Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Не искам да съм сама, но всички ми омръзват бързо

Не искам да съм сама, но всички ми омръзват бързо

Не искам да съм сама, но всички ми омръзват бързо
Харесвам мъже и момчета, но само визуално, никога по време на се*с не съм свършвала или изпитвала удоволствие, дори във връзките ми съм го правила с нежелание до някаква степен. Другият ми проблем е, че искам да имам сериозна връзка, а не мога да изкарам с някого повече от месец, просто защото ми писва много бързо и вече не ми е забавно или не знам и аз каква е причината, почвам сама да си ги измислям. Хем не искам да съм сама, хем не мога да бъда с някого.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (10)

Изпрати
Иван
Иван
12.04.2015 13:49
Купи си вибратор.
0
0
Stil
Stil
13.06.2015 01:42
Triabva i naistina vibrator, parvo triabva da se orientira v useshtaniata si i posle da se opita da nameri maj, koito da spomaga za tezi useshtania. Problemite ne sa v majete nepremenno, vapreki che povecheto praviat prosto seks, no tova, koeto te iskat, a ne koeto jenata. Triabva da si nameri maj, koito da ia zadovoliava psihicheski i fizicheski, az sam izpadal v sahstata situacia spriamo jenite, no chovek triabva da se koncentrira varhu useshtaniata si i da se stremi da mu e hubavo. az sam zaet...Taka che na jivo ne moga da pomogna :)
0
0
Валентин
Валентин
16.04.2015 21:06
Да, но вибраторът няма да я заведе на ресторант!
4
0
аз
аз
20.03.2015 15:48
Всичко говорят за любов а никой не обяснява на момичето какво е любовта и как да се научи да я преживява! Ако човек никога не е ял ябълка той не знае каква е на вкус и колкото и да му говорите то му е непознато....не съществува за него.
Ето за това нашето общество е осакатено, хората не умеят да общуват и не се опитват да се разбират. Проблема не е в любовта а празнотата вътре в теб!
Опитай се да търсиш навътре в себе си, направи така че да си си полезна и да правиш най доброто за себе си да се обичаш в целия смисъл на тази дума. Опитай се да се обичаш, да се грижиш за себе си-любовта е дар но и урок ,който трябва да научим. Тя се създава и изгражда с търпение, първо към нас вътре в нас и после когато я култивираме достатъчно в себе си може да я споделим...... Останалото само ще се случи.
Не ти трябва връзка заради самата връзка. Връзката сама ще се случи ако ти си свързана със себе си със онова вътре в теб което те кара да се чувстваш ценна и важна за света и за теб самата. Ако се изпълниш с обич към теб самата то ще имаш любов , която да споделиш със хората които срещаш. само тогава ако се появи човек , който те разбира сам ще иска да остане с теб а ти ще бъдеш съпричастна към онова което се случва. Тогава вече може да се случи любов....
Тя се случва сама и никой не може да я накара да се случи ако не и е дошло времето! Всичко е вътре в теб не търси навън там няма нищо !
5
0
Баба ти
Баба ти
21.02.2015 14:24
Човекът няма само гъс ,трябва да има и акъл.Вие госпожице сте тъпа смотана объркана кифла корва ай сиктир
5
4
Христина
Христина
24.02.2015 16:52
А пък ти в стемежа си да обидиш,не осъзнаваш,че си неграмотна.
3
1
Грубиян
Грубиян
14.02.2015 10:43
Продължавай да си мислиш,че чрез секса ще откриеш твоя човек,ако вече не си то скоро ще станеш поредната к.рва.Съжалявам но това е истината.Любовта не се търси в леглото моето момиче,първо я намираш после си лягаш с човека,когато си убедена,че той е за теб.Секса е завършека,не началото.Докато не започнеш да общуваш с мъжете по друг начин освен в леглото,поне месец два и после да си лягате,няма да намериш половинката си.
4
1
Жоро
Жоро
13.02.2015 22:48
Просто трябва да обичаш,всичко останало ще се нареди
5
0
Христина
Христина
06.02.2015 08:15
Най-вероятно си преживяла някаква травма и сега не можеш да се отпуснеш и да се отвориш за сериозна връзка.Когато намериш правилният човек без да го търсиш нещата ще си дойдат на мястото.Просто повярвай и не го мисли!Пожелавам ти го от все сърце.
3
0
Ляля
Ляля
19.01.2015 15:06
Ще намериш и твоя човек. Аз също бях така... всичките ми приятелки имаха връзки по година две три, а аз едва избутвах и по един месец. Къде защото ми омръзваше, къде защото съм по труден характер и не можеха да се справят с мен. :D Сексът ми беше скучен. Но една гореща, лятна вечер срещнах и моя човек. Смея да твърдя, че беше любов от пръв поглед защото в мига в който го видях нещо в мен се преобърна (а до този момент никога не бях харесвала някои мъж от пръв поглед, трябваше ми време да го опозная за да ми допадне). И така тази година стават 4 години откакто срещнах моето момче. Не мога без него и той не може без мен. Чудя се как ме е изтърпял до сега, но щом мислим за сватба... явно всеки си намира половинката някой ден. :) Успех.
8
0
Todor
Todor
16.01.2015 21:01
За мен лично истинският секс е крайното олицетворение на истинската любов и е повече от прекрасен.Тогава когато си с някой,без да има каквито и да било прегради,без въпроси или отговори,просто сте истински заедно.Мисля че не си намерила човека.Успех !
2
0
сс панамера
сс панамера
07.01.2015 11:34
според мен нещо някаде , в семейството ти имаш некъв пример и то лош може би жените не уважават мъжете , или некъв развод или нещо което ти е повлияло , сегатрябва да разграничиш това че не може да си намериш мъж които ти пасва и това че по принцип мъжете не са ти достатъчни щото ако е второто тогава имаш определено сериозен проблем , според мен в живота всеки си намира майстора но може би пък ти на тоя етап от живота ако си тинейджър и не си достатъчно дорасла за връзка е нормално ако е така не е задължително да си барабар петко с мъжете и ти с гадже просто не го прави само защото така трябва ами от това дали имаш потребност
5
0
Човек
Човек
04.01.2015 19:36
Еми не ходи с никого, явно си достатъчно задоволена в друг план. Поне не разбиваи сърцата на мъжете. Защото има много свесни.
9
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: