Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Как да си върна приятелството му?

Как да си върна приятелството му?

Как да си върна приятелството му?
Става въпрос за приятел, който познавам откакто се помня. Пишеше ми от известно време в фейса, искаше да се видим да излезем въпреки че е наясно че имам сериозен приятел, с когото живея казах му че нямам нищо против да пием някой път по кафе и да си поговорим в което няма нищо лошо, но да се държи на положение, а не да ми говори колко палав бил и не можел да се въздържа. Сложих му картите на масата как стоят нещата и това че имам проблеми и не се разбирам с приятеля ми не е причина да излезна с някой напук на него и там глупостите, които повечето мъже очакват когато жената е разочарована и неоценена от мъжа до себе си.

Обеща да няма глупости, и когато излезнахме в колата опита се да ми пусне ръка и да ме целуне, на което се опитах да го отблъсна няколко пъти но единственото което успя да получи от мен беше една целувка и аз не мога да си обясня как се случи, нито защо му отвърнах? Но случи се. След това си ме върна до вкъщи, малко си поговорихме в колата и след хиляди настоявания от моя страна да сподели какво го измъчва, защото останах с такова впечатление от нещата, за които само ми намекваше в фейса казвайки" не споделям личния си живот с никой" но аз бях много упорита и накрая ми каза.

Така - той искал да се виждаме от време на време ей така, но нищо сериозно, един вид като забавление. Каза че излизал с едно момиче с които нещата започнали да стават сериозни но не му харесвало това че мисли само за външния си вид, а не показва никакви домакински умения, но имало и още едно момиче, с което също се виждал и при положение че има 2 момичета за какво му е трета така и не мога да си обясня подобно мъжко поведение. Дори ме разочарова, защото го имах за сериозно момче, понеже като приятел е много готин и точен но. . .

Самата аз бях и все още съм объркана от случилото се, защото винаги съм го възприемала като приятел и нищо повече. това което ме обиди обаче беше поведението му след това. 2-3 дни след това му писах в фейса-"влизаш в фейса и вече"едно здравей не казваш", на което той ми отговори"така е по добре, а и няма за какво да пишем. лека. и вчера бях разстроена заради приятеля ми и си писах с няколко приятелки в фейса, но в бързината без да видя вместо да избера приятелката си съм избрала неговото име без да видя и това което написах и беше предназначено за приятелката ми съм го изпратила на него.

След 5мин получих отговор от него и така разбрах че съм сбъркала имената им. беше ми писал" няма да стане" и докато успея да му напиша че съм допуснала грешка и съобщението не е за него видях че ме е махнал от приятелите си в фейса. И от това много ме заболя. не че е кой знае какво, но така и не разбрах с какво съм го заслужила, и какво толкова е станало. имам му телефона и можех да му се обадя да го питам, но след тази му постъпка се почувствах наранена и объркана, с какво съм го заслужила това отношение? Пък и не съм от хората които обичат да досаждат и да се бутат там където очевидно са нежелани. не мога да разбера, къде съм сгрешила, с какво съм го засегнала, като дори не съм го обидила?

Много бих искала отново да бъдем приятели и обмислям всякакви възможности и варианти за да си възвърнем приятелството си. мисля си да поизчакам известно време, да минат няколко месеца да се пооталожат нещата и да го добавя отново като приятел в фейсбук за да мога да му пиша и да му обясня това объркване тогава със съобщението което беше за приятелката ми което нямах време да обясня. макар че малко се притеснявам от реакцията му, да не ме отхвърли отново или по лошо да ме блокира, след като самия той ме премахна от приятелите си.

Иска ми се да намеря правилния подход и подходящите думи за да си възобновим отново приятелството си, защото държа на него като човек и като приятел и бих искала отново да бъдем приятели, Не знам какви думи да използвам, какво точно да му кажа много ми е объркано, болно ми е че така постъпи с мен, но въпреки всичко бих искала да си върна приятеля който имах в негово лице. това е всичко.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (10)

Изпрати
Хриса
Хриса
26.07.2015 13:01
Ти като не си лъжкиня, защо използваш моя псевдоним? Всичките ти теми са свързани с живота ти и се представяш под различни профили, за да търсиш съвети за изневерите на мъжа си, съжаление за тежкото си раждане, плюеш свекървата си, сестра му, изневеряваш му и се заиграваш с колеги.. По-добре си бачкай до 20:00ч.и лягай веднага, за да не изнервяш допълнително обстановката. Ти и дъщеря си ще побъркаш с твоя начин на възпитание, но какво ми пука. Нямам намерение да падам на твоето ниво и да използвам вулгарни думи като теб. Още като ти видя неграмотното писане и ми ставаш ясна. Много си ограничена, поне напиши някоя сериозна тема за размисъл, не само за изневери и ебане. Но явно ти липсва секс щом всичките ти теми са само за това. Ще чакам с нетърпение поредната ти простотия.
0
42
Хриса-кухата
Хриса-кухата
24.07.2015 20:16
Доста години вече преглеждам този сайт.Едни профили се правят на деца,други на столетници,трети на студенти и.т.н.Хриса можеш само да отидеш да се изчукаш с кухата си майка.И не се прави на голям хакер,няма как да ти минат номерата тук.Прави си извода от това което е написано в предните ми изречения.Трябва да схванеш сега че ти се следят всички простотии които пишеш във всеки един сайт където влизаш да коментираш,включително и скайповете ти.Хронологиите ти се четат с голям интерес от доста хора,а те като прочитат всяка твоя простотия и си викат как може да има толкова издухани хора в тая проста държава.Хайде успех с учението ти как да хакваш,изпростяло и малоумно изчадие.
8
2
Хриса
Хриса
24.07.2015 12:36
Скъпа, мъжът ти те е сбарал от историята в компютъра и коментира под твоите глупости, само, че ти си много куха. Аз ще му обясня как се възстановяват изтрити съобщения и файлове и тогава тежко ти и горко. Или си стягай багажа да си изритана или изгаряй харддиска на лаптопа, защото дори да влизаш от телефона си IP адреса е същия и може да те хакна. Тогава незнам какви лъжи ще измисляш да се правиш на невинна. Опичай си акъла. Шматка!
0
8
алко-простотия
алко-простотия
22.07.2015 02:32
ами то сигурно някоя пияница е написала тази измислица
rubi-руби,rubi-риби.като две капки вода.
12
2
Цц
Цц
26.07.2015 15:40
Погледни първо майка си с тия клепнали очи. И ти след време ще приличаш на нея.
0
42
писна ми от лъжи
писна ми от лъжи
22.07.2015 02:24
поредната пияница която пише тука,а в правописа допуснати грешки.
както и допусната грешка от страна на тази написана измислица.
10
0
никой
никой
21.07.2015 23:52
Просто сподели. Потърси го дори и на сила бъди настоятелна. А когаъо ти отвърне чисто и просто му обясни. Без заобикалки и лъжи. Ако ти е истински приятел ще те разбере,ако не ще осъзнаеш що за човек е. Пожелай му всичко хубаво и на пред продължи.
1
10
някой
някой
24.07.2015 01:16
казваш монета с две страни.а аз ти казвам че монетата е фалшива,от това което съм видял.а на теб оставям задачата да разгадаеш коя е монетата с двете лица,тази фалшивата.намира се около теб.както и да я завъртиш тази монета тя си остава все фалшива.
6
0
никой
никой
23.07.2015 17:19
Имате право .Има неща които е трудно да се простят. Не искам да споря с вас всеки има право на мнение и всеки си има основание да смята че е прав. Моето е че съм го правил . Не очаквам да разберете и най-вероятно пак ще нападнете,но всяка монета си има две страни .А понякога най-добре е да ви се падне грешната страна.Аз се стремя да видя хубавата страна на нещата дори и в най-грозната и мрачна картина. Определено това не е правилно за всяка една ситуация но когато си се научил да живееш така. Си даваш сметка че лично за теб самия така е най-добре. Въпреки хората да не го разбират и то с основание.
0
8
някой
някой
23.07.2015 04:47
ако ти изневеряват постоянно едва ли ще смееш да прощаваш това винаги.ако хванеш човек който те е предал,предал приятелството ти,любовта ти куп дриги неща едва ли ще му простиш.на мен вече ми го направиха,а аз мога да го усещам по телепатичен начин.виждам неща които след време стават реалност-изневери,предателства,имена,предмети и др.а тия които са направили тези техни грешки вече,дори и да си ги признаят аз няма как да им ги простя никога,понеже съм ги видял че ще се случат,а те вече са факт.има много хора пръснати из цялата планета които се наричат "телепати".когато застанат такива пред очите ти,то могат да те определят много бързо що за човек си,да разбират от това какво харесваш и какво не,да усещат някакви неща свързани с теб.тези хора също така могат да усещат и привличат по телепатия.
8
1
никой
никой
22.07.2015 18:06
А вие си направете труда всичко да прочете. Точно и ясно написах без интриги и лъжи. А колкото до това дали ще й повярва може да не ви се вярва но когато един човек е искрен с теб нещата коренно се променят. Съветът ми може и да е безполезен,но аз се още вярвам че има Хора които умеят да си признават грешките и такива които могат да прощават.
0
8
някой
някой
22.07.2015 02:19
и какво ли ще е да му сподели,може би един куп лъжи в които той няма да и повярва никога повече.не си прави труда да даваш съвети,запази си ги за други хора.от твоите полза няма никаква.
6
1
,,,,
,,,,
16.07.2015 15:45
Не е ли егоистично да имаш приятел и в същото време да търсиш друг? Явно си написала нещо, което го е обидило. А сегашния ти приятел не ревнува ли? Или незнае за твоите похождения. Истинските приятели не те оставят или използват. Зарежи тая работа и не се обяснявай. Не ти е истински приятел.
10
6
панчо
панчо
16.07.2015 01:58
даже не се знае дали всичко тук написано е истинско,по-скоро е измислено.и не се знае дали човекът написал темата е жена или мъж.
16
1
до простата rubi83
до простата rubi83
16.07.2015 01:44
сложи картите на масата и поиграхте малко.ами трябваше и сериозният си приятел с когото живееш да вземеш със себе си и да поиграете на тройка с картите.с този с когото си пи кафето после отидохте някъде да се изчукате в колата му.и как му имаш телефона,понеже че той стои в него.трябваше да напишеш че му имаш телефонният номер а не телефона му.засегнала си го с предателство,а подходящи думи за да си възобновиш приятелството с него просто не си прави труда.няма как да спечелиш приятелството му повече.
14
1
Мартин
Мартин
16.07.2015 01:27
За какво изобщо се занимаваш..Гледай си гаджето,че да не останеш скоро и без него!
8
6
Христина, Терсенето
Христина, Терсенето
16.07.2015 10:49
Защо използваш моя псевдоним? Не е писала Хриса, а ревнивката. Ти си отчаяна и зле с главата.
1
8
Хриса
Хриса
16.07.2015 01:55
и като остане какво?мислиш ли че няма да си намери друг с когото да се чука.а като чета написаното тук,то показва каква е тази жена.а ти Мартин можеш да си направиш извода каква е щом му отвръща на неговата целувка.
10
3

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: