Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Влюбена в ром

Влюбена в ром
Здравейте. На 15 сме. Не съм от особено голям град и всички се познаваме. Има едно момче от моя клас, харесвам го. Доколкото знам той също ме харесва, целували сме се, прегръщали. Проблема е, че той е циганин.

А в нашия град циганите са ужасно лоши. И проблема е че ще си имам проблеми с тях, ако съм с него, а аз искам да сме заедно. Той е ходил с няколко циганки и ако разберат сигурно ще си изям боя някъде.

Нищо, че са му бивши те си имат техни разбирания. Чудя се дали да се отдалеча от него за доброто на всички или не знам. Как да постъпя?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (10)

Изпрати
ани
ани
06.08.2015 00:40
Здрасти аз се казвам ани и съм на 11 години аз съм си харесвам едно момче което е ром носят се слухове че и той ме харесва аз се притеснявам защото много го харесвам но не знам дали да направя първата крачка или Моля ви помогнете ми предварително Благодаря
1
0
Ивана
Ивана
05.11.2015 21:29
Не се занимавай с цигани! Всички са еднакви, без значение за какви се представят. От личен опит ти го казвам. Нито е първия нито последния. Сега ти се струва, че е единствен, но това далеч не е така. Забрави за него, за твое добро. :) Успех!
0
1
Лора
Лора
15.06.2015 11:33
Ромът е за пиене, циганинът е за биене. Не си влюбена .. на 15 ти бушуват хормоните и има риск после като пораснеш да съжаляваш горчиво та дори и да си прецакаш живота. Не се занимавай с глупости, ще завършиш, ще ти дойде акъла вя главата, ще станеш студентка в друг град или държава ... Не ти трябват такива спомени.
1
1
Кирил
Кирил
12.04.2015 15:06
Ромът е прекрасна напитка,но не бива да се влюбваме в алкохола.
0
1
-
-
23.03.2015 22:03
Най-добре се отдръпни. Моя съученичка се сблъска със същия проблем и много трудно се измъкна. Забрави за него. Ще намериш нещо по-добро от това всеки ден да се страхуваш дали няма да си изядеш боя.
1
1
petrakova
petrakova
20.02.2015 02:07
edva na 15 si, nito e purviq po koito si hlutnala nito shte e posledniq. Spored men izobshto ne se zaburkvai s takiva hora, tova moje da se okaje travma za cql jivot! (lichno moe mnenie, no jivota si e tvoi) Yspeh!
1
0
Тцтцт
Тцтцт
05.02.2015 17:49
Едно момиче (на 18г.), което беше писало скоро, че е влюбено в циганин имаше проблем с това, как да каже на техните. Част от това, което и писах беше: ". Циганин? Сериозно? За колкот и различен да ти се представя, дори да е образован (в което ме съмянва), дори да работи в хубава фирма и да изкарва добра заплата. ТОЙ Е ЦИГАНИН!!! В кръвта им е да са долни, нагли и лъжливи. Мили са, когато имат изгода. Нямат ли изгода, могат да ти вгорчат живота. Защо си мсилиш, че цялата държава иска да се отърве от тях? Не защото са цигани и мелези, както аз ги наричам, а защото са лоши хора, защото те не могат да живеят в едно общество без да прецакат някого. Самата им психика е такава и няма различни, независимо от това за което се представят..... А сигурна ли си, че не е женен? Защото моя приятелка беше се влюбила така в един мангал и от нейн стар познат разбра, че човека е женен и има и дете. "
Въпросния магал още нямаше 18, само да отбележа. А циганките с които е ходил... няма само те да те бият, ще те бият и тези, които искат да са с него. По-добре си избий тази простотия от главата, преди да е станал проблем. И ако си мислиш, че цигането те харесва, много се лъжеш. Показала си му, че си падаш по него и щ се възползва да бодне чушката. Както казах избий си тази простотия,
0
0
нахалитет
нахалитет
21.12.2014 16:27
от извесно време следя темите на това"момиченце",и оставам с убеждението че ,или се подиграва с читателите тук с писаниците си,или е оставено на пройзвола без родителски контрол.но определено има нужда от терапевтична помощ.то не бяха проблеми с косата,изневери ,стигнахме и до там че искахме да повръщаме принудително.трябва социялните да се самосезират и да проучат темите от този потребител.защото тук нещо много намирисва.призовавам всички да го посаветвът да не пише тук ,а да споделя с родителите си,ако има такива.
3
1
ТАНАСКО
ТАНАСКО
20.12.2014 21:24
Рома е гаден да мине на друга напитка.
5
0
panamera
panamera
17.12.2014 09:47
на твойта възраст предполагам че е нормално за залитнеш по мургав весел червей с музикални наклонности но , не очаквай от циганина да бъде сериозен с тебе освен секс нищо друго , знай че за бай мангал да си имаш бяла жена е въпрос на гордост да се фука с тебе пред семейството освен това циганите се женят млади чакай и други изненади нали:) се сещаш , второ с циганин не можеш да живееш съвместно освен културно битовите различия тези неща (цигАните) наричай ги с истинските им имена няма нищо срамно в това по цял свят думата циганин значи циганин и ще те разберат :) та трябва да знаеш че тези свободни дущи обичат свободията от тях и с тях нищо сериозно така че освен основателни подигравки да не си навлечеш и един изпълнен с нещастив живот
8
0
Веско
Веско
15.12.2014 21:04
Виж сега свършиха ли се момчетата ,че до циганин стигна извинявай, ако прозвучи грубо ,но не се забърквай с подобно "Нещо" не бих го нарекъл човек.Циганина си е циганин какво ще очакваш от подобна връзка?! Тя няма да има успех само неприятности ще си докараш. Та съвета ми е бягай и не се обръщай .Успех
20
2

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: