Ezine.bg»Споделени Истории»Моята Драма»Как ще преживея загубата му

Как ще преживея загубата му

Как ще преживея загубата му
Здравейте. Пиша тук, защото съм съсипана а не знам с кого да поговоря. Преди 1-2 месеца откриха на дядо ми рак, но е късно за лечение и го оставиха да си доживее живота. Аз съм страшно много привързана към него, грижа се за него, но той се влошава и мен ме е страх от това, защото знам че ще го загубя.

Той ми е по близък от баща ми, това е първото ми такова тежко изживяване и не мога да се справя сама. Всеки изминал ден психиката ми става все по-слаба. Страх ме е от това, че той ще умре, страх ме е, защото не мога да го понеса. Благодаря ви, че прочетохте историята ми.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (6)

Изпрати
Тайна
Тайна
21.02.2015 17:00
И моят дядо за съжаление почина от рак.Шест месеца откакто го няма.Прекарвай време с дядо си.Говорете си.Кажете си всичко сега докато е жив.
1
0
sofia
sofia
23.02.2015 22:32
Здравейте lubovta. Дядо ми почина преди 6 месеца в ръцете ми.До днес ми е много трудно да говоря за него, навсякъде където се обърна го виждам. Бях по-близка с него отколкото с майка и татко. Още не съм изтрила номера от телефона си, навсякъде съм сложила снимки на които сме двамата или със семейството. Усещам в себе си черна "дупка" в душата си, която 6 месеца не мога да я залича.Всеки път, когато мисля за него ( а то е доста често) се усамотявам и прекарвам повече от час в рев. Искрено се надявам по-леко от мен да преживяваш загубата на дядо си! :)
0
0
ангел
ангел
08.11.2014 08:37
Виж сега,мило момиче живота е един гаден кръговрат,ту ти е мн длбре и вс върви ту си на дъното и не виждаш изход.Но ти недей се унива щом обичаш дядо ти толкова мн,помагай му както можеш и слави името му навсякъде говори зз него.макар и с мъка на сърцето и сълзи на лицето само хубави неща за него прави.
4
0
Едно момче
Едно момче
19.08.2014 11:37
Моят дядо почина точно от такава болест преди 2 години,по-миналото лято.Болестта го беше изпила буквално.И до ден днешен се сещам за него,колко много е направил за мен и на моменти плача.Кураж момиче!
2
0
Илияна
Илияна
18.08.2014 14:23
Моя дядо също е в такова положение, аз като дете редовно прекарвах лятото с баба и дядо и също съм много привързана, много ми е мил, но за съжаление няма как да помогна. Моля се само да няма болки и да не се мъчи много. Стискай зъби мило момиче, за съжаление това е живота, едни се раждат други ни напускат. Миналата година загубих другата си баба, беше тежко, но намирах упора в сина ми и мъжа ми и бях опора на майка ми ...
2
0
УшмиФка
УшмиФка
18.08.2014 14:04
Не се натъжавай, не се страхувай. Бъди горда, че имено ти си негова внучка, както и той най-вероятно е горд, че ти е дядо. Но в този живот рано или късно всички си отиваме. Това е в реда на нещата. За това запълни всеки негов ден с красота, усмивка и любов. По думите ти - той сигурно е добър човек. Страха няма да помогне. Напротив, когато си тъжна най-вероятно и той го вижда и от това и на него му става мъчно. Знам, че е трудно, но със страх и мъка нещата ще са много по-трудни за теб и за него. Колкото му е дадено от горе, толкова ще живее. Не го натъжавай, защото това може да влоши състоянието му. Не позволявай духа му да отслабне. Покажи му колко много го обичаш. Дано той самият да е силен характер и искрено ти пожелавам да живее възможно най-дълго. И още нещо - смъртта, не е загуба. Докато един човек живее в сърцето ти - той никога няма да си отиде от теб и ти никога няма да го загубиш.
1
0
Lii
Lii
18.08.2014 11:37
Такъв е живота, постарай се да останеш с него до края, да му се насладиш на присъствието колкото се може повече, прегръщай го, говорете си. Хубавото в цялата работа е, че имаш възможност да се сбогуваш, докато при някои хора няма такава, близките им си отиват внезапно. Когато си отиде дай си два три дена, в които да останеш сама, вече с времето болката ще изчезне и ще останат само хубави спомени, само не падай духом.
4
0

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: