Тъмни изпражнения

Тъмни изпражнения

0

Тъмните изпражнения не са нормално явление и сигнализират за наличие на проблеми в храносмилателната система. Най-често срещаните причини за тъмни изпражнения са гастрит, цироза, полипи, язва.

1
Препоръки и идеи за Черни изпражнения причини. Статии и ревюта за Черни изпражнения причини от сайта. Последните материали за Черни изпражнения причини в тази секция.

Популярни

Черни изпражнения причини - Липса на дефекация

Липса на дефекация

20.05.201304905

На първо място трябва да обърнете внимание с какво се храните – ако приемате от т. нар. запичаща храна, липсата на изпражнения е най-логичният отговор на вашето неправилно и нерационално хранене.

Черни изпражнения причини - Променен цвят на изпражненията

Променен цвят на изпражненията

13.10.2013010021

Ако в червата ви има липса на жлъчен сок, цветът на изпражненията ще бъде сивобелезникав, а ако имате кръвоизлив от червата или стомаха, цветът на изпражненията ще бъде черен – могат да бъдат и лъскави като катран.

Черни изпражнения причини - Маска с изпражнения от славей измести ботокса

Маска с изпражнения от славей измести ботокса

30.05.20140661

Всяка жена мечтае да има изпъната кожа и свеж вид. Един от последните методи за разкрасяване, който бързо придоби популярност, е чудодейната маска, приготвена от стрити на прах изпражнения от японски славей.

Черни изпражнения причини - Диария

Диария

01.04.201514811

Диарията е често срещано през летните месеци стомашно разстройство. Какви са симптомите при диария? Лечение на диария и хранене при диария.

Черни изпражнения причини - Домашна козметика за черни точки по лицето

Домашна козметика за черни точки по лицето

24.04.201216154

Маска от овесено брашно и рози, семена от ряпа, лимонов сок са само част от средствата, с които в домашни условия може да се борите с черните точки.

Черни изпражнения причини - Основни грижи за мазна кожа

Основни грижи за мазна кожа

13.08.20150552

Мазната кожа се характеризира с мазен блясък, разширени пори, раздразнения и черни точки. Това се получава под влияние на хормоналната или нервната система, когато количествата на секретираните мазнини от кожата на лицето се увеличават.

Черни изпражнения причини - В Дубай сервират чай от злато

В Дубай сервират чай от злато

25.09.20130583

В дубайското кафене Art Cafe Mocca сервират чаени листенца със златно покритие от 22-каратово злато. Чаените листа са отгледани в плантация в Шри Ланка, а златното покритие е направено в Германия.

Черни изпражнения причини - Чести позиви за дефекация

Чести позиви за дефекация

04.02.201402748

Това неприятно състояние се дължи на различни причини и преминава сравнително бързо. Вижте най-често срещаните от тях и какви храни трябва да консумираме.

Черни изпражнения причини - Какъв е мъжът с черни очи

Какъв е мъжът с черни очи

22.09.20120985

Очите често се приемат като прозорец към душата и са важна част от нашата личност, индивидуалност и характер. Мъжете с черен цвят на очите се считат за надеждни, сигурни и отговорни.

Черни изпражнения причини - Комедони

Комедони

24.06.201501889

Комедоните, известни още като черни точки представляват много често срещан козметичен проблем. Комедоните засягат както суха, така и мазна кожа. Лечение на комедони.

Черни изпражнения причини - 13 причини защо правим секс

13 причини защо правим секс

11.11.201204658

Какви са причините, заради които хората най-често правят секс. Общо 237 са уникалните причини, заради които мъжете и жените се отдават на сексуални удоволствия.

Черни изпражнения причини - Разликата между хемороиди и фисури

Разликата между хемороиди и фисури

30.10.2012025198

В тази статия ще обсъдим хемороидите и фисурите, какви са приликите и какви са разликите между тях, а също и как да се отнасяме към тях. Те всъщност са подобни, но не са едно и също нещо.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Полезни ревюта, готварски рецепти и публикации за Черни изпражнения причини в сайта на модерната жена. Всичко, което те интересува за Черни изпражнения причини е в Езине.бг. Имаш предложение относно Черни изпражнения причини? Свържете се с нас от линка за контакти отдолу. Публикувай своят опит и мнение за Черни изпражнения причини.