Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Има ли още момичета, които търсят любов, а не пари?

Има ли още момичета, които търсят любов, а не пари?

Има ли още момичета, които търсят любов, а не пари?
Здравейте казвам се Иван и искам да попитам къде подяволите отидоха момичетата които търсят любовта? Защо днешните момичета търсят единствено и само изгода от всяка връзка? На 22 години съм, висок, строен и красив никога не съм имал проблем с жените, когато съм поискал съм получавал, но вече започна да ми писва. Има толкова красиви момичета, а същевременно кухи като лейки в главата им е само как да изкопчат някой лев, с повечето не мога да си кажа две смислени приказки. Първоначално мислех, че обкръжението ми е такова, но впоследствие се убедих в обратното.

Иска ми се сериозно момиче което не гледа първо колата и какво има в джоба, интелигентно да си говорим с часове за различни неща, вечер да заспива сгушена в мен сутрин да виждам усмивката й и рошавата коса. Не знам сигурно проблемът е в мен твърде много искам, но когато бях на 8 ми се роди братче и поради факта, че парите вечно не стигаха майка ми започна работа и аз трябваше набързо да порастна и да поема отговорност за всичко.

Когато навърших 16, се изнесох от нас и започнах работа и същевременно учех, завърших с приличен успех. До ден днешен работя и се издържам сам никога не съм разчитал на друг и изключително много държа на семейните ценности. Не ме разбирайте погрешно не съм задръстеняк, който си седи вкъщи, обичам да ходя по партита/концерти (ненавиждам мазната чалгия). С колкото и момичета да съм бил винаги или са търсили пари или са били безхарактерни - каквото им се каже това се прави . . . Има ли все още момичета, които знаят какво искат и отстояват позицията си? Има ли още момичета които търсят любов, а не пари ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (36)

Изпрати
Потребител#329270
Да,има такива момичета.Тъкмо за това се ядосвах днес,че моят за пари и семейството си бил продал,а за мен е по-важно семейството,от парите.За мен парите са една необходимост,защото трябва да се храниш и трябва да бъдем облечени и толкова.Парите не са най-важни на света,защото има неща, които не можеш да купиш с пари,защото са безценни.Безценни са децата,любовта,целувката и прегръдката.
0
0
П
П
02.07.2015 16:31
Има такива момичета и още как. Просто тях никой не ги забелязва. Тях не можеш да ги срещнеш в някой долнопробен клуб. Това са тези вечно пренебрегвани и отблъсквани жени/момичета, заради външния им вид или по-свитото им поведение. Замисли се за пълничкото и срамежливо момиче, което винаги е насреща (примерно). Колко пъти си общувал с нея и дали изобщо някога можеш да помислиш за нея като за нещо повече от приятел?
5
1
Alex
Alex
02.07.2015 02:40
На този свят живеят толкова различни типове хора- добри, лоши, материалисти, мечтатели и т.н. - просто не си се запознал с такова момиче, но "ДА" съществуват. Сигурно си виждал много , но не си им обърнал внимание. Те не крещят за внимание и не порят облаците с нос. Външния вид на всяко момиче/ жена си е строго индивидуално (за всяка една от тях) ... Това за дебелите и слабите сред по - долните мнения е някак неточно.
3
0
Sisi
Sisi
26.06.2015 17:06
Оооо..... хайде да се запознаем!!! :D:D:D
1
0
alex
alex
22.05.2015 05:10
jenata e suzdadena po podobie na boginq :) normalno e edin muj da se opiqni ot tezi krasivi formi i cherti. no kakto Elvis Presley, pee "you are devil in disguise" :) mone bi vse oshte si maluk, taka che kato iskash se najivei , no ako samo vednuj proglednesh i si otvorish surceto i zagurbish vsichki predrasudaci shte uspeesh da vidish krasato tam kudeto do sega ne si vijdal, i shte si istiski shtastliv i udovletvoren :)
0
0
ihtianderrr
ihtianderrr
10.05.2015 18:35
За пълните и слабите
Не е подходящо за масово четене :)
0
1
Мариета
Мариета
10.05.2015 10:50
До ihtianderrr
Лично за мен няма значение човека до мен какво работи или каква му е заплатата. В крайна сметка сутрин се разделяме и се виждаме чак вечерта като всеки си приключи задачите. И тогава идва моментът, моментът когато аз искам да се отпусна и да се веселя и да ми е ок с човека до мен, нооо идва голямото НО хаах и се започва. Както и да е на мен също ми е интересно за мнението ти за пълните и слабите :) Може да напишеш един роман тук :)
2
0
ihtianderrr
ihtianderrr
09.05.2015 23:41
До Violeta
Бих ти казал доста за пълните и за слабите жени ако ми пишеш на лични :)
1
0
ihtianderrr
ihtianderrr
09.05.2015 23:39
До Мариета
Само мъжете комплексари се оплакват, че или жената търси пари, или пък че тя изкарва повече пари...
Те нямат качествата да изкарват пари, нямат самочувствие и страдат за всичко което не са те
3
0
Violeta
Violeta
08.05.2015 21:54
Аз лично познавам момичета които са здраво стъпили на земята.Проблема обаче е че, са леко пълни а в момента се търсят стройни хубавици.Не виждам смисъл когато едно момиче не търси нищо друго освен любов да бъде отхвърлено,само заради недостатъците си.Та нали точно несъвършенствата ни правят красиви или греша?
9
1
Потребител#329270
Съгласна съм с вас.
0
0

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 6
54
42
30
20
10
Дай твоята оценка: