Ezine.bg»Споделени Истории»Гняв и Омраза»Помаци, турци, цигани - все едно!

Помаци, турци, цигани - все едно!

Помаци, турци, цигани  - все едно!
Винаги ми е било чудно защо по цял свят хората от малцинствата се опитват да се интегрират, работят, живеят съвместно, не се делят - само на нашата географска ширина за гореспоменатите единствената възможна форма на оцеляване е паразитизмът и етническото разделение. Дали само заради простотията и необразоваността или самите хора са устроени така нямам идея, но е факт, че тези хора само оцеляват и ни мразят, живеейки на гърба ни. Докога ли? Май и на нас ни е все едно? Те просто се идентифицират с различността си и нищо повече. Никакво усилие - едно течение на посредсвеността и дпсто. Самите те нямат нито умствения капацитет, нито желанието да бъдат нормални хора, асоциирането с жертва е тяхният живот, пасивност и простотия.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (11)

Изпрати
Pepi
Pepi
13.03.2018 10:45
Г-н 'човека", какъв човек си ти, очевидно много глував, когато си генерализирал три етноса в едно. Във всяко стадо се срещат всякакви овци. Сред ромите има и свестни, макар и мнооого малко. Но да сравняваш нормални етноси като помаци и турци с по-горе споменатите е чиста проява на липсваш умствен багаж и непоносимост към различните. А знаете ли колко отрепки има сред Българите християни?! А колко умни и способни турци и помаци?
Но никой не генерализира..., само глупаците, като вас!
1
0
Lidiq Stamenova
Lidiq Stamenova
10.07.2017 23:53
izkam da kaja neshto .. az samata sam ot romski proizxod i nesam rasist .
izkam nai veche da kaja za ,, ciganite '' mrazq q taq duma predpochitam ,, Romi ''
priznavam si che ima romi koito kradat zakachat se biqt se .. vsichko e za pari .. v tazi nemotiq v balgariq ..za tova ni namrazixa tolkova zaradi nekoi ,, mangasari '' patime nie koito sme ot sashtiq etnos ne vsichki romi sa ednakvi .. ima takiwa romi koito sa dobri s golemi sarca .. kashti vse edno zamaci .. molqvi pak shte kajane vsichki romi sa ednakvi !! :/
0
0
Силвия
Силвия
16.09.2014 11:20
Аман от цигани турци и всякаква измет .Всички в гетата . Идват в София и си мислят , че всички са им длъжни . Якат бякат не могат да говорят на български ама са с привилегии. Марш от София
8
8
БГ
БГ
16.09.2014 17:00
хаха Ти пък да не мислиш, че в София свършва България. Марш от България по-скоро!
7
2
сирената
сирената
15.09.2014 09:34
помаци,турци и цигани на сапун !ама,в казана да пуснат тебе първо.защото си тесногръда па и тъпа.
0
5
feiza
feiza
09.09.2014 14:14
сигорно си някакъв измамник .ако ,си изкарваш чесно парите в чужбина щеше да нямаш време да пишеш простотии по сайтовете .и ,съм жена за твоя информация женена за чист наторален българин .аз съм от турски пройзход.семействата ни се разбират идеално,заедно празнуваме ,както коледа така и байрям.всичко е въпрос на възпитание ,ако човек не е възпитаван добре пише простотии по сайтовете като теб.
4
4
Fff
Fff
11.09.2014 23:15
Точно като децата: "ако човек не е възпитаван добре пише простотии по сайтовете като теб". Тооочно заради това ги пише дааа :D. Не можа ли да измислиш нещо по-умно...и откъде накъде твоето мнение е критерий за простотия. Кое всъщност е простотия от написаното? Или понеже нямаше какво да кажеш, вместо да си траеш, реши да плямпаш глупости, лишени от всякаква логика? И за твое инфо - жена съм и съм женена за българин (ако това е толкова важно, виждам че има значение за теб). И недей да коментираш кой как си изкарва парите, при положение, че не знаеш. Признак на ниска култура! Щом работя в чужбина, не означава,че съм заета по цял ден и мога да си пиша колкото си искам. Представи си, че не всички българи в чужбина са чистачки, например :)
П.П.: Изобщо не ми пука как се разбираш с мъжа си и кое как празнувате...
Всъщност ти не си възпитана добре - "ей ,тъпи парчета","който написал тая тема е тъп и ограничен комплексар" - твои думи. Аз в коментара си да използвам обидни думи???
И не мога да подмина "грамотността" ти: "..щеше да нямаш време ..". А не е ли "...нямаше да имаш време.."??? Имаш много други грешки, но това направо кърти!
Неграмотна си, а си тръгнала да даваш акъл...
2
2
feiza
feiza
08.09.2014 20:57
ей ,тъпи парчета престанете .толково ли нямате работа да се закачете с тая тема,която е като клеещ въглен за много хора.ако нямате работа идете и работете в чужбина,а не си играйте с такова нещо като религиозната и етническа толерантност.помаци ,турци ,цигани все тая.нали ходим по една земя.еврипейците затова имат работа ,защото работят а не мъдрят глупости.човека,който написал тая тема е тъп и ограничен комплексар,който явно единствената работа която е хващал е да си бие чикия всеки ден.тъпанар
3
4
Fff
Fff
09.09.2014 12:55
Абе я трай! Ти да не би да имаш работа, да не си по-различен? ом си в сайта и коментираш, значи и ти си същият какъвто се описа. А може би съдиш за себе си според другите? Никой не може да ми каже къде да влизам и да пиша. Щом темата ни вълнува ще си пишем, колкото си щем, а пък ти се пръсни ако щеш! И за твое инфо работя в чужбина. И представи си тук хората имат интернет и те пишат по форумите. Да не мислиш, че българите са открили топлата вода и само те си киснат в нета :D Като не ти е кеф темата-подмини я, но не си въобразявай, че някой ще те послуша, само защото си го казал ТИ!
3
1
Едно момиче
Едно момиче
07.09.2014 02:00
Не турците, а циганите са проблема... Просто българина е станал свидлив заради тези неблагодарни изроди! Не бързайте да ме съдите, защото от чист опит знам, тези изроди трудно се променят. Даже изобщо! Мразя ги по много причини и ако ги нямаше живота ми можеше да е по-лесен... Но каквото и да казваме, каквото и да правим всичко това се случва заради правителството. Много малко останахме тук, повечето избягаха и се вижда защо... на герба ни всички знаем какво пише, а дали го следваме? Не знам, каквото и да стане с тази държава, дано е за добро! Нямам средства да бягам, нито намерение, затова държа всичко да се оправи един ден и на хората да им дойде ума в главата...
7
0
Зейнеб
Зейнеб
04.09.2014 21:27
Не знам защо реши,че ние нямаме умствен капацитет,аз съм туркиня и не живея на гърба на никого,напротив -живеят на мой гръб- чистя на българи,защото видите ли много умните българки не могат да си ошетат домовете и да си изперат бельото,не парадирам с това каква съм,но ми писна от такива идиоти ,които ни осъждат,защото истината е,че ако не са турци и цигани ще затъне България съвсем,хубаво,че ви работим и ви вършим мръсната работа,за която много от вас са некадърни.Не мразя българите,защото имам много приятели сред тях,мразя идиоти и прости хора ,като тези,които пишат такива статии,Господ здраве да ви даде,хубаво,че ви има,та да знам,че съм благословена да не съм като вас!
11
6
Българка в чужбина
Българка в чужбина
06.09.2014 23:08
Аааа и видиш ли ти, понеже им чистиш и значи те живеят на твой гръб... :D логиката ти е желязна, признавам. Като не ти е кеф, не им чисти бе човек, чисти на турци или си намери друга работа. И не излизай с номера, че всички туркини си чистят сами.
Ако ги нямало циганите и турците, щяла да затъне съвсем...а не е ли затънала точно заради тях? Аз лично изключвам турците, те са трудолюбиви и не чакат на помощи, ама да кажеш, че ако не била едва ли не циганката (и неяподобните) дето ги нацвъкала 10 броя и взема повече пари от държавата от някоя българка в нейното положение (понеже тя работи и дохода на семейството надвишава със стотинки минималния), щели сме да затънем още...е няма как да ни убедиш в това!
2
0
помакинята
помакинята
04.09.2014 10:01
Защо, слагате помаците в това число?Да питам ,колко помаци в живота си вие праведните Българи сте срещнали ,които да си оставят децата в дом за сираци или да не искат да гледат старите си родители.На българина и господ му е виновен че е б**лук до мозака на костите.
7
9
рр
рр
08.09.2014 15:06
българина рядко си оставя децата по домове , основно са циганите моито дете аз междо другото познавам доста изхвърлени деца от помаци толкова сте порочни и недорасли като кучета че само ебане ви е в главата и от такива връзки всичко в домовете отива
6
2
Потресена.
Потресена.
04.09.2014 00:35
Не всички хора на еднакви. Говориш пълните глупости. Заради ограничени хора като теб България е на това ниво.
3
3
П
П
06.09.2014 22:51
Да допълня Лии
Става дума за мнозинството, за повечето, а не за изключенията много ясно.
0
1
Lii
Lii
04.09.2014 09:26
Разбира се, че не всички са "така" говорим за тези, които са в такова положение.
3
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 6
52
42
32
20
10
Дай твоята оценка: