Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Влюбена съм в най-добрия ми приятел

Влюбена съм в най-добрия ми приятел

Влюбена съм в най-добрия ми приятел
Здравейте (:

Аз съм момиче на 21 години от София.
От 4 години имам сериозен приятел. Всичко между нас е наред, той е страхотен приятел, всичко, за което съм мечтала. Много ме обича, никога не ми е повишавал тон, винаги е изпълнявал всяко мое желание. И аз го обичам, страшно много го обичам и бих направила всичко за него. Обожавам го!

Още от дете имам най-добър приятел. Той няма родители, затова майка ми и баща ми често го вземаха с нас на почивки и така си станахме много близки. Но с годините спряхме да се виждаме, той замина в чужбина, отначало се чувахме после прекъснахме всякаква връзка.

Мога да кажа, че аз го промених коренно, той не знаеше какво е да имаш приятел, а аз го запознах с много и то все страхотни хора. Научих го да плаче, да не крие чувствата си, да бъде добър с тези, които са добри с него, да бъде човек и приятел. И никога не съм го възприемала като нещо повече, дори когато се беше опитал да ме целуне преди години.

Преди 6 месеца се върна в България и веднага ми се обади. Веднага се видяхме, радостта ми беше огромна. Той си пада лошо момче, никога е нямал някой до себе си, винаги е бил подценяван, игнориран, неразбран. . Работи и се изхранва абсолютно сам от 12 годишен, още като по-млад беше посягал към тежки наркотици и самоубийство, осъждан е, но е добър човек, просто животът му е твърде труден.

И така в последните месеци постоянно се събираме заедно, той е в много добри отношения с всички мои приятели. Но от няколко дни усещам силна привързаност към него. В момент на пристъп от поредната доза виждах как светлината в очите му угасва и усетих как и аз угасвам заедно с него, никога не съм била по-уплашена, мислех, че го губя. Един ден се събудих и си помислих колко нищожен би бил животът ми ако него го няма. Изпитвам силна нужда да знам, че е добре, че не би си посегнал, че не е надрусан.


Не знам за неговите чувства сега, но моите нарастват с всеки изминал ден. И е красив, много красив, с прекрасни очи, устни, всичко. Не знам дали е възможно да обичаш двама едновременно, но е факт. Обичам го. И него.

Дори за момент не съм си помисляла да оставя приятеля си, не го обичам по-малко, напротив - прави ме щастлива. Просто исках да излея чувствата си, анонимно, защото няма на кого. . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (10)

Изпрати
зеленурче
зеленурче
07.11.2015 12:53
Според мене чак сега си осъзнала чувствата си към твоя най - добър приятел и дори да останеш със сегашния, ще продължиш да мислиш за другият човек. Ти обичаш най - вече твоя настоящ, заради това което той прави към теб и чувстваш благодарност, и ти е съвестно да го оставиш. Трябва да изясниш за себе си без кой от двамата наистина не можеш да живееш и кого да пуснеш и да вземеш решение. Няма как да имаш и двамата, ако останеш с настоящия ще трябва да приемеш, че най - добрият ти приятел ще си намери друго
Момиче. Ако пък решиш да скъсаш с твоя и да отидеш при приятеля си, ще трябва да приемеш, че ще го нараниш и повече няма да имате връзка. Аз по принцип не обичам да съм с някого, защото само той ме обича и прави много за мене. Не мога да изневерявам на сърцето си и затова повече не правя грешката да почвам връзка с човек, когото не обичам истински. Много хубаво си помисли какво искаш, защото от решението ти зависи по - нататък как ще ти протече живота. Щот, ако си с някого, само защото той имал чувства към теб - никога няма да си щастлива! Бъди с човека, защото ти го желаеш силно, заради себе си, не заради друг! Не робувай на другите, не им слугувай или ще изгубиш себе си! Помисли си много добре какво точно искаш, но в единият или другият вариянт все ще има наранен - приеми го и бъди силна, действай смело като боец в битката наречена Любов! Успех!
1
0
Джингиби
Джингиби
22.08.2015 11:17
Дано приятелят ти да разбере всичко и да ти бие шута както заслужаваш.
3
4
мюмюн делиолдучоктатлъяралкуудурдулулумг
мюмюн делиолдучоктатлъяралкуудурдулулумг
31.07.2015 22:21
лапай му хуя и го смучи здраво докът ти напълни гърлото това е то
6
3
Аз
Аз
21.07.2015 08:04
Изпраскай наркомана и си съсипи живота и ти ;)
Това жените нямате угодия....
6
4
Анет
Анет
23.07.2015 17:34
Не му слагай етикет "наркомана", защото е много повече. Толкова повърхностен коментар, толкова ограничено мислене...
4
1
Просто аз
Просто аз
21.07.2015 03:03
Оххх,знам абсолютно как се чувстваш.Почти същото нещо се случи и с мен.Като казвам почти същото,имам предвид на 80% съвместимост.Това е просто период.Ще отмине.Повярвай ми,любовта ти към приятелят ти(не гаджето ти) е просто друг нюанс,това е ефект на еуфория,поради това,че не си го виждала и ти е липсвал,изведнъж го виждаш,красив,порастнал променен,здрав младеж.Напълно естествени чувства и към двамата.:))
2
2
:)
:)
29.06.2015 19:59
Мила,не рискувай връзката ти със сегашния приятел заради едно увлвчение сега... Защото по думите ти след като сте от 4г.заедно си мисля ,че просто на теб ти се иска нещо ново,различно... Това ще отмине.,не казвам да си само с твоя приятел-завинаги(нищо не се знае),но...щом се разбирате чудесно и ви е добре,обичаш го...просто недей.
3
0
Марго
Марго
28.06.2015 12:19
Ти не ги обичаш и двамата!А живееш в обич!Няма как да обичаш някого,не е възможно това.Просто си позволяваш обич и любов да те спохождат,тоест чувстваш се и се усещаш щастливо и радостно,усещаш и чувстваш доволство и удовлетвореност!
11
0
Нина
Нина
14.06.2015 18:48
Между мъж и жена не може да има приятелство. Може да има любов, страст, привличане, интерес, но не и приятелство. Така че още в самото начало ти си го харесвала, но сега чувствата са се задълбочили и са минали на друго ниво. Както разбирам, той доста силно те е впечатлил. Ами сега имаш две възможности. Ако искаш да изживееш нещо по-вълнуващо, избираш новия. Ако търсиш спокойствие и стабилност, избираш първия. Въпрос на личен избор.
5
9
Мими
Мими
04.06.2015 11:08
Възможно е и още как. Генетично човек не е моногамен. Такъв го прави обществото. Труден избор. Съветът ми е: Остави нещата да се развиват от само себе си. Бъди пасивната страна. Оня, горе си знае работата. Който му е писано да се обеси, не се удавя. Бъди такава, каквато си. Без фалш, без пози. В най-лошия случай ще загубиш и двамата. Но дали са били достойни, за да те имат?
7
3
,,,,
,,,,
02.06.2015 12:18
Mila,napulno e vuzmojno da obichash dvama.Az sum v podobna sitoaciq,samo deto az si padam po kolega.Kakvo da ti kaja trudno shte ti e v izbora.A,oshte po trudno e kogato umut ti kazva ne a surceto kreshi che trqbva da go vidish tozi loshiq,koito preobrushta svetut ti samo kato ti se usmihne.
4
0

Рейтинг

3.3
Общо гласували: 3
50
42
30
21
10
Дай твоята оценка: