Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Повярва на приятелите си, че скачам от момче на момче

Повярва на приятелите си, че скачам от момче на момче

Повярва на приятелите си, че скачам от момче на момче
Запознах се с едно момче И. (18) постепенно след всички наши излизания свикнахме един с друг, даже може би ходехме. . . бяхме в тях, разгорещихм се. След което аз му казах, че не съм готова за това, той ме разбра и спря да настоява след което трябваше да тръгвам и си забравих учебника. . Мина се месец без да се виждаме само говорехме по телефона и се наложи да си взема учебника от него докато бях с един приятел. Съшата вечер с И. се чухме и той каза че незнайно защо му се е приискало да ме гушне и че съм била последната която е прегръщал. След тази случка имаше кратка пауза между нас. . . не сме се карали просто учене, проблеми и т. н.

След тази пауза се видяхме с него и той каза, че искал пак да сме заедно, че чул че съм ходела с онова момче с което съм била когато с взех учебника, а аз не отрекох не знам защо. Минаха се няколко дена може да се каже че се събрахме. След което той спря да ме търси пак. След няколко месеца през които той си беше в БГ. ( да, не живеем в Бг и двамата. ) върна се и след няколко наши разговора си призна защо спрял контакт с мен. Някакви наши общи приятели му казали че съм скачала от момче на момче, а той добре знаеше, че преди него имах 3 годишна връзка.

Почувствах се кофти. След известно време аз трябваше да се местя на 600 км от него и последния път като се видяхме му пролича, че има някакви чувства това нямаше как да се обърка ! Преместих се, имаше вечери в които си говорихме до сутринта. И изведнъж той започна да се държи някак хладно. . после ми стана ясно че отново приятелите на бившия ми му пълнят главата с глупости само защото всички те си пробваха късмета при мен, но не ги огря. . .

И накрая чашата ми преля, когато ми каза, че съм го излъгала, (за случката в тях, тоест че не съм била девствена а съм го отрязала). И сега не си пишем. . нарани ме достатъчно. и сега просто си дава на 'ценните прриятели' да ми пишат от неговия фейсбук и да ме обиждат. Според вас ако ми пише някой път нормално както преди без да обижда- какво да му кажа, за да му стане кофти ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (5)

Изпрати
Галя
Галя
31.10.2014 19:12
Мило момиче останете си приятели не отвръщаи на удара с удар просто се прави че нищо не е станало и никога нищо не е имало между вас.
1
0
С
С
25.10.2014 10:20
Абе я се стягайте с тия коментари по-надолу ;д Що трябва да е зъл и да прави гадно нарочно, казвам ти го от позицията на момче на г/д неговата възраст - ако смята, че "скачаш от един на друг", то далеч не е само заради нещата, които са му наговорили. Ти самата си оставила някакво такова впечатление в него, било то несъзнателно, или било то защото просто го гони параноята - примерът с това дето не си отрекла, че ходиш с онова момче - няколко дни по-късно си с него, нещо навява ли ти как изглежда това в очите му?
0
0
Хахо-хихи
Хахо-хихи
20.09.2014 11:27
Ха-ха.Май ходехме...Оправи ми деня.Май ходехме...Ти на колко години си?На 10?
1
0
сиси
сиси
09.09.2014 02:34
не се занимавай той губи
3
1
Але
Але
07.09.2014 07:54
Ще ти кажа от кое ще му стане най-кофти. Пълен игнор! Блокирай го от всякъде, далече си от него и няма никакъв смисъл да си тровиш допълнително нервите, забрави го и си живей живота, бъди щастлива и не се обръщай назад, защото само ще нараниш себе си и ще се изнервиш за минали неща, които така или иначе неможе да се променят.

Аз винаги съм следвала това и ми е било по-добре, веднъж реших да пренебрегна съвета си и размених няколколо имейла с един мухльо и толкова се ядосах, че съжалих, защото видях, че дори след години той не е осъзнал, че е постъпил зле и едва ли не аз съм виновната.
4
1

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: