Пуешки сач

Пуешки сач

0

намазнен сач. Разбъркайте леко с дървена шпатула. Когато се запържи, добавете последователно, през 5-6 минути останалите продукти - първо...

1

сач със заешко

Открий всички 12 кулинарни идеи за сач със заешко в Езине.бг.
Пилешки сач

Пилешки сач

полумесеци, а картофите - на тънки филии, след като ги обелите. Върху загряния сач сипете пилешкото, разбъркайте, докато се запържи равномерно...

Мешан сач

Мешан сач

2

Всички меса се мариноват за около 4 часа в смес от вода, олио, соев сос, нарязания на едро чесън и розмарина. Загрейте намазнения сач и...

Заешко задушено

Заешко задушено

обръщате парчетата заешко. След това отцедете месото, шпиковайте го с почистени скилидки чесън и запържете месото в 3/4 ч.ч. сгорещена мазнина...

Родопски банички на сач

Родопски банички на сач

корите на плик, притискаме ги и с остър нож режем на триъгълници. Печем баничките в добре загрят сач от двете страни до готовност....

Свински джолан на сач

Свински джолан на сач

Загряваме голям сач на котлона, добавяме малко олио и слагаме предварително сварените и обезкостени джолани. Добавяме едро нарязания на филии...

Хрупкави картофи на сач

Хрупкави картофи на сач

ароматите. Изсипете в намасления загрят сач. Гответе до готовност на картофите, ако е необходимо поръсете 1-2 пъти със зехтин....

Мариновани зеленчуци на сач

Мариновани зеленчуци на сач

гъби и нарязания на четвъртинки лук. Вдигнете отново купата в хладилника, но този път за около 1 час. Загрейте намасления сач и сложете в него...

Телешки кюфтета на сач

Телешки кюфтета на сач

Омесете добре каймата с много ситно нарязания лук, добавете магданоза, кимиона, солта и черния пипер. Сложете каймата в хладилник за няколко...

Сач с пилешко месо

Сач с пилешко месо

4

всичко остане на мазнина, добавете скълцания магданоз и полейте с лимонов сок и чукнете яйцата. След 30 секунди-1 минута махнете от котлона и поднесете пилешкия сач....

Картофи на сач

Картофи на сач

Картофите обелете и ги нарежете на филийки, но не много тънки. Сложете ги да се бланшират във вряща вода за 5 минути и ги отцедете. Накиснете...

Катми на сач

Катми на сач

боза. Оставя се да втаса, докато увеличи обема си 2-3 пъти и стане на шупли. Разбърква се. Загрейте пръстен сач и разбийте жълтъка. С помощта...