Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Чувствам се все едно съм му омръзнала вече

Чувствам се все едно съм му омръзнала вече

Чувствам се все едно съм му омръзнала вече
Здравеите, аз съм жена на 26 години. Женена съм вече, имам две деца, а с моя мъж сме заедно вече 6 години. Отначалото всичко беше като приказка, а сега само се караме за най малкото и направо не знам какво да правя. А го обичам много. Чувствам се все едно съм му омръзнала вече
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (8)

Изпрати
desi
desi
12.05.2016 13:07
zdraveite i ot men imam malak problem s moq partnior zaedno sme ot 2 meseca karame se postoqno za dreboli v nachaloto v legloto bqhme super no segae malko po razlichno imam chuvstvoto che me iska samo za negoviq kef sashto taka i oseshtam che ne ispitva sashtoto udovlolstive kakto predi mnogo mi e trudno moliq vi za savet
0
0
Лили
Лили
01.03.2015 08:26
Щом се карате,значи чувствата са се изпарили вече.Омръзнали сте си покрай всекидневните грижи.Дори и да седнете да поговорите,ако я няма тръпката,желанието,пеперудите в стомаха,ако мислите различно...няма как да продължите,освен заради децата.Само,че един ден децата ще пораснат и ще поемат по своя път,а вашият живот ще си е заминал в нещастие,компромисии спорове.
0
0
Синьорита
Синьорита
21.01.2015 20:59
Според мен,неразбирателството между двойките идва от неправилното изслушване по между си..т.е. всеки чува това което иска.Вярно е ,че ежедневието увлича много със себе си,мислиш си,че всеки ден е едно и също,всичко отново и отново се повтаря-парите,децата,храната,прането,кой помага и не помага...наред с това ние започваме да приемаме партньора си за даденост..НО..преди всичко ние сме хора, всеки със своите нужди.Ако се опитаме да се поставим на мястото на другия... И се обсъждат споровете без караници(Повярвай от тях полза НЯМА) компромис винаги ще има.
2
0
Илияна
Илияна
12.01.2015 11:14
извинявай ... , но мъж който слуша "маичето" какъв мъж е, поредния мухльо, който не става за нищо. Момичето обаче не е споделило подобно нещо. Според мен проблема им е друг, явно е скрит някъде измежду отношенията им. Не съм съгласна и с това, че сме жени само за това, има муже и мъже ...
0
0
....
....
10.01.2015 17:05
Разбирам те добре как се чувстваш.Не е виновен той,а жените сме гадни кучки и се променяме с течение на времето.Все пак ,кои сме ние ставаме само за секс и да изпълняваме команди,а когато се опиташ да му дадеш съвет да звънне и да си потърси от рабодотателя ,парите ,които му се полагат по право,пак ние сме виновните.А,да забравих,ние сме златотърсачки,които ни бива само скандали да вдигаме.Та ние сме само с тях само пишки да лапаме и скандали да вдигаме.Те са мъже и трябва да се слуша само тяхната дума и на "мамчето"която всичко знае и ни е дала най ценното на света,а не го е научил дори и едно яйце да свари.
3
1
Илияна
Илияна
10.01.2015 09:14
Да няма друга ???
За какви неща се карате, опитай се да разрешавате всичко с политика и говорене, поговорете открито, кажи му какво ти е. Направете нещо което ви е доставяло удоволствие преди.
0
0
усмивка
усмивка
10.01.2015 00:58
Отидете на спа или нещо такова за ден-два. Прекарайте повече време сами и се сближете. Покрай децата, работата и къщната работа сте се отдалечили един от друг,а всички знаем какво идва на помощ в такива моменти и наистина сближава хората! Успех! :)
2
1
Фани81
Фани81
09.01.2015 15:34
Ежедневието увлича за жалост. Прати децата при някоя баба, ако имаш възможност.Направи хубава вечеря, вземи и алкохол, понагласи се и се опитай да го съблазниш. Това са тривиални съвети, но понякога действат.
1
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: