Влюбена съм в женен мъж

Влюбена съм в женен мъж
Здравейте!

Може би първото нещо, което си мислите като прочетете заглавието е, че аз съм поредната малка лигла, която се опитва да развали нечие семейство. Всъщност обаче нещата не стоят точно така.

Аз съм съвсем нормално момиче на 20 години. Проблемът ми е, че съм влюбена в един мъж. Той е на 26 и е женен. Като цяло никога не сме били много близки с него, но имаме доста общи познати. За пръв път го видях в едно кафене и от онзи момент го харесах. Той беше на една от съседните маси, а аз не можех да спра да го гледам, имаше нещо хипнотизиращо в него. Той също забеляза, че го наблюдавам. Малко по-късно разбрах, че се познават с моята приятелка.

После започнахме да излизаме в обща компания и много бързо видях, че е женен. Той нито се е опитвал да ме сваля, нито е показвал, че се интересува от друга жена освен от съпругата си. Оказа се, че дори чакат бебе. Знам, че никога няма да има нещо между нас, дори и не искам да си го мечтая, когато знам, че ще има дете. Не бих пожертвала детството на едно невинно същество заради моето щастие, аз самата съм изпитала това.

Баща ми изневеряваше на майка ми с години. Но дори и да исках той не би ме пожелал, а и не бива. Толкова ми е тежко да го гледам как е щастлив с нея, как аз никога няма да бъда на нейното място, как той никога не би ме обикнал. А аз толкова много го обичам.

Искам да го виждам често, сякаш ми доставя удоволствие да се наранявам. Не го познавам много, а съм толкова привързана. Чудя се това любов ли е или просто си поставям един възвишен идеал за мъж, който никога не мога да имам? Раздвоена съм. Искам да го обичам, но и искам да го забравя. Какво да правя?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (21)

Изпрати
Desi
Desi
25.06.2016 11:23
Moq savet e da zabravish izobshto za tova momce shtot sled vreme I ti shte imash muj I dete I nqma da ti e hubavo nqkva si tam da si vre nosa I ti da stradash teice nameri si muj koito ne e obvurzan I si jivei jivota
0
0
missy
missy
18.04.2015 20:43
ti samata kaza, che ne bi pojrtvala shtastieto na detence zaradi tvoeto... i ne go pravi!!!!! az sam maika na 3 godishno momichence i zaradi nqkakva kato teb... bashta i ni izostavi.... a znaesh li kolko tejko se jivee s tova da gledash kak strada deteto ti... v sluchaq , da po golqma vina poema choveka, koito izbira da zareje semeistovo si, no zashto si zavira nosa tazi, kadeto i ne e mqstoto i sasipva jivota na edno malko detence! osaznai se i si dai smetka struva li si ...
0
2
омъжена
омъжена
27.03.2015 22:16
Що се занимаваш,всеки друг може да те оправи.Този вече е "дефектен",намери си друга играчка.Аман от неначесани!!!Един ден и ти ще си семейна и ще ревеш из нета,че някоя спи с мъжа ти,тогава да те видя!
8
0
руми
руми
08.02.2015 23:06
Здравей,прочетох историята ти.Според мен си млада и има много мъже които ще срещнеш и ще се влюбиш в някой друг.Не си заслужава да се измъчваш заради чужд мъж.Изобщо не си мисли за него той си има свой живот.Ти ще си много по добре ако си намериш момче,което ще е само твое без бреме около него повярвай ми.
4
0
Павлин
Павлин
02.02.2015 13:07
Не се самонаказвай, ако е писано ще бъдете заедно, живота е сложен чувствай се обичана и един ден правилния човек ще дойде, живота е пред теб, но хванеш ли го веднъж не го пускай да си тръгне, аз не бих
2
1
дейзи
дейзи
18.01.2015 20:41
Независимо от чувствата ти,води се от формулата, че всичко на този свят се връща и кой както живее, такъв му е живота. Ако един мъж е способен да загърби семейството си, утре ще го направи и с теб.При ново влюбване, всичко ще си дойде на мястото, ПОВЯРВАЙ МИ.Успех!
6
0
Александър
Александър
31.12.2014 00:32
Здравей, аз съм мъж на 26 години и бих те посъветвал следното. Ти си едва на 20 години. Разликата ни не е кой знае каква, но съдейки по написаното си личи, че има още, какво да научиш. Първо, бъркаш химичните процеси, които протичат в мозъка (чисто физическо привличане) с влюбването това са две напълно различни понятия. Още повече, когато имаме в предвид, че вие жените се чувствате привлечени от субекти, които не може да имате ситуацията се изяснява напълно. Предполагам за това твое състояние е оказало влияние, ако сте го коментирали с твои приятелки, че е хубав и останалите около теб също го харесват малко или много. На тъзи възраст е нормално да се случва. Давам ти гаранция, че ако не беше зает и тн съвсем няма да изпитваш подобни чувства. За това най-добрия съвет, който мога да ти дам е да приемеш, че това е просто грешка и да продължиш напред, като престанеш да мислиш за него и си живееш живота и оставиш той да живее своя. И не си мисли, че не можеш, защото всичко в този живот опира до ВОЛЯ. Успех. ;)
14
0
Мери
Мери
30.12.2014 20:35
Мисля, че идеализирате този мъж и трябва да си дадете ясна сметка, ако го подведете, какви биха могли да бъдат последствията. Не е редно да поставяте една бременна жена в подобно ситуация,независимо дали има проблем в техните отношения,или не. Още повече, че той не ви е дал повод, от който вие да си извадите извода,че представлявате интерес за него. Друг е въпросът, ако ви е бил дал такъв- за какъв човек говорим! Моят съвет към вас е да ограничите контактите с този човек, и да се опитате да намерите вашия път в живота.
6
0
Аз
Аз
30.12.2014 13:41
Аз го преживях, мен ме отдалечиха от жената, която обичам и детето, което бе всичко за мен. Бях хванат от умелите котешки лапички на съблазнителка, която си поигра нежно и гальовно с мен и ме отхвърли. Мразя жени, които развалят чужди семейства, толкова много свободни пичове има, ама не, нали е казано, че готините мъже са или заети или изобщо ги няма...Няма що, страхотна максима и страхотен шамар от живота! Но хубавото, че живота не свърши, аз отново съм със семейството си и мога да кажа, че всчико, което не ни убива, ни прави по-силни! А жени, които крадат жененеи мъже....на коленееееееееее!!!!
3
3
Maceto
Maceto
23.12.2014 02:22
Мила моя,аз съм горе долу на твойте години. Моят съвет е не се занимавай с него..този човек дори и да има нещо към теб винаги ,ще избере жена си пред теб..Намери някое друго момче което не е семейно.Щом е семеен трябва да ти е ясно,че никога няма да бъде твой..освен ако не искаш да бъдеш другата жена.
3
1

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
52
40
32
20
10
Дай твоята оценка: