Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Защо мъжете губят бързо интерес към мен

Защо мъжете губят бързо интерес към мен

Защо мъжете губят бързо интерес към мен
Здравейте на всички! Не пиша, за да търся съвет, а просто да споделя какво ме мъчи. Аз съм момиче, тоест жена на 25г. и живея в чужбина.

Желанието ми да пиша в този сайт беше продиктувано от тъгата, която ме беше обзела в момента и равносметката, която си направих. Може би на някой ще ми се струва банално, всичко което ще напиша, но просто в момента така се чувствам.

Не знам, но напоследък като започна да се виждам с някой мъж, като че ли той губи интерес към мен и ми се струва, че само иска да легне с мен и да ме изостави. Да, и аз като всеки човек си имам своите "нужди", но не се съм вещ, все пак и аз имам душа, имам емоции, имам чувства. Колкото и да се правя, че ми е все тая, все пак го преживявам дълбоко в себе си и страдам. Никога не съм имала сериозна връзка, не защото не съм искала, а защото никога не съм открива човека за мен.

Не знам къде е проблемът, но като че ли мъжете губят бързо интерес към мен, може би проблемът е в мен, всъщност не знам много бих искала да разбера какъв е и просто да ми дадат шанс да оправя някои неща в мен, ако е нужно. Да, сега всичко ми е ОК не се оплаква за момента, но като че ли се чувствам "празна", може да изглеждам сериозна и студена, но аз тайно си мечтая да имам стабилна и хубава връзка, да намеря човека, който ще ме направи щастлива и ще е до мен, подкрепяйки ме.

Това е моята тайна мечта, която не признавам дори на себе, но бих искала да ми се случи някой ден, но съдейки от това, което ми се случва напоследък като че ли губя надежда, че това някога би станало.

Ако някой се е чувствам като мен някога, моля сподели.
Благодаря ви! ! !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (19)

Изпрати
Mario
Mario
31.08.2015 20:25
Zdr mi da se zappznaem ako jelaesh i az jiveia v chujbina v kade jiveesh ti potochno
0
0
Иво
Иво
11.06.2015 19:51
Ние хората сме така устроени, че винаги оставям възможността вината да е в нас на последно място. И дори когато всичко сочи към това пак сме склонни да търсим някъде другаде причината. Ти сама казваш, че изглеждаш студена и сериозна- тоест ти правиш така, че да изглеждаш недостъпна и трудна и по този начин отблъскваш автоматично хората, който са по-чувствителни и емоционални,тоест тези които биха изпитвали чувства към теб, а вместо тях ти се редят разни наперени и излъскани типове с голямо самочувствие, които имат самоувереност да те свалят, но за тях ти си просто поредния трофей и до там- те са доказали пред себе си, че могат да те покорят и с това интереса им се изчерпва. Това е моята гледна точка разбира се и ти можеш да не се съгласиш и да продължиш да търсиш проблема някъде другаде, но както се казва когато търсиш нещо първо трябва да знаеш какво точно търсиш и къде трябва да го търсиш (в дискотеката или в библиотеката) ти избираш.
5
0
Натали
Натали
31.05.2015 11:48
Опознай себе си, вникни в нуждите и желанията си, помисли добре какво всъщност искаш. Какъв тип мъж би те направил щастлива. Добре го обрисувай мислено, в детайли го опиши в съзнанието си. Той ще се появи, важно е да го разпознаеш. Има мъже, които наричаме лоши момчета, демонстрират сила, независимост и контролират всяка наша стъпка, има подкрепящи, любящи и обсебващи, малко досадно, но спокойно и уютно. Лошите са хладни, дистанцирани, ловуват, критикуват, но са много секси, уверени, наперени, другите са винаги наоколо. Важно е да няма игри по сценарий, да се опознаете, да потърсите общото, което ще ви събира, за да правите ф заедно.
Поискай и Вселената ще ти даде, но и внимавай какво си пожелаваш.
2
1
d.d
d.d
30.05.2015 17:29
probvai da se nauchish da pravish svirki
3
11
neisvestna
neisvestna
27.05.2015 17:49
zdravei momice ne se vini nikoga ama nikoga ako lubovta ne dode do 20 godini ne se maci ako ne dode do 30 godini ne se maci to 32 33 s sigornost da znaes ..macete sa losi trabva da gi napravis dobri .s mnogo sili pri mene bese taka izrodi izpolzvaci .iskahame pedali dori placeh i se moleh na boga . eeee sega imam mac mecta .znam i stebe stee taka gledat kak da go izmaknat edva ne bih dve kurvi .strasen skandal stana . mnogo krasiv i mnogo umen covek . znam ste nameris ..ne se maci naprazno .ogledai se dobre usmihvaise gricise za tebe i nikoi da ne ti puka tova e . ste si nameris covek varvai .az seeno ot toto mi padna ,celayati uspeh
1
3
курчо
курчо
21.05.2015 01:20
Окъпи се
3
8
азити
азити
18.05.2015 12:36
Понякога е така - още има време - ще се появи човекът за теб. Не забравяй, че мъжете са елементарни - харесват умни жени, но ги е страх от тях, затова да не ти пука - то ще се появи този, който ще те оцени. Просто се дръж така, че все едно всеки момент можеш да си тръгнеш и не ти пука за него.
3
4
Iv
Iv
20.03.2015 13:52
Мъжете харесват загадките. Колкото по-загадъчна е една жена, толкова повече те я искат. Аз например също изглеждам студена и дистанцирата, но това е на пръв поглед. Колкото по-трудно им е на мъжете, толкова интересът им като, че ли се разгаря още повече и повече. Трябва с малки стъпки да му позволяваш да се приближава към теб. Нуждите са си нужди, но ако гледаш да задоволиш най-напред тях... накрая ще си останеш само с едните задоволени нужди... Моят съвет е: бъди по-тайнствена и се разкривай на малки порции!!! :) Дано това помогне :) Успех!
8
1
L
L
05.03.2015 23:05
Научи се да казваш НЕ и ДА. Постави ясни граници на тава кое си ти и кое е отвъд теб. Престани до бъдеш мъгла. И намери приятелки дори в чужбина. Необходимо е по сто различни причини.
3
1
Потребител#155616
Боже,колко ми сте интересни днешната младеж.Като му давате всичко още първата среща е естествено да губи интерес.Като можеш да пиеш безплатно мляко,защо да купиш кравата!
7
3

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: