Влюбена в непознат

Влюбена в непознат
Историята ми е следната. . Влюбвала съм се веднъж и беше много отдавна, и трудно го преживях явно просто трудно се влюбвам, и доверявам на хората. . Преди известно време, преди да завърша(миналата година). Се прибирах от училище една вечер и видях едно момче в рейса, всичко беше много странно. . защото дори не можах да го видя хубаво в рейса. .

слезнахме на една и съща спирка и продължихме надолу по улицата но аз пресякох от другата страна на булеварда, и през цялото време го следях, и се надявах да пресече преди спирката на трамвая която се намираше малко по-надолу. И стана озовахме се на една и съща спирка. . Аз поглеждах към него с лека усмивка когато той гледаше на страни, и когато се обърнеше, и види че го гледам аз се обръщах на пред, и се вкаменявах без да поглеждам назад за известно време. . защото ме беше срам и страх може би че ще разбере че го гледам(можеше да ме помисли и за луда).

Надявах се да го видя пак и се случи макар след известно време го видях само че този път по този маршрут но в другата посока. Както си седях на спирката и си чаках рейса някой застана адски близо до мен (аз по принцип мразя непознати хора да стоят тоолкова близо до мен) и погледнах с периферното зрение, и се обърнах намусена със злобен поглед към човека който стоеше до мен(и когато видях че е той-същото момче)както бях намръщена се усмихнах и се зарадвах адски много. .

И въпреки всичко не се запознах с него. . И така до преди 2 седмици когато си ровех из фейсбука и го намерих случайно(та аз дори не знаех как се казва, на колко е, знаех само че е от София, но дори не знаех от кой квартал е. . ) Е сега знам как се казва поне и на колко години е но все още не съм се запознала с него официално понеже адски много ме е срам. . и не знам нито как да се запозная с него, нито какво да му кажа(повярвайте ми дори на мен ми се струва налудничево всичко това)още повече че от както разбрах как се казва не ми излиза от главата, и се надявам и моля да го срещна пак. .

- Може ли да се влюбиш в непознат?
- Всичко това съдба ли е или случайност?
Не знам дали да ви моля за съвети или да ми препоръчате психолог или психиатър понеже това момче не ми излиза от главата! Извинявам се ако има правописни грешки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (5)

Изпрати
ники
ники
19.06.2014 13:07
Аз съм също в подобна ситуация,само че момчето което харесвам ми е комшия.според мен пиши му по фейса,поразпитай го може да се получи нещо.успех.
0
0
palechka
palechka
27.06.2014 05:40
Ами мисля че ако ми беше съсед щеше да ми е по-лесно, при теб трябва да е по-лесно защото, живеете на едно място и винаги има за какво да го заговориш, и т.н :) Докато ние сме непознати и наистина не знам, как да подходя спрямо него(какво да му кажа) а не искам да си измислям и да лъжа за да потръгне разговора с него.. защото (поне така си мисля) че единствения начин да му пиша в интернет е това да си кажа истината което ме плаши всъщтност (ох просто не знам, много съм объркана) :( А при теб как върви има ли развитие с момчето което харесваш ?
0
0
Stina
Stina
18.06.2014 11:47
Едва ли си се влюбила , по-скоро те привлича. А влюбването в непознат е нож с две остриета. Веднъж ми се случи беше непознат , аз се бях "влюбила" в него може би 2-3 месеца така и не събрах смелост да се запознаем ,но в главата си го идеализирах и за мен беше перфектнта половинка , бях ужасно влюбена.Накрая се запознахме с най-обикновеното "Здравей аз съм..." и възможно най-чаровната усмивка . След 2-3 седмици вече бях ужасена нямаше нищо общо с образа който си бях изградила. Така ,че моя съвет е запознай се с него възможно най-скоро преди да си го идеализирала :) надявам се да съм помогнала :)
2
0
palechka
palechka
16.06.2014 18:07
Не знам как реагира защото след като го видях и се усмихнах се обърнах с гръб към него, беше ме срам :X Срам ме е и да го заговоря, а знам че то няма да стане от само себе си и че нищо хубаво не е лесно но.. просто трябва да се престраша и да го направя(да се запозная с него, и да го опозная) :)
0
0
Димитър
Димитър
16.06.2014 15:17
Много е важно как ще ви тръгне разговора/чата от тук нататък,ако ви тръгне на шега,без напрежение,без да се притеснявате ще ви е много забавно и прекрасно и на двамата,а и така ще го опознаеш наистина,но ако си вкаменена няма как да го опознаеш достатъчно,както и той теб,просто се отпусни и му пиши,а от там се срещнете и говорете.
0
0
Lii
Lii
15.06.2014 17:49
Любов от пръв поглед? Вероятно е твой тип - на външен вид, сега остава да видиш що за човек е. От любопитство той как реагира като ти си се обърнала към него с намръщен вид? По-добре се запознай с него, ако го срещнеш пак, кажи му, че вече често се виждате и се запознайте, разпитай го с какво се занимава и къде живее, нещо такова. Няма нищо лошо, че си го харесала,така стават понякога запознанствата. Успех! :)
5
0

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: