Ezine.bg»Споделени Истории»Тийнейджъри»Имам плешиви петна по главата

Имам плешиви петна по главата

Имам плешиви петна по главата
Здравейте. Момиче на 15 съм. От два дена не спирам да плача и реших да ви споделя с надеждата, че някой ще ми помогне. Бях се вързала на опашка и забелязах че имам плешиво петно. Не знам как да го опиша, но на нямах коса на едно не много малко място. Точно над челото където започва косата на места имам плешиво и отива навътре. Вече не мога да се връзвам на опашка защото много си личи.

Използвам няколко пъти в седмицата преса, маша на месеца един път, сешоар 5 пъти най-много в годината и се къпя през ден, а по някой път и два дена един след друг просто защото много бързо ми се омазнява косата. А да и я боядисвам от 5 месеца. Някой може ли да ми препоръча нещо с което да спре косопада и да ми израстне коса или нещо подобно. Домашни маски, купешки каквото и да е само да ми помогне. Моля ви. Благодаря предварително!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (22)

Изпрати
Алекс
Алекс
12.11.2014 15:23
Моят съвет е не използвай преси и маши за коса. И не я боядисвай. Това всичко много уврежда косата. А против косопад купи си Хининова вода. Продава се в аптеката. И помага много против косопад и стимулира растежа на косата. Надявам се да съм ти помогнала!
2
0
Ани
Ани
25.10.2014 20:53
Моят съвет е: не използвай преса и маша, а от сешоара няма да ти стане нищо, така че може да го ползваш всеки път като си измиеш косата. Също така и не се боядисвай. А иначе за косопад и за ръстеж на косата потърси в интернет.
1
0
Lili
Lili
27.09.2014 15:37
Няма смисъл да се подстригваш толкова късо, мое мнение. Опитай се да миеш по- рядко косата, оставяй я по-повечко дни мръсна. И аз имах подобен проблем, но сега съм бомба и 5 дни да не я мия, не е омазнена, просто е привикнала да я миеш толкова често. Ако не можеш да издържаш толкова дни без да я миеш си вземи сух шампоан, не е полезен, но от време на време можеш да си го позволиш. И пробвай маската, която ти написах в началото, не се притеснявай от зехтина, няма да ти се омазни допълнително, той е по- скоро за омекотяване. А и все пак после я измиваш старателно със шампоан. Успех!
1
0
Ивана
Ивана
17.09.2014 20:32
Не. Моля ви, не мога да се подстрижа много късо. Косата ми е малко под раменете. Няма от къде да взема перука.
1
0
Ивайла
Ивайла
17.09.2014 15:39
Това определено е така!Прекалено често е миеш.Определено ще помогне,ако се пострижеш много късо.Даже,ако успееш да си намериш перука и ходиш 0 номер и пробваш тея маски определено ще помогне.
1
1
мария
мария
16.09.2014 23:51
първо ти въобще не слушаш.направи схемата която ти казах.омазнява ти се ,защото ти е дълга косата(затова ти казах да се пострижеш много късо).и трето това че е къпеш през ден помага още да ти се омъзнява.
1
1
Ивана
Ивана
16.09.2014 19:19
Авторката съм. Преди малко си направих една маска с тривитаминол жълтък ракия мед и кисело мляко. Пишеше че трябва да се стои минимум 2 часа. И да я правя веднъж седмично през седмица в продължение на два месеца, после поне един месец си почива. Обаче ме тревожи това че ще ми се омазни косата изобщо от тривитаминола(защото е мазен) умишлено не пробвах друга маска която съдържа и зехтин. И без това я къпя през ден защото бързо се омазнява. Как мислите ?
1
0
мария
мария
16.09.2014 15:27
и пираш боя за коса и шампоани.ползваш само катранен сапун от аптеката.
2
0
мария
мария
16.09.2014 15:25
аз ще ти кажа лечението на моята братовчетка.1 жълтък от яйце,2 суп лажици зехтин ,3 супени лъжици тривитаминол.2 супени лъжици мед.така правиш един месец.един месец почиваш.като през този месец пиеш витамини Герикапс,ГЕРИВИТАМИН НЕО.Вториа месец правиш маска само от Тривитаминол,без никаква смесица.Пак почиваш един месец,като през този месец почиваш и пак пиеш от същите витамини.после правиш още един курс тривитаминол ,но този път смесено с масло от шеа(карите),може да го намериш в аптеките.като спираш да ползваш кани ,бой и всякакви други химии за коса.като шампоани и пр.съветвам те да скасиш косата като момче една година,за да може косата да вземе сила .и с комбинацията от курса който ти напизах .мисля че ще се оправиш.много е важно да комбинираш всичко и косата да ти е много къса.братовчетка ми на 1 месец имаше много гъста коса но,братовчетками една година като се мажеше и пиеше витамините .
1
0
Ивана
Ивана
16.09.2014 14:48
Здравейте. Днес си взех тривитаминол и бих искала за ми препоръчате най - добрата маска. Авторката.
1
0

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: