Бъди верен на себе си

Бъди верен на себе си
Здравейте приятели. Искам да благодаря на всички дето ми помогнаха със съветите както и на други хора който ми помогнаха да осъзная реалността и да преодолея онова мръсно копеле дет ми би шута. Истината е че няма реалност която да осъзнаеш. Ти сам я създаваш чрез своите мисли и виждания за живота. Всички твои мисли излизат навън и градят реалността, действия и така нататък. Каквото си пожелаеш тва става. И няма такова нещо като "не съм го искал" ти сам си го правиш и накрая ама защо ми се връща по гадния начин.

Рано или късно живота ти иска да плащаш за сторените грешки и лошото е че те хваща неподготвен. Има съдба но тя е онова което ти връща като наказание. Обаче не всички знаят това. . . . Не всички знаят че сами пишат историята си както че сами градят живота си. . . . не знаят че трябва да са независими и да правят това което им харесва. Няма нищо по хубаво да имаш собствен идеал и да принадлежиш на себе си. А какво да кажа за това копеле дет ми би шута.

Вярва че съществува съдба и се оставя на тази мисъл а всъщност се оставя по течението на живота и мислите му са разпиляни навсякъде и няма никаква цел и не знае накъде върви а този път води до задънена улица и после "ама нищо не успях да направя", той е като кукла на конци.

За това ви казвам че правата мисъл води до хубав резултат мислиш ли правилно ти ходиш по правия път но винаги ще има спънки важното е да имаш цел и да не се отказваш. В този живот трябва да имаш собствен идеал а не да гледаш тоя на другите по тоя начин ти падаш под техните правила и живееш като тях и лошото е че ставаш зависим и това пречи на това да "напишеш" своя живот своя собствена история неповторима. Това е което иска живота. Да си независим сам да правиш каквото си искаш да принадлежиш на себе си за да създадеш своя собствена история. А колкото до любовта. . . тя идва и остава. . . . не оставяш нещо което обичаш. . . . тя изисква да мислиш правилно и да чувстваш правилно. . . . малко хора вярват че тя не е временна само трябва да попаднеш на такъв който вярва че е така че тя е вечна и че се изисква усилия за да гори до край. . . такъв който вярва че имаш ли цел следвай я докрай реализирай я. И в този живот трябва да вярваш единствено на себе си защото всекви има които те дърпат надолу и трябва да направиш 2 стъпки напред за да влезеш в правилния път.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
Боби
Боби
10.11.2014 20:23
До Иванина: Разбира се, че става, Иванинче, сладко момиче, но как? Не бих си пуснал фейсбука тук, защото после няма отърване, за телефонния номер - да не говорим? Ти мило момиче, от къде си? Да се пресечем някъде, така да се каже :)
1
0
Боби
Боби
10.11.2014 17:16
До Иванина: От къде си, мило мое момиче? Иванина, ти си прекрасен човек, мила :*
1
0
Iveto
Iveto
10.11.2014 19:37
Дай да се опитаме някак си да си пишем лично става ли? :)
1
0
Iveto
Iveto
28.10.2014 23:35
Добре съм си живея на макс съвсем отворена душа съм хахаахахахах :Д така си е :) Здрава, жива и щастлива, усмихната и се радвам на живота ^_^ и си чакам щастието си разбира се :Д :)
1
0

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: