Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Неочаквано ми се обади от чужбина

Неочаквано ми се обади от чужбина

Неочаквано ми се обади от чужбина
Здравейте,

искам да споделя с вас моята мъка. Имам приятел с когото сме от 3 месеца. Не живеем в един и същи град, но се виждаме всяка седмица и така беше до преди 2 седмици. Една сутрин при обичайния ни разговор по скайп той ми каза, че е в чужбина. Аз се разплаках.

Той ми заяви, че ако не спра да плача ще прекрати разговора. Вярно е, че бяхме коментирали това, но той ми беше споменал, че ще замине след новогодишните празници. Говорим всеки ден. Обсъждаме как ще замина при него след празниците. Нуждае се от време, за да започне работа и да наеме самостоятелно жилище.

Сега съм сама тук и чакам неговите обаждания. Имам странното чувство, че с времето започвам да се отдалечавам от него. Не знам какво става с мен. Вярно ли е, че очи, които не се виждат се забравят?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (10)

Изпрати
Валенсия
Валенсия
09.06.2015 17:04
Здравейте и от мен . С написаните от мен следващи редове искам ,както да ти дам съвет така и да ти обясня гледната точка на човека ,който до колкото съм разбрала до този момент не е край тебе .Ще подредя мислите си в няколко подточки ,за да придобиеш по-ясна представа за мислите ми в момента .Моля да бъда извинена ако някъде в изказването си съм била прекалено директна или критична !

1. Защо не се радваш за факта ,че въпросния човек желае да се развива в чужда държава .Това не би ли трябвало да те прави щастлива относно този факт ,според тебе ако неговото желание е да бъде с теб той не-среща ли трудности в това ,че както той не е до теб ,така и ти му липсваш ... /

2. Не споделяш ли мнението ми ,че ти като близък негов човек би трябвало да си тази ,от която да получи безпрекословна подкрепа за възможността и рискът ,който той поема за евентуален неуспех , нима не е заслужил подкрепата ти ?

3. Дали в съзнанието по някакъв начин се заражда идеята , че в живота си понякога срещаме хора от които бихме научили нещо от тях съответно и те от нас убедена ли си във факта ,че момчето не е от този тип (визирам факта за доказателства той доказал ли е думите си с действия )

4. Щом го обичаш и искаш да бъдеш с него помислила ли си над факта да заминеш при него и отново казвам безпрекословно да го подкрепяш в начинанията му ,защото ако той не-получава подкрепа от теб ,а има нужда от нея това е голяма грешка ,която допускаш и по този начин ще загубиш човека .

5. Помисли ! Какво търси ,за какво се бори ,какви биват неговите цели ,би ли могла да го подкрепяш въпреки разстоянието .Тогава и само тогава ще можеш да го подкрепиш .
0
0
Диди
Диди
28.03.2015 13:39
С приятеля ми сме заедно 5 години.Преди 2 години се наложи да замине за Германия.Аз останах в България,но след 1 година някаде заминах при него,защото неможехме да бъдем повече далеч един от друг.
2
0
Влюбена
Влюбена
14.03.2015 18:11
Очи, които не се виждат, не се забравят, а те изгарят още повече....
2
0
Divine
Divine
04.03.2015 00:20
Добре си решила. Няма смисъл да правиш компромиси само заради някакъв мъж, който дори не те уважава. Спрямо делата му към теб, той изобщо няма чувства , според мен, а просто желае нещо , което да му топли леглото. Тоест - те използва. Хвани се с някого , който ще те уважава и цени, няма смисъл от такива господинчовци, с които да си пропиляваш времето.
Успех и продължавай напред!
0
0
Gadatel Online
Gadatel Online
07.02.2015 01:36
Благодаря ви, но за съжаление връзката ни става все по-слаба.При предпоследния ни разговор той ми постави ултиматум.Или отивам след 2 седмици или си намира друга жена.Лошото е че, все още няма постоянна работа.Два дена не отговарях на обажданията му.На третият ден му отговорих и проведохме тежък разговор.Отговорих му че не обичам ултиматумите и е свободен да си намери друга.Това беше последният ни разговор.
1
0
Аня
Аня
04.02.2015 15:37
Имам връзка от 3 години.От различни градове сме.Имали сме трудни периоди,но с любов,желание и търпение може да постигнете всичко.Но както каза Мария,минимален процент двойки успяват да издържат на напрежението.Вече мислим пренасянето му при мен,понеже съм студентка.Според мен трябва да поговорите по темата сериозно за връзката си.Пожелавам ти успех и щастие!
0
0
Емигрант
Емигрант
04.01.2015 20:17
Ако наистина се обичате не го оставяй!Не е вярно,че очи,които не се виждат се забравят!Аз заминах при моето момиче след три месеца.Вярно,тя ми каза че заминава,но почти в последния ден и на мен не ми остави избор-останах тогава в Бг.Сега сме заедно в чужбина!Щастливи сме!
3
0
Истина
Истина
28.12.2014 13:37
ей луда работа ,той човекът си е отишъл на гурбет ,ти стой тука и го мисли по цял ден ,вместо да си гледаш живота ,
4
1
Gadatel Online
Gadatel Online
25.11.2014 10:57
Не сме се чували ос седмица вече.Много съм притеснена за него.Не знам какво се случва.Помогнете - да спра да го мисля и да продължа напред или да стоя, чакам и се надявам?
1
3
Мария
Мария
18.11.2014 15:52
За жалост при много от хората е вярно, да знаеш. Има минимален процент двойки, които не се повлияват от връзка на разстояние. Аз съм го изпитала на свой гръб и знам какво е. След време чувствата умират и нищо не е същото. Връзката ви е много млада, реално вие не сте прекарали много време заедно, но това не оправдава факта, че момчето е изчезнало без да ти каже - предполага се, че когато си влюбен и обичаш някого, ще обсъждаш с него такива важни неща, още повече, когато не касаят само теб, а и др човек. АЗ бих се почувствала предадена, ако съм на твое място, заради неказването. От друга страна може да го е направил, за да не страдаш, но това не е зряла постъпка, защото ти пак се измъчваш. Дано се наредят нещата при вас и да намерите своето решение. Пак в унисон с въпросът ти от края на поста - забравят се очите, които не се виждат. Успех
2
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: