Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Връзката от разстояние

Връзката от разстояние
Привет на всички! Проследих няколко теми в този сайт относно конкретния тип връзки и реших да споделя мнението си по този повод. На базата на един доста голям обем от информация и опит ще се опитам възможно най-кратко да изкажа всичко, което ми е направило впечатление и съм запомнила.

Основното нещо, на което се градят всички връзки е приятелството. То съдържа в себе си уважение, доверие, подкрепа и честност. Прави ми впечатление, че в доста от случаите хората просто се влюбват и потъват в една приказка с големи надежди, а накрая най-често биват разочаровани, защото се оказва, че познават една много малка частичка от отсрещния човек. Тези, които успяват да оцелеят след "розовия период" просто притежават добра хармония помежду си и характерите им се оказват подходящи. Важно е първо да се появи приятелство, защото благодарение на него може да се усети сигурност във връзката, а след него настъпва и смисъла - любовта.

Тези две неща рядко съществуват поотделно. От друга страна всеки се променя поради различни обстоятелства, пораства, изгражда се и т. н. и ако в един момент любовта започне да изчезва, винаги може да се запази полезния приятелски контакт. Като цяло такава връзка не е никак невъзможна, но изисква време, много търпение, компромиси и доверие. Другото нещо, което е също важно - бъдещето. От гледна точка на съжителството и от гледна точка на издържливостта.

Най-доброто, което може да се случи за двама души, имащи връзка от разстояние е те да имат възможност за постоянен реален контакт, именно поради тази причина е редно да се помисли дали изобщо ще се отвори такава възможност. Издържливостта е също под въпрос, защото никой не знае колко точно би издържал, дори нещата да бъдат перфектни във всяко едно отношение. Това е основното според мен, всичко останало е характер, отношение, възпитание и начин на мислене.

Негативно мислене винаги ще има, както и хора, които споделят горчив опит, но в крайна сметка не трябва да забравяме, че всеки си върви по собствен път, попада на различни хора и колкото и да ни събират форуми и статии за връзките от разстояние, всъщност всеки от нас има своята собствена история.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (1)

Изпрати
****
****
28.09.2014 00:19
Да, разбира се - ена много красиво поднесена статия с чудесна отдалечаваща се снимка! Но ена лична история се пише с добра чревна флора, а пък ако има и тази издръжливост, за която споменаваш, както и етерната сила да бъде красиво и грижещо се за себе си същество, то не виждам причина да има проблем, независимо дали има разстояние, или не.

Ти наистина постигна така желаната от теб дистанция. Но как ще ги стигнем...
2
0

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 5
51
42
31
21
10
Дай твоята оценка: