Ezine.bg»Споделени Истории»За Възрастни»Имам приятел, но се влюбих в нея

Имам приятел, но се влюбих в нея

Имам приятел, но се влюбих в нея
Здравейте, аз съм момиче на 22 години. Моята история е доста необикновена. Хетеросексуална съм. Имам приятел от доста години, но нещо в мен се случи в последния един месец. Започнах да контактувам с една моя преподавателка в гимназията. Тя е изключително умна, добра, симпатична и
сладка. Към 50 и нещо годишна е. В нея има нещо различно.

С мен още в самото начало се случи нещо. Започнах да мисля непрестанно за нея. До толкова се обсебих, че я усещам кога сяда и и пиша. Тя ми каза много силни думи. Понякога се държи като майка, а понякога адски провокативно и по този начин ми въздейства. Много трудно мога да я погледна, но когато го направя виждам страст в очите и. Странно е това, което изпитвам, но ме привлича. Не е само привързаност и обич. Усещям химия. Да сигурно е лудост.

Та дори и аз не искам да го изпитвам, но е по-силно от мен. Признах и до някъде какво изпитвам и тя ми каза, че ще ми мине. Но не ми минава. Понякога много ме боли, че никога нищо не мога да направя и че няма как да покажа какво изпитвам. Страх ме е да не я загубя, но едв ли.

Тя самата ми каза, че няма никога да ме предаде. Толкова си приличаме. Мисля, че сме сродни души. Навярно заради това съм толкова завладяна от нея. Не знам какво да направя и как да постъпя. Дали да я изтрия от живота си и да ми мине или да я има, да се виждаме, но да не мога дори да я докосна. Просто ми е адски объркано, а дори в момента си мисля скоро пак да и предложа да се видим. Липсва ми. Много ми липсва вече. Ще се радвам да дадете мнение. А на администраторите ще съм адски благодарна, ако ме разберат и пуснат историята ми!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (6)

Изпрати
Разумна
Разумна
23.08.2014 13:21
Със сигурност имаш нужда от помощ и то медицинска.Ти сама ще си отговориш на много въпроси,но ще бъде твърде късно.Тази жена много умело си играе играта,но и на нея и трябва психиатър.Не си обърквай живота.Замини с приятеля си някъде и се отдайте на любовта си!
3
6
мелими
мелими
08.08.2014 07:06
"Най-добрият начин да се отървеш от изкушението е да му се отдадеш"
9
2
koko
koko
09.07.2014 15:11


hhhh
0
2
сузана
сузана
18.06.2014 23:50
Моето мнение е да продължаваш да правиш това което то харесва. Продължавай да се виждаш с твоята преподавателка, но не пресилвай нещата. Винаги е по-добре да си запазиш отношенията с някой от колкото да го загубиш завинаги.вярвай в себе си и винаги действай деликатно и гордо като една истинска жена. Успех.
4
2
,,
,,
13.06.2014 19:50
Имаш нужда от психиятър! И от много физически труд! Иди да копаеш на село и всички подобни бръмбари ще ти се изпарят от главата на мигът! Твоята "сладка" преподавателка знае добре, какво прави, но тя не те кара да я търсиш, нали? А ти, какво искаш, запитала ли си се? Ако искаш жена - ще си имаш жена и няма, какво да се правиш на хетеро! Ами поне бъди честна към мъжът и го остави на мира! Знаеш ли, колко момичета ще ти благодарят за него? И ако ти харесват женски прегръдки и ласки, пред мъжкото здраво тяло - прави го с жени! Не осъждам подобни хора, но съм сигурен, че щом природата, Господ е създал женско и мъжко начало, за да се допълват - няма нищо друго за обсъждане! Казано е кратко и ясно - мъжът люби жената и я опложда, а жената ражда деца! И всичко това има едно единствено предназначение - да се размножава човешкият род!Прочети в Библията! А хомосексуализмът се поощрява не случайно от онези, които имат за цел да редуцират населението на земята! Лесно е, човешката психика се моделира! Действай - на никого не пречим и никой не пречи на нас!
5
9
Але
Але
25.05.2014 15:53
И аз съм на мнение, че ще ти мине. На 22 си, едва си излязла от пубертета и си мислиш, че разбираш света, но повярвай - не е така. Имаш си приятел от доста години, което значи,че сте станали гаджета рано и любовта ви не е кой знае колко зряла или сексуална. Може би не си срещнала истински мъж, който да те накара да потръпнеш. Вярвам ти, че изпитваш нещо към тази жена, но се съгласи, че е нереално. Да - хетеросексуална си, но някой хора просто ей така им се иска да опитат и от другото или по-скоро определени хора им действат така. Но това незначи, че ако осъществиш копнежите си ще се почувстваш по-добре, може и да стане по-зле.
Влез в някой сайт, намери си някое момиче да пробваш секс с нея и ще видиш че ще ти мине, или пък не, незнам.
И накрая помни - дали с мъж или с жена пак си е изневяра а човека до теб не го заслужава.
4
1

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: