Ezine.bg»Споделени Истории»Моята Драма»Опитвам се да продължа напред

Опитвам се да продължа напред

Опитвам се да продължа напред
Преди известно време споделих своята история как загубих най-обичания от мен човек - приятеля ми. Минаха месеци, стегнах се, завърших училище и влязох в университет. Скоро започнахме лекции, но ми е много трудно да говоря с колегите.

В момента, в който някой прояви интерес към мен аз се плаша. Приятелките ми казват да си намеря гадже, но не мога. Не мога да обичам някого, така както обичах него. Защо не могат да ме разберат? Постоянно мисля за него. Лягам и ставам с тази мисъл.

Вече преодолях първоначалния шок и сега всяка седмица ходя на гробищата, за да запаля свещ и да прекарам малко време с него. Родителите ми ме мислят за луда. Нормално ли е да се държа така 9 месеца след като го няма или наистина съм луда?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (8)

Изпрати
Р
Р
14.03.2016 21:09
Аз го минах този период за 3м.Сега си приплаквам от време на време,пак си го обичам,но аз знам че и той иска да продължа живота си и да ме види щастлива.Не можахме да изживеем моментите си и аз бях много зле.Помогнаха ми молитвите за него,ходих често на църква и се молих за душата му.След това много ми олекваше.Мислено в трудни моменти се допитвах до него и той ми даваше сила да се справя.Един ден отидох на ясновидка наистина,при поредния ми проблем и тя каза,че духа му е при нас и ме пази,да не се притеснявам за нищо и отделно,че искал да посещавам по често църкви,бил добре и ме обича.Така живея всеки ден с тази негова любов и знам че ме пази.
0
0
petio
petio
14.03.2016 19:27
zdr az sam sawto kato teb jenami po4ina i vsi4ko mie poznato do bolka boli ujasno i az neznam kak da prodalja prosto nemoga no trqbva nqkaksi sami da si pomognem
0
1
бубс
бубс
15.12.2014 12:27
Майтапа настрана, иди нда врачка дет говори с мъртви.
Поне аз познавам една дет е доста добре.
Наскоро едни приятели ходиха и бяха шашнати кви неща говорят.
Като цяло, мъртвите са много по щастливи от нас и ни желаят най-доброто.
И те много се товарят като видят как някой страда заради тях - даже и тях им пречи това!

Според мене, просто се опитай да се настроиш с мисълта че тоя пич е на по добро място, както и че той ти желае най-доброто и заради трябва да търсиш нова любов.
2
2
Инна Димитрова
Инна Димитрова
16.11.2014 10:07
За всичко е нужно време. Не се притрснявай да споделяш това което те мъчи,дори и да мислиш,че никой не те разбира.Не слушай хората които ти казват да си намериш др."клин,клин НЕ избива"-дори нанася по сериозни психически и емоционални вреди.Според мен 9 мес.дори не е голям период,но би било добре ако се пробваш да ограничиш ходенията на гроба му постепенно.Но в никакъв случай не си мисли,че ако не си там не тъжиш,мъката и всичко което чувстваш е винаги с теб. Дай си време,пробвай да говориш с колегите си за др.неща и някой ден когато се събудиш,болката ще е отминала,ще имаш отново щастие,но спомена ще е с теб винаги в трудни моменти.Успех, мога мн.неща да ти кажа още,но уви не искам да досадя.
2
0
ивайла
ивайла
23.10.2014 20:28
А дали го няма....
1
0
Милена
Милена
23.10.2014 19:28
НОРМАЛНО Е...Другите са луди...Изживяла съм то но ни и преживяла.То не си отива - просто свикваш да живееш с него---като товар.....
2
0
Елена
Елена
19.10.2014 22:46
Ще ти поодмине когато срещнеш отново сродна душа, но едва ли ще го забравиш. В никакъв случай не си луда. Просто болката ти е голяма и няма друг лек освен времето. Твоето щастие седи някъде и те чака.
1
0
Рали
Рали
06.10.2014 23:16
Разбира се че е нормално да страдаш за него! Човекът не е устроен да преминава с лекота през нещата. Дори и да ти отнеме повече време изживей си мъката! Пък времето ще те излекува. Поздрави и успех!
6
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: