Ezine.bg»Споделени Истории»Интимни истории»Харесвам еротични филми само с мъже

Харесвам еротични филми само с мъже

Харесвам еротични филми само с мъже
Здравейте!

Аз съм момиче на 22 и не се срамувам да говоря открито за секс с приятелки и гаджета.
Има обаче едно голямо "НО", което се появи от известно време, а именно: възбуждам се адски много от гей-по*но и малко се притеснявам да го коментирам с моите момичета, за да не ме обяват за луда или най-малкото: извратена.

Лесбийките винаги са ми били адски скучни, нормалното по*но и тройките в 90% от случаите не ми харесват, тъй като са правени предимно за вкуса на мъжете, т. е. жената е адски пренебрегната откъм ласки, орална любов и т. н.

А това с гей-порното. . . . ами не мога да го обясня откъде дойде, но напоследък само такова гледам- харесва ми грубата първична сила на мускулестите мъжаги от кадрите, съчетана с липсата им на задръжки да клекнат в краката на другия и да му го засмучат. Аз ли съм мръднала яко или има и други жени, които се кефят на подобни неща?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (4)

Изпрати
Надежда
Надежда
09.01.2015 15:37
Споко и аз съм момиче, и аз гледам гей порно от време не време, не ми е фикс идея, но не го намирам и за гнусно....
1
1
морал
морал
07.01.2015 12:28
не искам да звуча като някоя стара лелка,ама живея с две лезбийки и мисля че днишните 20 годишни девойки толкова сте се разпуснали в сексуално отношение че незнаете къде е границата.аз нямам нищо против тия момичета ,ама като гледам какво правят мисля че е противоестествено това.същото е и с теб тотално ти има нещо.
3
4
Потребител#153254
Ама как точно виждаш какво правят, под одеалото ли им светиш? :D
Да не говорим, че хомосексуализмът не е измислен нито днес, нито преди 50 години, а си го има от древността и не е разпространен само сред 20-годишните.
Радвай се на живота и не се впрягай, ако всички бяхме еднакви, щеше да е много скучно! :)
6
1
сс
сс
07.01.2015 11:29
ах ти педераст такъв , шега щом нещо те възбужда ми нема нищо лощшо не си обратна просто обичаш да гледаш патки как се праскат
4
3
Злати
Злати
06.01.2015 13:35
Какво очакваш сега, да те потупаме по рамото и да ти кажем, че е съвсем нормално да гледаш двама мъже как си го слагат и да мастурбираш.. Предполагам, че е, след като се случва...но е притеснително защо изобщо трябва толкова да се вживяваш в тая тема, след като си младо момиче и трябва да можеш да създаваш сама сексуални преживявания, а не да ги търсиш в гейсекция..
2
8

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 7
51
42
34
20
10
Дай твоята оценка: