Болки под мишниците

Болки под мишниците

3

Обикновено мястото, където се появят подути лимфни възли, подсказва заболяването. Именно те са тези, които първи реагират на дразнения отвън. Реакцията се изразява в промяна на структурата на възела.

1
Практични съвети и идеи за Подут лимфен възел. Репортажи и материали за Подут лимфен възел от портала. Най-актуалното на тема Подут лимфен възел в един сайт.

Популярни

Подут лимфен възел - Как да връзваме шалове

Как да връзваме шалове

25.01.2012417547

Шаловете могат да се носят само върху шията или пък върху главата, като същевременно предпазват и шията от студа. Един от класическите начини за връзване се прави с квадратен шал.

Подут лимфен възел - Болест на синусовия възел

Болест на синусовия възел

09.07.20150783

Болестта на синусовия възел представлява промяна в неговата функция, която води до интервали на ниска сърдечна честота и сърдечни паузи. Болестта на синусовия възел се наблюдава при възрастни. Лечение на болест на синусовия възел.

Подут лимфен възел - Причини за подуване на лимфните възли

Причини за подуване на лимфните възли

11.12.201406886

Лимфните възли се уголемяват, когато се борят с някакви причинители. Най-често се засягат лимфните възли, разположени по главата, областта на врата, подмишниците и в ингвиналната област.

Подут лимфен възел - Мода в шаловете

Мода в шаловете

04.10.201104692

Шалът е необходим аксесоар за всяка дама, която иска да изглежда елегантна и женствена. Научете се да носите шала си, вързан на френски възел.

Подут лимфен възел - Скрофулоза

Скрофулоза

18.03.20150143

Скрофулозата, наричана още лимфатизъм, е инфекция на сливиците, лимфните възли и съдове. Скрофулозата засяга най-често деца, чиито сливици лесно се възпаляват, особено през пролетта и есента.

Подут лимфен възел - Лимфом

Лимфом

02.06.201503357

Лимфомът е раково образувание, което засяга кръвта. Лимфомът е най-често срещания рак на кръвта, с който живеят 1 млн. души по света. Лимфомът протича в няколко фази.

Подут лимфен възел - Лимфаденит

Лимфаденит

21.05.2015013000

Лимфаденитът е възпаление и уголемяване на лимфните възли. Лимфаденитът е характерна проява на различни заболявания. Симптоми при лимфаденит. Лечение на лимфаденит.

Подут лимфен възел - Подут пръст на ръката

Подут пръст на ръката

15.01.201403333

Всъщност пръстите ви могат да се подуят и заради недостатъчна физическа активност, твърде заседнал начин на живот, вследствие на което се появяват и проблеми с шийните прешлени.

Подут лимфен възел - Четките за зъби гъмжат от бактерии

Четките за зъби гъмжат от бактерии

11.03.201001209

Четките за зъби са потенциални носители на риск от зараза, ако се намират близо до тоалетната чиния. При спускането на водата бактериите се пръскат из въздуха и кацат върху четката.

Подут лимфен възел - Причини за подут корем

Причини за подут корем

19.09.201305281

От неприятно подуване на корема се оплакват жени, които са в периода преди менструация. Често състоянието е придружено от неприятни усещания. Дължи се главно на промяната на някои женски полови хормони.

Подут лимфен възел - Какво предхожда предсърдно мъждене

Какво предхожда предсърдно мъждене

02.01.201401637

Предсърдното мъждене е сериозно нарушаване на дейността на сърцето и нормалното изтласкване на кръв към органите е затруднено при него.

Подут лимфен възел - Налепи по гърлото

Налепи по гърлото

07.04.20150786

Налепите по гърлото са често неразположение, особено през зимните месеци. Налепите по гърлото са знак за различни заболявания и могат да бъдат лекувани както с лекарства, така и с домашни процедури.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Практични ревюта, рецепти и публикации за Подут лимфен възел в портала на жената. Това, което те интересува на тема Подут лимфен възел е в Езине.бг. Имаш критики относно Подут лимфен възел? Пишете ни от бутона за контакт по-долу. Дай своят отзив и мнение за Подут лимфен възел.