Помощ, раздвоена съм !

Помощ, раздвоена съм !
Здравейте ! Момиче съм на 16 години (за 10 клас) . Ето я и моята история :

Имах приятел една година и 3 месеца, последните месеци много се карахме и се разделихме . През времето, в което се бяхме разделили чувах, че е говорил за мен и подобни неща , но не се интересувах особено , разбрах също, че е излизал с няколко момичета , докато мен ме викаха и не излизах с момчета от съобразителност. Обаждах му се от време на време , той на мен също.

Както и да е , през същото това време докато излизах с най-добрия си приятел , веднъж той ме целуна . Целувахме се така 1-2 седмици , нищо сериозно , разбрахме се това да не се отрази на приятелските ни отношения , но уви точно това се случи. Преди 3 дни бившия ми ми се обади и ми каза , че ме обича , че все още ме мисли и , че ако аз искам да се съберем той е готов. Излязохме 2 пъти , целувки , прегръдки, ммм. . . всичко е прекрасно засега . . но . . след всяка мисъл за него , идват тези за най -добрия ми приятел.

Започвах да имам някакви чувства към него , а сега ми се възвърнаха чувствата и към бившия , и двамата имат плюсове и минуси , кой повече кой по-малко. Просто сега смело мога да кажа , че съм буквално най-обърканото момиче и не знам какво да правя . А и също така бившия ми не знае за това с другото момче , а то за него знае и това прави нещата още по-объркани. ПОМОЩ !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
сс
сс
08.07.2014 12:19
само страхливците се връзат назад защото там е по сигурно и познато а едно куче което е научено да яде лаина трудно можеш го отучиш тоя щом ведъж си решила че не става защо пак там се буташ не знам какви са теа селянии
2
1
onlyme77
onlyme77
07.07.2014 11:29
Скъпо мое объркано момиче! И аз съм объркана моята история също е тук, аз съм на 20 точно на твоята възраст имах точно такова гадже. Събирах ме се, разделях ме се говореше зад гърба ми, ходеше с други момичета изкарах 1г. И 6 месеца с него. Бях наранена жестоко, нараних уникално момче което беше готов на всичко, и ме обичаше точно заради, бившия който замазваше очите ми. Не пропускай шанса с другия продължи напред с най добрият ти приятел, защото с бившият няма никога да е същото, а този който наистина те обича ще бъде наранен и ще се откаже. Ти ще бъдеш сама казвам ти от опит. Пиши ако искаш да споделиш нещо!
5
0
Крейзи
Крейзи
06.07.2014 16:26
Момче на 17 съм. Едно е ясно - за да не си ''най-обърканото момиче'', трябва да избереш един от двамата. За да ти улесня донякъде избора, мога да те посъветвам да опитате с най-добрия приятел да си възвърнете досегашните си отношения.
Ако ли не, поговори с бившия да си останете приятели.
2
0
Monroe
Monroe
06.07.2014 23:32
С най-добрия приятел си говорихме ,но не иска да ме чуе , не иска да ме разбере и изобщо не ми влиза в положение .Казва,че иска да е с мен и дотам с темата, а с бившия просто искам да бъда ,т.е. избрала съм него , но не знам как да кажа това на другото момче без да го нараня.
0
1

Рейтинг

3
Общо гласували: 3
50
40
33
20
10
Дай твоята оценка: