Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Споделени Истории»Раздяла»Губя го заради майка му и баща му

Губя го заради майка му и баща му

Губя го заради майка му и баща му
Здравейте, пиша тук защото вече не издържам. С мъжа ми сме заедно от 6 години и сме женени от 2 год. Имаме най-прекрасното дете, но има едно голямо НО! Майка и баща му обичат да се месят във възпитанието на детето ми и когато му се скарам, те веднага го гушкат, със свекърва ми сме се карали милион пъти. Но със свекъра никога и го имах за много свестен човек до оная вечер.

Детето беше болно и си лежи в кошара и плаче - и да го гушкам, и да не го гушкам, той пак си плаче и свекъра ми идва и го взема, като слезнах да си взема детето го стиска и не ми го дава с думите: Ти каква майка си да не се интересуваш от детето си?! при положение, че детето е 24 ч. в денонощието с мен стой при някой друг само, за да се изкъпя и вечерям. И в крайна сметка мъжът ми си дойде и само стоеше и ме обвиняваше, докато си събирах багажа да се прибера при нашите.

Това не се случва за първи път това е системно, той да защитава техните вместо мен. Майка му не ми дава да пипам котлона, печката, пералнята, принудих се и собствени чинии си купих. Вече почвам да обмислям развод, след като немога да го отделя от майка му нека си живее при нея баз нас.

Баща ми и майка ми са готови да ме издържат мен и детето, но на мен ми е неудобно вече уж голяма семейна жена, пак майка й и баща й я гледат. Моля ви ако има и друг с подобен случай да ми пише, защото и представа си нямам какво да правя !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (12)

Изпрати
.......
.......
09.10.2014 07:55
Щом не може да си поеме жената и семейството му ... Майката на тоя ... Такъв мъж да не ти влиза в къщата ..
16
0
sisi
sisi
22.09.2014 11:33
здравей и аз като теб много страдам имам същия проблем бягай от там спасявай се
12
0
северина
северина
10.09.2014 15:20
мила ,бягай ,ама бягай далече от този.аз съм с подобен и ако съм независима ще си плюя на петите още на секундата.ние дори не живеем под един покрив,нещо повече живеем в чужбина и пак се бъркат .най лошото е че той ги слуша.при мен е гадното че мойте родители го харесват защото той им помага финансово при нужда.но иначе живеем по правилата на маминка.найстина не издържам.поне ти бягай.
7
0
сиси
сиси
09.09.2014 02:46
най добре се изнесете и така нещата ще са по добре не се развеждай те заради родителите му
6
0
Наталия Аврамова
не се обръщай на зад детето при вашите и толкова маминото синче ще си остане цял живот катова хората не се променят а се преструват това е като ВЪЛКА КОЗИНАТА СИ МЕНИ НО НРАВА НЕ
5
1
АНА БЕЛА
АНА БЕЛА
01.09.2014 22:24
След като не ти харесва т историите какво правиш тук да ги четеш и чак да ги коментираш ? Като ти е писнало от такива случаи чети и коментираи нещо друго.
4
0
Димитър
Димитър
01.09.2014 17:20
ОООО моля ви,не си ли набихте в празните глави,че винаги ще е така докато се живее в къщата на родителите на единия от двамата(без значение дали е мъжа или жената).В цяла България само такива проблеми и накрая все някой се чуди защо така става.Много добре знаеш защо става така.Не ни занимавай с простотиите си.Друг с подобен случай?Цяла България е с подобни случаи.Просто говори с мъжа си и мъкажи,че така повече нямам да продължава.Ако не му харесва,развеждайте се.Само че на теб едва ли ти стиска за подобни откровени разговори щом си опряла до този сайт за този проблем.
4
4
НАНА
НАНА
31.08.2014 11:04
няма да се оправят нещата,...винаги ще е така,докато живеете при тях. Единственото решение е да се махнете колкото се може по на далече от тях.
Аз живях по същият начин 30 години и си съсипах живота заради една такава вещица.Накрая реших да ги напусна и тя се спомина след една година.Сега нейното мило синче си живее сам,без мен но и без нея.За което много съжалява,ама вече е много късноооо.
3
0
yhvvghyvhyv
yhvvghyvhyv
28.08.2014 23:47
Къщата при нашите е на 2 етажа на първия сме направили основен ремонт смяна на ел уреди бани и т.н. само мебелите остават , ноо той все ме кара да чакам до октомври до тогава да си разбивам нервите ли? Сега съм при нашите и го чакам да се сети че има семейство .
2
1
диди
диди
28.08.2014 13:57
това стари и млади под един покрив е невъзможно, аз отдавна съм се убедила в това ! Поговори с мъжа ти да се отделите,, той би трябвало да се съгласи
8
0

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: