Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Е, няма никога да бъда такъв, ако ще и да остана сам

Е, няма никога да бъда такъв, ако ще и да остана сам

Е, няма никога да бъда такъв, ако ще и да остана сам
Здравейте на всички. Аз съм момче на 25 години и искам да споделя своето пълно разочарование от момичетата в днешно време. Имал съм доста връзки, най-дългата от която 3, 5 години. След всички тези връзки съм тотално разочарован и дори отчаян, че ще намеря някога подходящото момиче за мен.

Почти всеки път се получава едно и също нещо - влагам се, старая се, давам всичко от себе си и никой не го оценява това. Всички искат още и още и още и така всеки път. И за мен почти винаги накрая остава само болката, страданието и поредното разочарование.

И всичко това само защото не съм типичния гамен с бръсната глава и вирнато до небесата самочувствие. Понеже моите наблюдения показват, че именно такъв тип момчета харесват момичетата в момента за жалост. Е няма никога да бъда такъв, та дори и да бъда сам цял живот. В днешно време да си скромен, възпитан и всеотдаен не е модел за подражание. И знам сега сигурно ще ми кажете че съм попадал все на неподходящи, че ще срещна подходящата когато най-малко очаквам и т. н и т. н, но аз просто вече не вярвам.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (10)

Изпрати
22501
22501
19.01.2015 01:00
Ще ти кажа само две неща.Първо-ти си на 25,а мислиш като на 16 и второ-за всеки влак си има пътници ;)
2
1
Меги
Меги
11.01.2015 00:16
Аз не смятам, че трябва да се променяш...давай всичко от себе си щом така го чувстваш...бъди себе си...и не гледай никога назад. Все ще срещнеш правилната, тази която ще те оцени.
0
0
ВЪЙ ,,,,,,
ВЪЙ ,,,,,,
10.01.2015 20:32
Какъв, човек няма да бъдеш?Човек ,на когото му пука!Живея с такъв човек и повярвайте е ужасно!От страни е лесно да се каже!Виж тая кучка съсипа доброто момченце!Но,никой от тези защитници на "доброто момче",не дойдоха да видят как детето ми на 7 месеца,гладува ,защото той не можел да иде да работи тази работа.Или как пикаех кръв на полето в чужбина заедно с него и накрая той да подари 15 хиляди лева на леля му ,защото тя имала много заеми и щели да и вземат къщата.А,тая която се свиваше по полето с болни бъбреци е лошата и кучката.Като чета си мисля че ти си поредния български пуднек,който няма куче за къде да го хване ,ама има претенции да го уважават като мъж.Да си мъж не значи само да си го развяваш и да се оплакваш че няма какво да ебеш.И,накрая един съвет от мен.Моля,те остани си сам .Не съсипвай живота на поредната глупачка,искала те.Такива мъже в кавички си заслужават да са сами.Но не заслужават правото да се оплакват,пило то в сайт като този.Не ме впечетляваш с "твоята голяма драма".Дори е препоръчително да си останеш сам.
2
2
Stil
Stil
13.06.2015 01:15
Nai me kefiat takiva tapi jeni kato teb...kak reshi che vazpitan i normalen maj e zle? I che ne moje da raboti? i che ne moje da e borben moje bi? kakto ima dobri momchenca, koito ne rabotiat, taka ima i kreteni, koito opisvash, kato "strahotni", koito ne rabotiat...Taka sashto ima i ot ednite i ot drugite, da slushat Mama...No unikalnata ti psevdointeligentnost tova go e propusnala. A tova che si niamala Usta i niamash nikakva stoinost pred sobstvennia si maj, se dalji na tvoeto sobstvenno povedenie, a moje bi i inteligentnost...
3
2
Agi
Agi
06.01.2015 16:20
Аз съм майка на момче, което също е преживяло много разочарования и е стигнало до мисълта , че няма да може да намери подходящото момиче точно по причините, които ти си посочил. Момичетата не харесват добри, всеотдайни момчета. Моля се да има късмет, тъжно е да се живее сам, но с неподходящ човек е още по-зле. Пожелавам и на теб късмет!
5
0
златотърсачка
златотърсачка
12.01.2015 00:18
проблема е госпожо че жените искат "мъже",не мамини момченца които са станали вече на 30 ,а не може да пръднат без маминка да им позволи.затова жените са кучки ,защото в днешно време носим повече топки от вашите синчета.иначе мъже и жени бол,за какво ни е един пуднек,ако си изкарвам сама прехраната,гледам си детето сама и се справям сама със задълженията да сменя крушката в банята,за която съм го молила многократно да я смени.и ,ако искате "синчетата"да не са тормозени от момичетата,взамете и се вразумете и възпитавайте мъже,да си мъж не значи да имаш един израстък между краката,който дори може да не ти върши работа.
0
4
Илияна
Илияна
05.01.2015 13:52
Все още има и свестни момичета, но за съжаление са малко. Личат си, не са грозно гримирани с пола педя под дупето, а са естествени, естествено красиви и привлекателни.
И аз мислих като теб за мъжете, но в един невероятен миг повярвах, че все още има свестни и сега моя свестен мъж ми е съпруг от 5 години, имаме син и очакваме бебе скоро.
Пожелавам ти успех, гледай естествените момичета, без маски и грим, другите са материални барбита търсещи пари и погледи.
5
0
илияна
илияна
06.01.2015 21:45
много си права,ама обикновено катовидят една такава"с пола педя под задника"и им увисне чейнето и му се вдигне самолета.имамприятел който ходи с едно момиче 6 години.като се запознаха тя беше на 14 и все още детствена.а той знаеш ли като види някоя се държи като прасе.сега,за момчето от историята.аз,мисля че не е света вода ненапита.добър ,я стига.
0
1
сс
сс
05.01.2015 05:13
Абе жените не са 2.5 пъти повече ог мъжете напротив даже в бг мъжете младите са повече освен ако не искаш стара баба те наистина са повече,колкото до проблема според мен българина е атеист и господ затова дава да се случват лоши неща малко повече смирение хора и да казвате истинските причини защото за всичко има обяснение ане само от ваша гледна точка или както ви се иска да винвъзприемат
1
1
вече завършена мрасница
вече завършена мрасница
04.01.2015 20:46
като я намериш ,тази свясната не давай нищо от теб винаги си имай едно на ум ,че всички жени са еднакви и я третирай като една от многото.така по този начин няма да си нарънен,а и ще допринесеш на света да направиш поредната кучка разбиваща сърца.все пак всички жени са еднакви.нека тази свясната,още неоткрила се мръсница първо си получи заслуженото че иска да бъде с теб...........
3
0
Човек
Човек
04.01.2015 19:43
Разни оправдания, явно си свестен но за тях си и скучен, което понякога и аз немога да го разбера, но ще ти кажа свестни жени има малко са но за това са свестни. Те не ходят по дискотеки или по молове, ами ходят по паркове, разхождат се на други места. Там можеш да срещнеш свестни жени. И не давай в начало много, ами по полека я караи, и ще намериш твоята полвинка. И друго тези които им писално за това ходели с чичковци, не тези не ти трябват, истинската жена ще обича повече човека до себе си от колкото материалното. Просто бъди мъж на място. :)
2
0
Анонимна
Анонимна
04.01.2015 19:01
Абсолютно съм съгласна с първия коментар, въпреки че съм жена и се прадполага, че трябва да съм бясна златотърсачка, и да те убеждавам, че не си прав. Гледай си живота, интелигентните хора са си самодостатъчни, така че недей много да съжаляваш, че си сам ;)
4
0
NetSpider
NetSpider
04.01.2015 14:41
Пич целия свят е тотално извратен. Недей да търсиш перфектна, обърни внимание на собствения си живот, щастие и кариера. Не бързай да даваш всичко от себе си. Родителите ми на времето казваха следното: "Преди да поискаш, помисли какво си дал." Давай толкова, колкото си получил. Нито повече, нито по-малко. Не се раздавай излишно. Нека първо да ти докажат, че не са парцал-еднодневка и тогава давай по малко от себе си ;) А до тогава, горе главата, жени бол /по изследвания са 2,5 пъти повече от нас на тази планета/, живей си живота ;)
6
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: