Типове жени в сайтовете за запознанства

Типове жени в сайтовете за запознанства

0

Типове жени в сайтовете за запознанства - обобщени резултати от експеримента на Иво, Рали и Мира относно срещите от интернет и сайтовете за запознанства.

1
Препоръки и класации за Запознанства с разведени жени. Репортажи и материали за Запознанства с разведени жени от сайта. Най-актуалното за Запознанства с разведени жени в един сайт.
Мъжете си падат по пълните жениЗапознанства с разведени жени - Мъжете си падат по пълните жени

14.10.200976000

Мъжете харесват дебелите жени, но не всички имат смелост да го признаят. Жените с наднормено тегло правят повече секс, отколкото тези с нормално телесложение. Сексуални отношения на различните жени.

Срещите от сайтове за запознанстваЗапознанства с разведени жени - Срещите от сайтове за запознанства

16.05.201223606

Първата среща е стрес и за мъжа, и за жената. Но представете си да имате първа среща с мъж, който не сте срещали до този момент на живо и отношенията ви са били само в кибер пространството.

Срещи в интернет - каква е реалността в БългарияЗапознанства с разведени жени - Срещи в интернет - каква е реалността в България

05.01.201222090

Трима от екипа ни (Иво, Рали и Мира) се съгласиха доброволно да експериментират 5 месеца срещите във виртуалното пространство. Ето и резултатите от срещите по интернет.

Наско Месечков възмутен от интригиЗапознанства с разведени жени - Наско Месечков възмутен от интриги

10.12.2014046

Танцьорът Атанас Месечков, който е една от безспорните звезди в шоуто Денсинг Старс , е възмутен от заплитаните напоследък интриги по отношение на любовните му контакти.

Ева Лонгория ще прави телевизионно шоуЗапознанства с разведени жени - Ева Лонгория ще прави телевизионно шоу

28.03.20120139

Звездата от Отчаяни съпруги, която има доста горчив опит от връзките си с неподходящи партньори, разработва нов реалити формат озаглавен Всичко за любовта.

Най-добрите любовници в Европа са французиЗапознанства с разведени жени - Най-добрите любовници в Европа са французи

27.01.20150236

Французите са най-големите майстори на любовните ласки на Стария континент, показва проучване на сайт за запознанства. Те са избраните и за европейците с най-атрактивен външен вид.

Стресираните мъже предпочитат пухкави жениЗапознанства с разведени жени - Стресираните мъже предпочитат пухкави жени

30.12.201301433

Изследването се е провело с помощта на доброволци – всички участващи били мъже на възраст между 18 и 40 години. Едната от двете групи била подложена на тежко и дълго интервю за работа.

Определиха държавите с най-много разводиЗапознанства с разведени жени - Определиха държавите с най-много разводи

10.05.20140817

Статистика на ООН успя да определи десетте държави, в които броят на разводите надвишава 50 процента. Класацията показва, че почти половината бракове се провалят.

Вече има сайт за запознанства за грозниЗапознанства с разведени жени - Вече има сайт за запознанства за грозни

25.08.201001126

Британски мултиммилионер създаде сайт за запознанства, в който могат да се регистрират савмо грозни хора. Според него и хората с неугледна външност имат право на семейно щастие.

Големината на годежния пръстен показва колко обичате жена сиЗапознанства с разведени жени - Големината на годежния пръстен показва колко обичате жена си

08.02.201401386

21 процента от омъжените или вече разведени жени казват, че не са се впечатлили как мъжете им са им предложили брак. 38 процента от дамите смятат, че големината на годежния пръстен показва колко ги обичат половинките им

Коледните празници са най-подходящото време за предлагане на бракЗапознанства с разведени жени - Коледните празници са най-подходящото време за предлагане на брак

23.12.20130417

Проучване във Великобритания сочи, че коледните празници са най-подходящото време, в което мъжете могат да направят предложение за брак на своята половинка.

Защо мъжете изоставят женитеЗапознанства с разведени жени - Защо мъжете изоставят жените

03.02.201303968

Много жени, които трудно преживяват раздялата с любимия, не могат да разберат как се е стигнало до нея. Обикновено това става, когато дамата не е инициатор на раздялата.

Гуинет Полтроу и Крис Мартин вече са разведениЗапознанства с разведени жени - Гуинет Полтроу и Крис Мартин вече са разведени

22.04.2015051

Русокосата актриса Гуинет Поутроу вече официално е свободна жена. Тя и доскорошният и съпруг Крис Мартин са подписали документите за развод, след като се разделиха преди малко повече от година.

Какви са предимствата при сватосванетоЗапознанства с разведени жени - Какви са предимствата при сватосването

19.09.20140316

Сватосването или мачмейкинг, както е известно в западните страни, (matchmaking) става все по-популярно и у нас, тъй като гарантира на самотните хора, че ще им се намери подходяща половинка.

Правила за безопасност, на среща с непознат от интернетЗапознанства с разведени жени - Правила за безопасност, на среща с непознат от интернет

05.01.201221890

На която и група от типа жени или мъже от експеримента на Иво, Рали и Мира да попаднете, задължително спазвайте правилата за безопасност при онлайн запознанствата.

Брачните окови пазят здравето на мъжаЗапознанства с разведени жени - Брачните окови пазят здравето на мъжа

25.08.20090623

Американски специалисти откриха, че силните семейни връзки удължaват младостта и запазват стабилно здравето на мъжа. При жените бракът не влияе на физическото здраве.

  • Google+
  • Pinterest

Какво другите търсят

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

Полезни анализи, рецепти и материали за Запознанства с разведени жени в страницата на модерния българин. Всичко, което те интересува за Запознанства с разведени жени е в Езине.бг. Имаш въпроси касещи Запознанства с разведени жени? Обърнете се към нас от връзката за контакт по-долу. Дай своят опит и мнение за Запознанства с разведени жени.