Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Той умира, а аз съм бременна 2

Той умира, а аз съм бременна 2

Той умира, а аз съм бременна 2
Здравейте.

Това е продължение на моята история. Дадохте ми страхотни съвети, някои от вас ми писаха лично и предложиха да ми помогнат, с други се запознахме и все още поддържаме връзка. Много искаха да разберат какво се е случило и сега ще ви разкажа. Първо искам да благодаря на всички, за подкрепата, за съветите и за помощта.

Минаха вече 10 месеца. Аз казах на приятеля си за бременността. Той много се зарадва и новината беше като голям стимул за него. Не го бях виждала толкова щастлив. Последните месеци прекарахме заедно всеки един момент. На 8-ми март се роди жива и здрава нашата малка принцеса - Даниела. Баща й ни прегръщаше и казваше, че държи целия свят в ръцете си.

Малката беше вече на месец, затова я оставих при баба и дядо да и се порадват. Отидох при Даниел, както правех всеки ден, но този път беше различно. Той беше различен. Легнах до него и лежахме прегърнати, хванати за ръце без да си казваме нищо цяла нощ. На сутринта се случи. Него вече го нямаше. Точно след 8 месеца, както предвидиха лекарите.

Минаха вече почти 2 месеца от както него го няма. Единственото нещо, заради което живея е тя. Малката ни принцеса. Всеки път, когато я погледна, виждам него. Когато тя ме погледне с дълбоките си сини очи, сякаш ме гледа той. И това ме прави щастлива, много щастлива.

Приятелки често ме питат "ще има ли друг мъж в живота ти някога"? Не знам, друг такъв няма да има, защото истинската любов е една. Питали са ме "ами ако се влюбиш"? Аз съм влюбена вече от 6 години и днес изпитвам същите чувства, каквито изпитвах в началото. А на въпроса "ще обичаш ли отново някога", ще отговоря така: Ще обичам дъщеря си и ще й посветя цялата си любов и време.

На въпроса ми от миналата история "Бог ме дари с най-прекрасния човек, какъв е смисъла да ми го отнема? " вече мога да си отговоря. Не ми го е отнел.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (7)

Изпрати
Йозлям Кадирова
Много тъжна история, наистина. Надявам се, че след всички тия години да се чувстваш пи-добре и всичко да е било и да е наред.
0
0
Александър
Александър
12.08.2014 17:09
Твоята история ме разплака, съжалявам за загубата ти. Наистина всичко звучи, като някакъв касов филм. Съжалявам, че е трябвало да минеш през това.
4
0
няма значение
няма значение
07.08.2014 23:07
трябва да си много много силна тепърва ше ти става тежко преживял съм го всичко това и ти го казвам от личен опит още си много объркана с времето няма да ти става по леко напротив ;((( бъди силна
1
1
Михаела
Михаела
04.08.2014 11:20
Моите съболезнования! Да и те жива и здрава малката Даниела! Ти си много силна. Продължавай така и за напред.
1
0
pepi
pepi
30.07.2014 13:26
браво за развръзката ! :)
0
3
Димитър
Димитър
22.07.2014 01:02
Помня,че ти се колебаеше тогава дали да направиш аборт,защото момиченцето щяло да живее без баща.Направила си най-правилната постъпка!Зарадвала си таткото,зарадвала си и себе си за цял живот.Здраве да имате сега с детето и другото сами ще идва ред по ред.Страхотна история,като от книга,филм.Възхищавам се на всичко това и въпреки смъртта в тази история,тя завършва със щастлив край.
13
1
вяра
вяра
20.07.2014 13:53
ще ти кажа една приказка,която мама казваше(Бог винаги пребира най добрите хора рано при себеси,защото не иска да се мърсят повече с грехове!!).Дано съм ти помогнала.
21
0

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 7
52
42
33
20
10
Дай твоята оценка: