Ezine.bg»Споделени Истории»Изневяра»С единия се чувствам жена, а с другия ни свързва само детето

С единия се чувствам жена, а с другия ни свързва само детето

С единия се чувствам жена, а с другия ни свързва само детето
Аз съм момиче на 20, имам си детенце на 2 месеца и мъж който вече не знам какво и дали нещо изпитвам към него. От както родих той спря да ми обръща всякакво внимание. В началото се опитах да поговоря с него, но той не приема нищо до един ден в който жестоко се скарахме и на мен сякаш спря да ми пука. От 1 месец ходя на фитнес и тае-бо , докато съм на тренировки му оставям бебето а той постоянно недоволства. Но на мен отново не ми пука все пак това дете не съм си го направила сама. От няколко седмици си пиша в социалната мрежа Фейсбук с едно момче, с което преди няколко години бяхме много близки.

Откакто родих няколко пъти сме излизали и с него се чувствам много спокойна, той не се държи нагло с мен изслушва ме, приема ме такава каквато съм, дори приема че имам дете времето ми прекарано него, честно не бих го заменила за нищо. Да знам, че имам дете, но. . . аз също искам да съм обичана!

Вечер като си легна и като се замисля въобще не знам какво да правя. С единия се чувствам жена, а с другия като се замисля ни свързва само детето, тръпката вече я няма изгуби се някъде из нашите караници. Моля дайте ми някакъв съвет какво да правя, защото не знам кой да избера този с който се чувствам
единствена или този който е бащата на детето ми ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (25)

Изпрати
Семейна
Семейна
29.07.2015 00:41
Независимо на колко години е авторката на това писмо, дали е трябвало, или не да ражда от този мъж, на тази възраст, не е работа на никой от нас! Истината е една: поведението на мъжа се променя след появата на детето ( и то не в положителния смисъл на думата). Мъжът почва да разсъждава, че жената вече е хваната в капана на майчинството, в кърпа е вързана, и разсъждения от сорта на "Кой ще я вземе с това дете?!" са много често срещани..........за съжаление! А пък, ако жената "има неблагоразумието" да развали и фигурата си след раждането, пък и ако не му обръща достатъчно внимание..........положението става още по-драматично!
5
0
неделчо
неделчо
07.11.2014 13:00
Мила.като мъж ще ти го кажа.бъди щастлива.няма смисъл да умирАш бавно и да се мъчите взаимно.ако се чувстваш обичана рискувай.ти също имаш право на щастие
7
1
Нели
Нели
28.10.2014 13:36
Аз бих те посъветвала да избереш да бъдеш щастлива, независимо на колко години си. Гледай си детето, мъже много.
5
0
баба
баба
02.09.2014 08:51
чудя ви се на ъкъла - на 20 години с дете - какво по нормално от това - и вместо родителите работят и се грижат за детето и семейството си те мислят единствено и само за секс и не за това да се случва в семейството и това как да стане че да им е добре и на двамата а за по лесно го търсят навън -напълно сбъркани хора - докато преди 20- 30 - 40- и т.н. години мъжете търсеха девствени девойки сега този .... искал да бъде с опит... какви мъже сте ... мухльовци правите деца и мислите чедте си свършили работата - просто младежите сегашни нямат ценностна система и не ви е виновно селото - селяндурщината ви идва в повече разликата между селяни и селяндури е голяма
11
2
Мими
Мими
02.09.2014 13:17
Излез от пещерата, бабе, на нас ни е по-хубаво от на вас : )))
2
7
DiD0
DiD0
21.08.2014 07:18
Ами да си му мислила на време! Да те е карал някой да забременяваш на 20?!
5
6
dragieva
dragieva
22.08.2014 09:48
Тук , не става въпрос , че имам дете и че съм забременяла на 20.АЗ се радвам ,че имам дете!
3
1
мъжет ти
мъжет ти
14.08.2014 15:08
Тоя, дето ти направи дете е.Пишеш и ме хулиш по сайтовете,но кажи истината.Искам да кажеш истината и за оня дето се ебеш,и от кого е детето всъщност.Не го гледам детето защото не съм сигорен от кого е.Аз повече нищо няма да кажа ,ще си замълча и ще запазя достойнство.
6
6
Яна
Яна
15.06.2015 09:45
Тази жена не те заслужава,жалко само,че детето наистина ако не е твое,няма да можеш да заведеш дело и да си го гледаш ти,а тя нека да ходи да си се ебе.Тази жена заслужава да си я подхвърлят като парцал.
0
0
dragieva
dragieva
14.08.2014 21:32
Кой си ти бе ? Нещо май си объркал жената !
3
1
Лия
Лия
14.08.2014 11:00
На всички, кото не знаят, обяснявам, че на една жена й е рано да е майка, ако:
1. Не е сигурна в чувствата си към бащата за поне 10 години напред
2. Не е в състояние да се грижи ФИНАНСОВО САМА за детето, в случай че бащата си замине пак 10 години напред поне
3. Има добър сексуален опит, както и житейски, така че различава дали й се ебе с нещо ново, точно, сори, ма това са фактите или е "влюбена".
И на 50 да е, као ги няма тия условия, най-добре да НЕ ражда. И на село, и в града, все тая. Нещо неясно още? : )))
16
5
кики
кики
01.08.2015 13:57
По -тъп коментар не съм чел!
0
0
кики
кики
01.08.2015 13:55
смотла
0
0
Лия
Лия
16.08.2014 21:49
И ткъде на 20 години пикла има пари да издържа 3ма души, размърдай малко мозъка, алооу : ))) Нали не се била реализирала още...
4
3
Anastasiia
Anastasiia
14.08.2014 21:57
1 - кой чака в днешно време 10 години , за каквото и да е било?
2 - Момичето в някой от коментарите написа ,че те се издържат от нейните пари.
3- Наистина не се прави на големия психолог който много разбира , хората тук пишат за съвет ,а не да ги обиждат и да ги богохулстват кой какъв бил , с кой да се ебе и тн .
3
7
dragieva
dragieva
14.08.2014 13:28
Оо големия психолог се появи , ок разбрахме вече млъкни не се хаби!!!
1
3
palechka
palechka
14.08.2014 03:21
Типично Българска му работа.. момичето ви иска съвет за едно, а вие я упреквате и обиждате за десет други неща. Има 2 теми написани и че проблема, и е в това че с мъжа на детето и нещата не вървят, а вия я обиждате че била пикла, рано и било да бъде майка и т.н.. Знаете само да съдите хора без дори да ги познавате! Кои сте вие че да казвате дали и е рано за дете? от къде знаете че тя не се грижи за детето както трябва? как разбрахте че била кифла и т.н?! Моето мнение е следното.. щом сама се издържаш и се грижиш за детето, и между вас с мъжа ти нещата не вървят от доста време насам - ако не може да поговорите и да направите компромис за да останете заедно то наистина най-добрия вариант е да се разделите. Ти си млада няма смисъл да си пропиляваш живота с човек които не те цени и му е по-важно да се шляе с приятелите си отколкото да е при детето и жена си! Щом има друго момче което казваш че познаваш от отдавна и сте били близки - дай му шанс но не избързвай, и виж как ще се развият нещата пък дано се получи. :)
14
2
dragieva
dragieva
14.08.2014 09:15
Благодаря за съвета! Един човек , който да не ме напада .
0
0
Лия
Лия
13.08.2014 16:00
офф, село, село, ми ако жената сама си изкарва парите, мъжът що да не помага с "женската работа", а? : )))
2
2
Але
Але
13.08.2014 18:39
офф гражданко гражданко, като чета писанията на авторката да ти кажа такава кариера има, че без нея фирмата рухва за това си прекъсва майчинството и бяга да работи ... айде моля ти се говорим за конкретния случай.
А и девойчето я е грижа с кой да се е*е а не за дедето и
2
3
Але
Але
13.08.2014 14:11
Катя, някой хора имат нужда да им се каже истината а не да се стараем да не им нараним чувствата. Ако някой е прост колкото и да го люлкаш и да му казваш как всичко ще е наред, той пак ще си е прост.

Като това девойче, което идея си няма какво е да си майка. Ако беше добра майка нямаше да има време с двумесечно бебе да ходи по кафета, да си чати с разни недорасли като нея и да ходи на фитнес и тае бо с другите кифли...

Другото което е, много малко мъже са путьовци които се въртят в полата на жената и само я питат с каква женска работа да и помогнат. Мъжа не е детегледач, той трябва да осигурява финансова помощ и когато бъде помолен за нещо, да - да го върши а това, че ще ще мрънка е нормално, той иска да върши "мъжки неща".

А ти какво внимание очакваш от мъжа си? секс всяка вечер след като си родила толкова скоро? гушкане, кафенца, цветя? Имате дете, вече то е на първо място, ти си изместена, не си център на вниманието скъпа. Да си си пила хапченцата като е трябвало а не да правиш дете което сигурно само гледаш да му дадеш млякото и да го тръшнеш в другата стая за да има време за чат с разни пубери... Засрами се и дай малко любов на това дете... нека израсне а тае бо-то няма да избяга.. нито приятелките ти кифли ... също така мъжете няма да се свършат.. обичай си детето недей все гледа да си центъра на вниманието... "Ох искам да съм обичана, искам вечери на свещи и цветя и да ходим в мола и да ми казва колко съм хубава.." Я се осъзнай, уж си майка...
3
6
dragieva
dragieva
14.08.2014 00:44
ей моля къде съм написала това за кафета , чатове , ходене с кифли и тн ? кой/я си ти да ми казваш аз какво да правя?парите в нашето семейство ако мога така да го нарека ги изкарвам аз!!!!!! Обичам си детето , не съм го захвърлила !!! а до колкото до бащата той също има задължения към детето , аз това дете не съм си го направила сама!И какво като имам дете на 2 месеца по вашата логика да се затворя в къщи до като не стане на 18 ли?Я си живейте вашия скучен живот и не се месете в чуждия!!!
2
0

Рейтинг

4.8
Общо гласували: 4
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка: