Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Предстои ми сватба, а мисля за друг

Предстои ми сватба, а мисля за друг

Предстои ми сватба, а мисля за друг
Здравейте, искам да споделя моята история. Нa 25 години съм и ми предстои сватба след 2 месеца. С моя приятел сме заедно от много дълго време. Отношенията ни са добри, караме се от време на време, но в рамките на нормалното. Никога не съм му изневерявала или той на мен. Всичко беше прекрасно, докато не срещнах един мъж, преди месец. Запознахме се случайно и изведнъж нещо се пречупи в мен. Няма ли сме отношения с този мъж, но той не спира да ме търси казва че се е влюбил в мен и тем подобни неща.

Проблема е, че не спирам да мисля за този мъж, сякаш нещо ме дърпа към него. Много ми е трудно, боря се вътрешно със себе си. Не мога да спя, да ям. Не мога да разваля една връзка от години/сватба най вече почти готова/ заради човек, който не познавам грам. Задавам си въпроса дали наистина обичам приятеля си, след като погледнах към друг, дали ще мога да създам едно стабилно семейство. Адски много мисли бушуват в мен. Моля Ви дайте ми съвет! ! !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (20)

Изпрати
Кьно
Кьно
09.08.2016 14:18
Тури му една п**ка на новия и не се плаши, действай. Па стария и на него.
1
0
Ади
Ади
28.06.2016 14:55
Хора, вие сериозно ли??Да развали сватбата си ала бала..Никой не може да каже кое е правилно и грешно, но ми се струва адски незряло за мен поне, да оставя човека когото обичам,заради някой по който имам увлечение. Това са две абсолютно различни неща, между които изобщо няма база за сравнение. И увлечението отвреме навреме се случва, просто защото хората са устроени така,но ако не действаш в тази насока и знаеш, че само с твоя човек ти е най-забавно, щастливо и магично, то тогава....всичко останало се изпарява яко дим след малко време.Ако пък от друга страна, не си щастлив с твоя човек и чувстваш,че изпускаш нещо, докато си с него..прекарай някакво време в чужда компания, не сексуално имам впредвид и виж какво повече получаваш откъм комуникация... Не знам, отговорите най-често са в нас, но съмненията са абсолютно нормална част от съществуването ни.
2
0
ььььььььььь
ььььььььььь
06.12.2015 22:42
В тази ситуация никой не може да ви даде съвет. Само вие може и трябва да решите и изберете. В случая само мога да ви кажа: не бързайте, дайте си време. Истинското се среща много рядко, много трудно, в живота има всякакви разминавания. Но каквото и да решите, много внимавайте да не нараните човек, който държи на вас. Много е сложен живота. Млада сте, ако съм на вашите години не знам как бих решила в ситуацията.
1
1
Юлиана
Юлиана
23.11.2015 04:53
От опита и от годините ми ще ти кажа, настоящият ти партньор не е за теб.след като сърцето ти е позволило да иде на друго място,знаците на съдбата, вгледай се в тях.може да не се получи с другия, ще има следващ.докато сама с тяло и душа не разбереш, не усетиш, че това е твоята половина.живота е сложен и ни поднася своите изпитания.вземи лист и молив и запиши всички добри и лоши качества на досегашният ти партньор.после запиши и на другия по същия начин .претегли плюсовете и минусите на двамата.задавай им въпросите който те вълнуват.имай впредвид, че всяко начало е блестящо, всичко е ок до момента до който, дрехите не ви замиришат на един прах за пране.в всяко семейство има и хубаво и лошо.бъди реалистка и внимавай да не изгубиш един диамант .или от 2 стола на земята.За ме,, а може би за много хора е важно 2партньори да имат сходни интереси, да си пасват в леглото, взаимно уважение и разбиране, свободата между двамата, любовта ако съществува !!!аз съм разочарована в това отношени,, не вярвам на никого и на никой.не слушай с ушите си а наблюдавай делата му.лесно е да кажеш обичам те. ако желаеш още информация за мъжете и отношенията между двамата, ако мога да бъда полезна съмна твое разположение.нещо криеш, а без подробности няма кАкда ти дадем съвет.историята ми е страшно позната, наскоро ми споделиха нещо подобно.дерзай момиче.
2
1
Пламен
Пламен
01.09.2015 13:33
кажи истината и приключи с тази история да видиш как бързо ше се намерят отговорите сами
0
0
Кристи
Кристи
28.07.2015 17:52
Абе момиче, ква сватба кви пет лева в тази ситуация, как въобще си мислиш че би могла да създадеш семейство с приятелят ти. Та ти мислиш за друг, колебаеш се, несигурна си ... първо не е честно спрямо теб, постоянно да се филмираш и второ не е честно спрямо момчето до теб. Бъди откровенна и честна.
5
1
Същата
Същата
28.07.2015 17:02
Точно преди две години и аз се чувствах по същия начин, сватба и човек с когото бях 6 години заминаха далеч в миналото. Избрах втрия човек, защото се запитах сериозно какво искам аз, мога ли да имам семейството за което си мечтая с него, вдъхновява ли ме всеки ден, амбициозен ли е като мен, може ли да ме направи щастлива. На всички въпроси си отговорих с "ДА". И защо по - дяволите си мисля за него като знаех че ми предстои сватба. Винаги избирай втория, щом си погледнала веднъж на криво значи нещо ти липсва, когато намериш това нещо хвани го и го дръж здраво, но само тогава. И да подчертая още сме заедно с този човек, т. нар. Втори.
4
2
Нина
Нина
15.07.2015 17:07
Любовта е магия, а не подпис в гражданското. Женена съм доста години, но и аз се сблъсках с любовта. Една зимна сутрин пътувах в метрото и забелязах, че се качи мъж с куфарче на колелца. Погледнах разсеяно към него и онемях. Това беше магия, направо невероятно.Това беше ТОЙ, т.е. моята половинка, която бях търсила цял живот. Така че, моето мнение е да последваш сърцето си, а не разума си. От много разум оставаме нешастни за цял живот.
11
8
Деси
Деси
03.07.2015 22:41
Здравей, авторке. Аз съм на твоята възраст и разбирам за какво говориш, но моят съвет е да не се поддаваш на увлечението и да прекъснеш контакти с този мъж. Може наистина да сте се влюбили един в друг, да има тръпка, но никой не може да ти гарантира, че след месец-два този човек няма да ти се насити и да те зареже, или пък ти няма да започнеш да виждаш в него черти, навици и държание, с които не можеш да живееш. В днешно време много трудно се намира свестен човек, който да те иска и да те обича, в по-дългосрочен план, заради самата теб. Използвачи-много, истински-хора малко. Така, че моят съвет е: Не пускай питомното, за да гониш дивото!
24
5
rawa
rawa
01.07.2015 20:56
Този сценарий съм го виждал. Значи казваш какво мислиш и чувстваш на момента на твоя приятел, за да няма накрая двама ударени от мълния. Ще постъпиш честно спрямо всички(особено към твоя приятел), някои ще одобрят други не. Мъжете обичат "предаването" 1:1 може би ще му е нужно време да те разбере, но дано разбере :)
Живота е океан само напред и никога не се връщай назад, защото ще се удавиш.
Успех !
3
3

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: