Влюбена съм в погрешния мъж

Влюбена съм в погрешния мъж
Здравейте, ще ви разкажа ужасна история, не искам да ме упреквате или нещо такова, а просто да го споделя, защото се чувствам ужасно.

Има един мъж, с който се познаваме от доста време, но не сме имали кой знае какви контакти и т. н. до преди 1 месец тогава той започна да ми пише и да ме сваля и естествено и аз пусках закачки, защото съм необвързана и той е голям симпатяга. Но наскоро разбрах, че той всъщност си има приятелка, и аз бях със много смесени чувства относно това, което се случва.

Сега продължаваме да си пишем, но аз се чувствам просто ужасноо, за това че си пишем, а той си има приятелка, но и в същия момент ми е толкова приятно да си пиша с него и да излизаме (Не сме имали никаква близост! )

Ииии тук искам да поискам съвет, как да спра да мисля за него, защото не може така да продължа. Бившият ми приятел ми изневери многократно и просто се поставям на мястото на момиче и не искам да продължават нещата с това момче.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (4)

Изпрати
ч
ч
19.10.2014 17:50
Поогледай се настрани, излизай с приятелки и чакай ... да мине време, ще го преодолееш !
0
2
Maria
Maria
01.08.2014 16:19
Съветвам те, да не допускаш това! Мисли , че ако после излезете и сте гаджета, той ще може да говори и с други, а и дори да не говори, ти ще имаш съмнения защото го е направил с теб. Бях в същата ситуация, сваляше ме, говореше ми страхотни неща, а е семеен. Не е нормално когато обичаш даден човек, да говориш и да се сваляш с други. Ти не си виновна, той е виновен и трябва да спира закачките. Опитай се да обръщаш внимание на някой друг и ще ти мине
11
0
monny_bmw
monny_bmw
31.07.2014 13:50
Като гледам написаното от теб, ти казвам браво ! Имаш чувство за вина, преди да си направила каквото и да било. Не си направила нищо лошо, просто си прекарала хубаво в компанията на този симпатяга. Обясни му, че не искаш да си третото колело (или казано накратко наври му истината в очите) и му дай да разбере, че си наясно с нещата. Но не бъди груба, за да не загубиш приятелството му.
7
0
Lii
Lii
29.07.2014 12:50
Ами то зависи от теб, просто се занимавай с други работи, затрупай се с ангажименти и ще видиш, че ще спреш да си пишеш с него, даже няма да се сещаш, това е хубаво, че се осъзнаваш. :)
8
1

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: