Оплаквания при хемороиди

Оплаквания при хемороиди

0

Хемороидите са подутите кръвоносни съдове на ректума. Хемороидалните вени се намира в най-ниската част на ректума и ануса. Понякога те се подуват, така че венозните стени стават опънати, тънки и раздразнени от преминаване на дефекация.

1
Практични съвети и отзиви за Ярко червена кръв от ануса. Статии и информация за Ярко червена кръв от ануса от Ezine.bg. Най-новото за Ярко червена кръв от ануса в тази секция.

Популярни

Ярко червена кръв от ануса - Кървене след дефекация

Кървене след дефекация

16.10.2013016451

Какво е ректално кървене? Ректално кървене често се разкрива когато ярка червена кръв се появи на тоалетната хартия обикновено след движение на червата или след изхождане.

Ярко червена кръв от ануса - Помощ! Кръв в изпражненията

Помощ! Кръв в изпражненията

27.10.2013012104

Характеристиката на изпражненията на човек винаги е било основен показател за здравословното състояние на човек. По особеностите може да се съди за това дали има наличие на определено заболяване и дали индивида води здравословен начин на живот.

Ярко червена кръв от ануса - Рак на ануса

Рак на ануса

07.04.201501071

Ракът на ануса или така нареченият анален карцином е злокачествено новообразувание, засягащо тъканите на ануса. В голяма част от случаите рак на ануса се идентифицирана съвсем случайно, при съмнение за хемороиди. Познати са няколко вида рак на ануса

Ярко червена кръв от ануса - Пречат ли хемороидите на спорта

Пречат ли хемороидите на спорта

06.10.201112493

Хемороидите, наричани и варикозни вени на ануса и ректума, представляват разширени кръвоносни съдове, които са разположени отвътре или отвън на ануса. Как да спортувате при хемороиди.

Ярко червена кръв от ануса - Зачервяване и сърбеж около ануса

Зачервяване и сърбеж около ануса

08.02.2014018434

Аналният сърбеж е чувство за дразнене около ануса. Симптомът преминава след почесване или потъркване. Най-често се влошава през нощта. В почти всички случаи кожата около областта е зачервена.

Ярко червена кръв от ануса - За червени устни пращали на кладата

За червени устни пращали на кладата

26.10.20120594

Историята сочи, че червилото е създадено в Древен Египет. Исторически данни за червилото. Закон срещу червилото. Средностатистическият Дон Жуан изяжда средно 6 кг. червило през живота си.

Ярко червена кръв от ануса - Какво е хематурия

Какво е хематурия

12.03.20150517

Много често причина за хематурия (когато е малко) са пясък или камък, които са наранили лигавицата на пикочните пътища, преминавайки през тях. Понякога обаче кръвта в урината подсказва за сериозно бъбречно заболяване.

Ярко червена кръв от ануса - Учените откриха начин да променят кръвната група

Учените откриха начин да променят кръвната група

17.12.20100648

Учени откриха начин да променят кръвната група на човек и да я превръщат в универсалната нулева група, която може да бъде вливана на всички хора.

Ярко червена кръв от ануса - Папилома вирус при мъжете

Папилома вирус при мъжете

06.04.201207464

Човешкият папилома вирус засяга и двата пола. При мъжете може да причини рак на пениса или ануса, но в повечето случаи отминава без особени симтоми.

Ярко червена кръв от ануса - Какво представлява болестта на Крон?

Какво представлява болестта на Крон?

21.03.201201557

Болестта на Крон е хронично възпалително заболяване на храносмилателната система с неизяснен произход. Симптоми и прилагано лечение при болест на Крон.

Ярко червена кръв от ануса - Рициново масло при хемороиди

Рициново масло при хемороиди

03.07.201318486

В народната медицина и официалната, рициновото масло се използва и за решението на редица други проблеми. Най-известната му функция е слабителната.

Ярко червена кръв от ануса - Напрежение в ануса

Напрежение в ануса

28.03.20150637

Напрежението в ануса представлява симптом, който може да подсказва за наличието на различни състояния, свързани с външния отвор на ректума.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Практични статии, готварски рецепти и материали за Ярко червена кръв от ануса в портала на Езине.бг. Всичко, което те интересува относно Ярко червена кръв от ануса е в Езине.бг. Имаш идея относно Ярко червена кръв от ануса? Свържете се с нас от линка за контакт по-долу. Дай своят отзив и мнение за Ярко червена кръв от ануса.