Сладки сърца

Сладки сърца

0

разбъркваме добре. Оформяме тесто, което оставяме в хладилника за 15 минути. Разточваме го на тънко и с форма изрязваме сърца. Редим сърцата в...

1

сушено месо от сърна

Прегледай всички 74 подбрани съвети за сушено месо от сърна в Езине.бг.
Пастърма от Сърна

Пастърма от Сърна

Месото се измива и подсушава много добре. Реже се на големи парчета. Те се осоляват щедро и се прибират в хладилник за 24 часа. След това...

Патешки сърца

Патешки сърца

1

Патешките сърца се размразяват при нужда, почистват се от кръвта и се подсушават. Пържат се в силно сгорещеното масло. След около 4 минути се...

Печен бут от сърна

Печен бут от сърна

1

Вземаме месо от бута. Измиваме го хубаво и го начукваме, натъркваме го от всички страни със сол, червен пипер, дафинов лист. Заливаме с...

Хапки от сърна

Хапки от сърна

2

Рибиците се нарязват на кубчета с размери 1 Х 1 см. приблизително и се осоляват и по желание олютяват. Маслото се сгорещява в тиган и в него...

Сърна по ловджийски

Сърна по ловджийски

3

Накиснете сърнешкото месо в марината, приготвена от 2 л вода, 500 мл вино, 250 мл оцет, 1 нарязан едро морков, 1/2 глава лук, 2 дафинови листа...

Пълнен бут от сърна

Пълнен бут от сърна

2

и напълнете с плънката. След това зашийте, а останалата плънка разпределете в тавата около месото. Полейте пълнения еленски бут с 2-3...

Филе от сърна

Филе от сърна

1

Обезкостяваме месото и го нарязваме на малки бифтеци, начукваме, посоляваме, поръсваме черен пипер и натриваме с подправки. Изпържваме...

Бели шоколадови сърца

Бели шоколадови сърца

сърца и охладете за поне 1 час. Извадете шоколадовите сърца и ги поднесете веднага....

Сотирани пилешки сърца

Сотирани пилешки сърца

Смесете соевия сос, балсамовия оцет, меда, ригана, малко сол и черен пипер и накиснете предварително почистените пилешки сърца за 2 часа...

Сладки бухтички сърца

Сладки бухтички сърца

3

пускайте да се пържат в сгорещена мазнина. Готовите бухтички сърца отцеждайте върху кухненска хартия....

Агнешка дроб сърма

Агнешка дроб сърма

5

Зеленият лук се задушава и към него се прибавя ориза и нарязаните на дребно и сварени предварително дреболии. Разбърква се добре. Прибавя се...