Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Има ли шанс да съм бисексуална

Има ли шанс да съм бисексуална

Има ли шанс да съм бисексуална
Здравейте читатели и потребители. Искам да споделя с вас какво ме мъчи в последно време. Аз съм момиче на 16 и не знам как все още са развити половите ми наклонности. Наскоро се преместих в ново училище и започнах да се движа с група момичета, но едното от тях бе по- особено. Станахме приятелки за кратък период от време за което разбира се се радвах. Имаше дни, в които тя се движеше повече с други нейни приятелки което до някаква степен ме дразнеше, не знам дали може да се нарече ревност, просто не се чувствах добре от мисълта. Когато ми се усмихваше и ме помолеше за нещо просто нямаше как да мога откажа.

Гласът й бе като звучаща арфа от ангел, плъзгащ плавно пръсти по струните. Когато ми се усмихне вътрешно и аз се усмихвах сякаш чувствах щастието, същото ставаше и когато бе тъжна. Единствено нея прегръщах или по точно тя мен, което определено ме радваше. Имала съм връзки разбира се от страната на мъжкия пол.

Нейният смях е толкова сладък. Когато слънцето попадне върху кичур от нейната кестеняво къдравата коса. Когато се смее, дори когато е ядосана пак е толкова красива. Не мога да си обясня всичко защото никога не съм си мислела че ще споделя подобно нещо или че ще се случи точно на мен. Просто съм объркана.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (6)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
03.08.2018 22:14
Оле, все едно прочетох моята история
1
0
Златко
Златко
07.01.2015 20:01
ако те привлича сексуално и предпочиташ да правиш нещо по особено от това да сте повече от приятелки предполагам ,че си чисто хомо :)))
1
3
yoana
yoana
05.10.2014 00:21
Не е за вярване! В твоята история сякаш прочетох моето състояние в момента! При мен е абсолютно същото само с тази разлика, че аз вече съм сигурна в това, че съм бисексуална. И аз в момента изпитвам повече от приятелски чувства към едно момиче и не спирам да се възхищавам на красотата и. Според мен е само физическо привличане ,което скоро ще отмине, но е толкова силно, че понякога се притеснявам от това какво мога да направя. Колкото до бисексуалността не се плаши. Според проучвания 60% от всички жени са бисексуални, но само 15% го осъзнават. Съветът ми към теб е да не се притесняваш от това, което ти се случва , защото такива неща са нормални в пубертета. А ако наистина и при теб се окаже, че си би приеми го като нещо напълно нормално, защото в днешно време е такова. Надявам се да съм ти била поне малко полезна, защото много добре знам през какво преминаваш. Успех! :)
9
1
мира
мира
29.09.2014 11:41
и аз имах същата съдба, но с времето отминава. сега съм на 20 и вече не изпитвам такива чувства към най-добрите ми приятелки (те са 2).
2
4
поздравления за красавицата!
поздравления за красавицата!
27.09.2014 23:09
Шанс винаги има! Има дори шансови инструменти - малки кирка и лопатка!
1
4
Аз
Аз
23.09.2014 23:08
Мисля, че е просто приятелска ревност към момиче, на което се възхищаваш, а объркването ти идва от възрастта. :)
4
2

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: