Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Споделени Истории»Семейни Истории»Живеем с родителите ми, а това е проблем

Живеем с родителите ми, а това е проблем

Живеем с родителите ми, а това е проблем
Здравейте, казвам се Ани, чета историите в сайта и най-накрая се престраших да споделя и аз своя проблем. Надявам се да ми дадете съвет, защото вече незнам какво да правя.

Накратко омъжена съм щастливо и имам двама сина, но живеем с родителите ми, а те настройват децата срещу нас, изгониха съпруга ми от нас. АЗ работя а той е пенсионер по болест, с минимална пенсия и с една заплата не можем да си позволим квартира.

А родителите ми искат или да съм им домашната прислужница да им готвя да им чистя и да сап им израла, да плащам всички разходи или да се махам, незнам какво да правя, моля ако някой е бил в подобно положение за съвет. Обичам съпруга си и двамата искаме да сме заедно, но няма каде да отидем. Той в момента е у свекърва ми но тя живее в една стая иняма как да живеем всички там.

Щесе радвам да ми помогне някой със съвет. Благодаря Ви
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (5)

Изпрати
георгиева
георгиева
02.04.2015 09:34
на нас все някой друг ни е крив първо това е жилище на твоите родители и те имат нужда от спокойствие вие трябва веднага да ке махнете от там и да се оправяте живота сами никой на никого не е длъжен хем им ползвате жилището хем се оплаквате те трябвало до сега да ви изгонят вие сте си отделно семейство и сте длъжни да се оправяте
1
3
Катрин
Катрин
29.10.2015 00:10
Георгиева не четеш ли добре? ? Ако не можеш да помогнеш със съвет не се хаби, хората са в трудно положение с две деца, а тези родители какви родители са щом не ги подкрепят и карат собствената им дъщеря да страда, за бога какви хора съществуват. !?
7
0
дани
дани
06.07.2014 17:06
кажи на родителите си че всичко лошо се връща и че рано или късно те ще имат нужда от теб не ти от тях.нали като остареят и вече няма да могат нищо ще разчитат на теб дори и за най дребното.дали ще им е добре да се държиш с тях както те с теб сега.кажи им че ще ги оставиш да се мъчат сами даги видим какво ще правят когато няма да имат помощ или пари за лекарства нали знаеш че когато загубиш нещо тогава го оценяваш.накрая оставаш с твоето семейство то е най важно майка и баща е довреме съпруг и деца за цял живот.надявам се да те разберат ако ли не просто не заслужават човек като теб да се оправят сами тогава ще видим
4
1
човека
човека
16.06.2014 15:22
и аз бях така сам0 че съм мъж живеехме с жена ми при родителите ми понеже мн си уважавам нали да сме патриархално семеиство и тем подобни глупости , истината е че ти се ебава маиката , вечно даваш некви обяснения все ти си в позицията на оправдаващ се вечно си виновен за всичко с жена ми се обичаме много и винаги сме се обичали но те ме накараха дори да повярвам че те уж ме настроива и че аз съм глупакат в връзката което никога не е било вярно истината е че когато си зависим колкото и да не ти се вярва всички се възползват в момента с който го осъзнаят и те правят луд моят съвет направи всичко възможно да за се отделите иначе накрая ше ви разведат аз откакто се преместих с жена ми в новия дом сега ме боли кура не се налага да ги мисля и всичко си е по старо му но е шибано съчуствам ти повечето родители в българия както и повечето българи са лощи хора липсва им една основна черта не са родени от майка няма я човещината разбирателството съпричасността и състраданието псеки дебне да те ебне затова и господ ги наказва повечето хора лиспва ви човещината хора променете се
10
1
Азът
Азът
13.06.2014 12:01
Според мен би трябвало щом живееш с родителите си да спомагаш малко или много за домакинството или финансите. Но мисля, че не трябва да очакват да правиш абсолютно всичко! Все пак са ти родители и би трябвало да искат най-доброто за теб! Но в твоя случай не е така, затова бъди по-твърда с тях. Може, например, нарочно да им готвиш лоша храна или да ги оставиш известно време без кабелна.
Също така мисля, че трябва да разгледаш обстойно колкото се може повече обяви за квартири. Според мен все трябва да се намери нещо по-изгодно. (поне се надявам). Ако родителите ти живеят без теб известно време е възможно да те оценят и да си оправят отношението :)

Късмет ! Всичко хубаво !
1
2
ИСТИНАТА
ИСТИНАТА
13.06.2014 11:51
Просто бъди себе си !
2
2

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: