Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»И двамата сме объркани, след като се появи тя

И двамата сме объркани, след като се появи тя

И двамата сме объркани, след като се появи тя
Здравейте, надявам се да ми дадете съвет как да постъпя в тази ситуация. Всичко започна лятото, когато се разделих с бившия ми приятел. Започнах доста усилено да общувам с момче в фб, което успя да ме впечатли. По това време той не беше в Бг, но всеки ден общувахме и дори да знаех, че ние трудно може да имаме сериозна връзка аз доста се привързах към него. Лятото свърши той се прибра и продължи обучението си аз също. До тук добре, но ние не сме от един град и въпреки всички тези пречки продължихме комуникацията си.

Не след дълго се видяхме харесахме се продължихме така да се виждаме, когато можем аз му бях на гости, той на мен също. Последния път когато прекарах време с него и двамата се чувствахме добре поне по това което той ми казваше. Винаги, когато съм отваряла темата за сериозна връзка, той ми казваше, че по този начин ще се нараняваме и двамата затова решихме да продължим така поне за сега.

Преди дни обаче той ми каза, че се виждал с някакво момиче, с което се чувствал добре и мислили еднакво. Тогава мен ми стана неприятно, но и аз се виждам с други просто с него е различно. Той ми каза, че за момента нямал сериозни отношения с тази, че мн. му липсвам и че мн го привличам. Уж ме ценял така казва, но тя е там и при тях нещата стават мн, по-лесно

Не сме спирали това вече почти година. Смятам че този човек си заслужава, най-вероятно скоро ще се видим - посъветвайте ме как да постъпя за да задържа нашите отношения. Знам, че може да не си струва, но искам да опитам. Той ми обръща внимание както преди нищо не се е променило само това което ми каза ме учуди.

Ние понякога трудно се разбираме, но има привличане има страст, той явно иска момиче, което да го разбира на мен ми е трудно, но пак казвам никога през тези месеци не сме спирали да общуваме. Благодаря ви
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
Емил Филипов
Емил Филипов
17.04.2015 21:36
Ами... Може би другото момиче умее да пише като хората. Със запетайки, точки и други такива значи. Може би и без съкращения в словосъчетанията. (сигурно затова се разбират добре и мислят еднакво)
4
7
алек
алек
30.05.2014 18:06
Приеми го не е твоя човек..
5
0

Рейтинг

3
Общо гласували: 2
50
41
30
21
10
Дай твоята оценка: