Ezine.bg»Споделени Истории»Ревност»Разделихме се, той отказва да го приеме

Разделихме се, той отказва да го приеме

Разделихме се, той отказва да го приеме
Здравейте,
Малко ми е трудно да се справям с ревността на приятеля си.
Всичко започна да се разваля на Нова Година когато се бяхме събрали голяма компания в един апартамент.
Приятеля ми има някаква постоянна нужда да имаме физически контакт, искаше да седя при него цяла вечер, всяка дума към някое от другите момчета го изнервяше, искаше да се целуваме непрестанно и разбира се в началото се чувствах желана и ми харесваше, но на следващ етап стана обсесивно и някак досадно.

Нямаме много общи теми на разговор, нещата които ме вълнуват са банални за него, а ако аз се поинтересувам от него той смята, че ще ме отегчи и отказва да споделя. Затова предполагам има ужасната нужда да запълва времето ни заедно с постоянни докосвания и целувки.

Случи се няколко пъти да ме притисне някъде и да ме опипва против желанието ми докато не му омръзне да ме слуша как не искам и се опитвам да го отблъсна, а не искам да го нараня като му кажа, че не знае как да се отнася с мен. Опитах да му намекна деликатно и той разбра и обеща да опита да се промени при условие, че и аз намаля нежеланието си да ме докосва така често и настоятелно.

В последствие се разделихме, на всякакви събирания очакваше да не мърдам на метър от него, а аз предпочитам да бъда по-активна - да танцувам, да общувам. Ядосваше ми се, ставаше непоносим и се прибораше, оставяйки ме сред компанията да се чудя защо не опита да се забавлява с мен, а остава самичък около масата, докато всички си прекарваме добре.

Запазихме приятелските си отношения, но той все още очаква да се съберем отново, ревнува ме от всекиго, разпитва приятелките ми имам ли симпатии към някого друг, прави ми намеци и редовно се ядосва ако не прекарвам време с него дори вече да нямаме специални отношения.

Чувствам се ограничена, все едно имам господар или му дължа нещо, а не искам да си развалям приятелството с него защото го виждам всеки ден, в една компания сме и също така ако го вбеся рискувам да ми срине реномето, говорейки нещо грозно за мен пред приятелите ни.

Тези дни разбра, че харесвам друг и побесня, а се разделихме преди седмици и все още ми държи сметка сякаш това да продължа напред е извън нормите.
Как да се справя?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (13)

Изпрати
Звиран
Звиран
15.01.2016 22:15
Вземи се стегни малко. Прати му мутри ако трябва.
1
0
Ели
Ели
04.06.2015 17:51
Аз имах същият проблем. Ние обаче работим в една и съща фирма,но в различни отделения. Слава Богу не ми се налага да слизам в интензивното отделение и не ми се налага да го виждам често. Аз разреших проблемът си като прекъснах всякакъв род от така наречените "приятелски" отношения. Мина доста време, беше трудно, но сега можем да се погледнем в очите и да разговаряме нормално като възпитани хора. Съветвам те да направиш същото в противен случай той винаги ще храни надежди.
0
0
Чочо
Чочо
23.05.2015 21:56
Смятам, че нравите в Ислямска Държава по добре направляват инстинкта за самосъхранение при жените. Първо подлудяват някой мъж и после го изоставят и той им бил лош.
5
2
Десислав
Десислав
09.05.2015 11:28
Всички те съветват бягай,къде ще бягаш заради някой мухльо.Живей си живота спокойно,намери си някой който да ти е мн повече от шибано гадже което те мисли за негова собственост и когато вече имаш такъв човек до себе си той няма да позволи на никой да те безпокои.И съвет с предишния прекрати всякакъв вид приятелства и отношения.Аз съм на 22 и с приятелката ми сме заедно от 3г има пълна свобода на действия,било дискотеки събирания и т.н и всичко е 6.Пожелавам ти успех
4
0
весела
весела
22.04.2015 20:14
Бягай!
Ако се стигне до край Децата в един момент почват да страдат!Вярвай това най боли!
Не се трвожи какво говори
Това е още една причина да го оставиш!
Живота си е твой!

А той е толкова хуба затова грабвай АМА УМНАТА!!!
0
0
elito
elito
10.04.2015 12:03
Na men mi se sluchi I da vi kaja edva se ottarvax.vednaj me otvleche.darja me zatvorena 12 dena.zaplashvashe me che shte se samoubie.nakraq me namerixa bratovchedka mi s maja si.chak v poliviqta me bqxa pusnali za izdirvane.ne go sadix.samo mu izdadoxa zabrana.sled mesec napravi sashtoto s drugo momiche.I tq strada dosta.sadi go.lekarite go obqvixa za shizofrenik.moqt savet e bqgai nadalech.nameri si edin stabilen priqtel.takiva xora imat strax ot maje.dokato si sama shte te presledva
3
2
Diqna
Diqna
03.03.2015 05:23
И аз имах подон проблем не беше чак толкова зле ,че да не пуска при родителите ми, но пък посттоянно лентяистваше и очкваше аз да го издържам едва ли не . Когато споменях за раздяла почваше да реве и незнаех какво да правя .Идваше до стаята ми звънеше ми. Постоянно ме дърпаше от компанията да сме говорели, накрая стигна до там да разпра на всеки 2 ,че съм го зарязала.Най- гадното беше когато бях на дискотека дойде и цяла вечер фафлеше пияно,накрая ме драпна за раката ,каза ми ще се върнеш ли при мен ,аз отоговорих не блъсна ме и ми каза ,,върви да се ебеш тогава '' извинявам се за езика и ,така че ама от такива.
1
2
Anna Steel
Anna Steel
20.02.2015 18:26
Била съм с такъв психопат и едвам се разделихме. Идваше да ме тормози в работата, чакаше ме пред нас, тормозеше ме по телефона абе не приема и не приема, че не го искам в живота си, при положение че му дадох време да се промени- без резултат. Дори не ме пускаше да се видя с наще, беше ми като сянка. Като осъзнах какъв е и, че няма шанс да се промени- багажа и довиждане. И тогава започна страшното. В крайна сметка му блокирах номера след няколко месечен тормоз и му казах, че направи ли само още веднъж крачка към мен ще му издействам ограничителна заповед и всичко приключи. Съветвам всички момичета да си отварят очите на време и никога да не допускат да ограничават свободата им и да властват над живота ми. Сега дишам спокойно и се радвам, че се оттървах.
9
0
salko
salko
20.02.2015 02:50
Sq sha ti kaja hachi as sam turski seks instruktor i v bg aftobuzi sam konduktor koga sa vbisi lapni mu kura i go bliji kat nevidqla da sa usmihni malko ti ne mu praish jest ma kucko q mu nabii ina afrikanska chikiq i da ti go turi otzat ako toi nishte vikai ma meni as sam salko zakachalko i ibas tvart kur i raka ariutko davai si zqpashtiq anos i sa gotvi za srapskikaval
0
9
Александър
Александър
18.02.2015 19:08
Много е лошо. Моя искрен съвет е да бягаш далеч от него. Обикновено свръх ревнивите хора са склонни на агресия в един по-късен етап на връзката, даже към физическо насилие. Тоест, започват да ревнуват от всяко дребно нещо, някой който те е заговорил, твой много добър приятел мъж, който просто ти се обажда за да те чуе как си, неволен поглед към сервитьор или пък случайно преминаващ мъж. Всичко може да провокира в него ужасна агресия и непоносимост към твоето поведение. Чувствайки се по този начин понеже не му харесва, той започва да те ограничава за да не се чувства по този начин и да си живее в неговия свят, в който ти трябва да бъдеш негов затворник и да бъдеш единствено негова. Истината е, че това идва от дълбоки вкоренени комплекси за малоценност и ниска себеоценка. Най-вероятно ти си много по-красива от него, той знае това и за това вътрешно си мисли, че ти ще му изневериш така или иначе и за това започва да подозира всяко твое действие и да я преобразува. Целувайки те толкова агресивно, той един вид показва на другите, ти колко си влюбена в него до уши и че това си е негова територия и никой да не те пипа. За съжаление лек за такива хора няма, защото никога не знаят, кога са прекрачили границата, знаят че са сгрешили, но никога няма да го признаят и ще те обвиняват теб до последно. После, когато осъзнаят, че са те загубили ще правят какви ли не сцени, рев сълзи, сополи, ще ти обещава промяна знаейки много добре, че няма как да ти я даде, но ще го прави, защото той отчаяно те иска. Съветвам те ясно да му покажеш, че нещата между вас са приключили и няма начин да се съберете отново. Насочи се към човека, който си харесала в такъв момент е добре да започнеш нещо ново и начисто, защото вече най-вероятно се чувстваш емоционално освободена от това, че вече си свободна от желязната прегръдка на бившия ти приятел. Никой не е казал, че трябва веднага да се втурваш в нова връзка, излезте заедно, прекарвайте време заедно другото ще си дойде само и си гледай живота, защото годините си текат бързо и никой не може да ги върне. Поздрави.
8
2

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: