане на течности в организма

15.06.201204238

Парадоксално, но една от основните причини за задържане на вода в организма е обезводняването. Ако не се приема достатъчно количество вода, отделни клетки от организма започват да привличат към себе си вода.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Готини ревюта, кулинарни рецепти и текстове за Задържане на урина в бъбрека в страницата на жената. Онова, което търсиш на тема Задържане на урина в бъбрека е в Езине.бг. Имаш предложение касещи Задържане на урина в бъбрека? Свържете се с нас от линка за контакти по-долу. Дай своята отценка и мнение за Задържане на урина в бъбрека.