Ezine.bg»Споделени Истории»Моята Драма»Той ме би и тази нощ и си мисля докога ще издържа...

Той ме би и тази нощ и си мисля докога ще издържа...

Той ме би и тази нощ и си мисля докога ще издържа...
Реших да напиша малко за моята история. Омъжена съм от 15 години и имам едно прекрасно дете. С мъжът ми не се разбираме изобщо. Още от раждането на детето ми започнаха проблемите. Той е много агресивен. Жертва съм на домашно насилие още докато бях бременна и даже родих преждевременно заради побоя, който ми нанесе. Родих и след като ни прибра от болницата ни заряза. Майка ми ми помагаше финансово, а аз си го гледах сама. Бях съсипана. Аз съм дете на разведени родители и не исках и моето дете да отрасне с един родител. Унижавах се много и го молих да си гледа детето, но той си работеше и после си излизаше по дискотеки и не му пукаше. Хвърляше по хиляди левове в дискотеките, а за детето нищо не даваше. Родителите му разчитат на него да ги издържа и постоянно го отдалечаваха от нас. Ревнуват го от детето.

Когато разберат, че обръща внимание на детето си умират от яд. Така докато детето навърши 5 години живеехме разделени, но винаги си намираше поводи да ме набие. Не исках да съм в тежест на майка ми, защото тя ме е отгледала сам сама, а сега ми помагаше и за моето дете и след хиляди моления от моя страна отидохме да живеем при него. И така започна по-големия ад. Всеки месец побоища панаири и тормоз. Ще ме попитате защо не се махна? Нямам къде да отида. Сам сама съм. Забравих да кажа, че органите на реда нищо не правят, защото той има много големи връзки.

Два пъти съм подавала молба при прокурор и нищо. Днес е една от поредните нощи, в който съм била бита и си мисля докога ще издържа. Детето ми иска да отидем някъде и да си живеем само двамата. Но как да стане? Аз не работя, защото не ми дава. Нямам никакви спестявания, а и като го знам колко е луд дори и да си взе детето и да си намеря работа, той няма да ни остави на мира. Страхувам се.

Едва ли разбирате какво е да си сам самичък на този свят и да няма къде да отидеш? Не знам какво да направя. Искам да си оправя живота и с детето ми да живеем тихо и спокойно. Но как да стане? Къде да отидем и кой ще ми гарантира, че той няма да дойде да ни заплашва. Мъжът ми знае, че съм сам сама и няма кой да ме защити и затова си прави каквото си иска.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (25)

Изпрати
Силен Вярващ
Силен Вярващ
02.08.2016 23:45
" Едва ли разбирате какво е да си сам самичък на този свят и да няма къде да отидеш? "

Не си сам/а има господ, вместо да се молиш на мъжа си моли се на господ, той ще ти помогне...
1
0
Кристина
Кристина
04.07.2016 10:50
Аз мискя,че тези истории са измислица.Няма как човек да търпи такива неща...
0
2
роси
роси
12.06.2016 20:49
не вярвам да съществуват толкова глупави и тъпи хора като теб, аз не разбирам, харесва ти да те бият какво правиш 15 години разбила си не само твоя живот , но и този на детето си какъв пример му даваш да стане побойник като баща си иди при майка си намери си работа живей достойно поеми отговорност за живота си
3
0
ххй
ххй
24.11.2015 00:04
Ти си много смотана еи съсипа живота на детето ти аре намери от приятел нещо някои лев и замини в някои град далеч почни работа пък след това се издължи малко по малко на хората. Еи такива като теб са страшни раждат зада страдат и децата им овца бе кои те би ти да отидеш при него и кво се ваикаш като искаш да си жовотно търпи си едно да знаеш ти не беше ли щастлива с маикати ами ако имаше баща побоиник по щастлива ли щеше да си и ква щеше да ти е психиката
8
0
77
77
22.11.2015 01:35
Да се молиш да се върнеш,за да те бие?!НЕ схванах!!!
А имате толкова възможности да си уредите живота,както Вие мечтаете-тих и спокоен!Просто страхът е вашият господар!Освободете се от него,бъдете силна и борбена жена!
3
0
Б.
Б.
09.11.2015 19:07
Момиче,ако наистина не се чувстваш добре с този човек,бягай! Ако имаш реална възможност да се прибереш при родителите ти,направи го!
Хващай тигана и се защитавай! Успех! :)
3
0
Марияна
Марияна
05.10.2015 10:26
Е нали след хиляди моления те е прибрал отново...не разбирам от какво се оплакваш!!!
1) Теб те мързи да работиш!
2) Лъжеш и то грозно - ти имаш майка при която можеш да отидеш. Ние разбираме какво е да си сам-самичък в този свят но ти не си.
3) Чак толкова не ти пречи че те бият и унижават щом си се върнала.
Продала си се като животно,ще живееш като такова а утре и сина ти ще те бие защото така отраства благодарение на теб...Но каквото си дробиш сега това ще кусаш утре.
11
1
DJ Дани
DJ Дани
13.09.2015 10:45
Ти си в това положение, защото си глупава, по дяволите! Има две алтернативи. 1вата е да отидеш при майка си и да си намериш работа. Така ти гарантирам, че няма да й пречиш. 2рата е... На квартира и пак си намираш работа. Или направо си стой да там, да те бие! Що си се шмугнала там? Колко проста трябва да си, че без никой да те бута, сама скачаш в ада?
10
0
Таня
Таня
03.09.2015 17:03
Браво!Петнайсет години пердах,и още мърда!Съжалявам,но не мога да ти съчувствам.Ти не си жертва,а просто една глупава жена,изключително жестока към детето си.Как е възможно да му причиниш такова детство!С този мъж вие сте си лика-прилика.Все пак изход има-хвани се да работиш и се изнеси на квартира,и то веднага.
12
0
123456
123456
30.08.2015 17:01
Към една жена се държат така, както тя позволи. И чакай да те питам: защо като ти посегна първия път не се махна ами му се молиш да те прибере. И каква е ползата от това, че детето ти расте с двама родители след като е свидетел на скандали и побоища. Такъв мъж ли смяташ да го направиш и него? Поредната глупащина. Отидете двамата поне в кризисен център за да ти помогнат да си намериш работа жилище и да си независима. Малее колко глупизъм има по този свят.
6
0

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 6
51
42
33
20
10
Дай твоята оценка: