Надеждата ще ме погуби

Надеждата ще ме погуби
Здравейте. Момиче на 16 съм. Няма да изпадам в подробности. ТОЙ ми е бивш, разделихме се и се събирахме 3-4 пъти заради изневерите му. Като след всеки път ми обещаваше да е различно. Е не беше! След известно време бяхме долу-горе приятели или по-точно познати. (Казвам познати, защото след като се разделяхме не съществувахме един за друг. )

После той почна да ми обръща някакво внимание, и естествено това ми трябваше и пак почнах да имам надежда. Не съм спирала да го обичам! Предлагал ми е два-три пъти да излезем и аз се съгласявах. Бяхме сами, той пак се държеше мило, едвам се сдържах да не го целуна. Отново ме галеше и ме докосваше. Надеждата, че може да се е променил, че този път ще е различно ще ме довърши.

Проблема е там, че ми трябва малко за да се предам. Не искам да страдам отново, щом ми е изневерявал толкова пъти ще го направи пак. Държа на своето до момента в който не чуя гласа му или не погледна в очите му. Омайва ме с думите(лъжите) си. Знам, че ме лъже, но казва точно това което трябва. Не знам защо му вярвам. Въпроса ми е как да му устоя, как да разбере, че ме е изгубил, как да съжалява, как да му липсвам ? Ако желаете ми пишете и на лично. Благодаря на тези които ще коментират!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (6)

Изпрати
madlenf
madlenf
17.07.2014 18:28
защо да бързаш с решението си? дай си време, но премени нещо във себе си, щом не можеш да промениш него. опитай се да не показваш чувствата си пред него и не ги споделяй с приятели. бъди загадъчна, но мила. виж какво ще се получи. мъжете са ловци и ако ти си открита, интереса намалява.
0
0
истина
истина
24.06.2014 09:03
ще ти кажа нещо.........ти си ужасно тъпа!да бях на твоята възраст!правя си една прическа и обличам някоя секси дрешка.отивам на дискотека и си намирам поне 10 момчета,които да го превъзхождат,нямаше да стрдам за никой и ще ги въртя по 4 гаджета на веднъж.ще дойте време ще съжаляваш че си пропуснал време в сълзи!
2
0
mihi34@abv.bg
mihi34@abv.bg
14.06.2014 23:09
зарежи го използва те след някоя друга година ще стигнеш далеч с твоите надежди
1
0
дР
дР
05.06.2014 23:11
Хубаво е да има химия, да не можеш да му устоиш, да не мислиш когато си с него. Все пак не ти се случва всеки ден да си на 16 и да си истински влюбен. Но съвета ми е следния: вие сте имали своите моменти заедно,имаш прекрасните си спомени с него, това време свърши, ако е писано след време когато и двамата сте достатъчно зрели пак ще се съберете. Сега, мило момиче, време е да поставиш себе си на първо място! Твоите цели, стремежи, интереси, а един млад, целеустремен, амбициозен човек може да получи всичко! :)
0
0
сс
сс
05.06.2014 14:47
офффф пубертети на тая възраст освен секс друго не е възможно щом те лъже заеби го толкова е просто а ако не ти пука че ти е изневерил и пак искаш да си с него ок но да знеш че на такива тъпи пу*ки пак им изневеряват
0
0
Lii
Lii
05.06.2014 11:01
Очевидно е колко много го обичаш, въпреки тези тъмни страни от характера и поведението му. Бих ти препоръчала да обръщаш повече внимание на хората около себе си, непрекъснато да се ангажираш та да не ти остане време да се виждаш с него и да мислиш за него, повярвай ми случвало ми се е същото, дойде време да кандидатствам, бях много заета и постепенно се отчуждих от него. Успех!
1
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: