Ezine.bg»Споделени Истории»Здраве»Имах перфектно тяло

Имах перфектно тяло

Имах перфектно тяло
Имах перфектно тяло като тренирах лека атлетика, но за жалост имам проблем със стомаха и трябваше да спра да тренирам. Но сега имам мазнини по корема. Пробвах много упражнения, но не става. Моля помогне те ми. А и да кажа, ако искате да махнете мазнини почнете да бягате, ако имате проблеми със стомаха, тогава не знам. Успех!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
14.10.2015 16:03
Ти като си тренирала, най-добре трябва да знаеш методите за сваляне на неприятните мазнини. Варианта е както консултация с лекар, така и с инструктор, но професионален, който да ти изготви специална програма.
0
0
Иван
Иван
12.04.2015 13:47
Питай чичо Жужъл.
0
0
ФорматА3
ФорматА3
13.01.2015 10:42
Нормално е слес спиране на тренировки да има натрупване на мазнинки тук - там. Предполагам, че щом тренираш, значи се стараеш да полагаш някаква диета. Посъветвай се с лекар, най-вече, заради проблемите ти със стомаха, за да ти каже как ще е най-добре да съчеташе с някаква лека хранителна диета, или да ускориш малко метаболизма (което не знам как ще се отрази на стомаха ти). Така, че - да, посъветвай се със специалист, все пак всяко тяло е индивидуално. Но не знам защо се притесняваш за тялото си, ако си с няколко килца повече, и не е наложително да ги свалиш - недей. Плюс това след определена възраст тялото забавя метаболизма и другото, което е - проблемите ти със стомаха да не идват от диетите, които се пазят в леката атлетика? Дано да се оправиш здравословно и си гледай здравето, а не външно колко си качила. Ако си си в нормите - не бери грижа, защото аз бях станала скелет, всички кости ми се виждаха преди 4 години и някак си като гледам снимките - изглеждах плашещо. После рязко качих и станах с наднормено, но за 2 годинки - свалих доста и имам 3-4 кила, докато влезна в норма, макар, че всички приятели ми казват, че по-пълничка изглеждам по-добре. А и има и друго предимство, в градският транспорт често ме мислят за бременна и ми отстъпват място, докато не изцепя "Не съм бременна, дебела съм!" и си падаме от смях с хората.
0
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: