Тя, той и аз

Тя, той и аз
Винаги съм гледала с насмешка на големите възрастови разлики в любовта, винаги съм се ужасявала от изневярата, но, като че ли съдбата реши да ми покаже как стоят нещата по тези два въпроса. На 18 години съм, а той е с цели 10 години по-голям от мен - със стабилна работа и финансии, което най-вероятно му дава самочувствието, че може да има всяка. Обвързан е, а момичето е много красиво, дори не виждам какво намира в мен на фона на нея. Той си мисли, че и аз си имам приятел, защото в началото това беше оправданието ми, че не мога да се виждам с него. Още от началото знаех за нея, но, като че ли този момент съвпадна с моето личностно израстване и понеже животът ми никога не е бил никак лек и не съм имала шанса да помисля за себе си, този път се отдадох. . за добро, или пък за лошо.

Той искаше само секс от мен, не го получи (само орално - знам колко ужасно звучи) и съм изненадана, че още не си е тръгнал, може би усеща, че и този момент (със секса) ще дойде, а аз просто се увлякох. . на моменти виждам по-различно отношение към мен, сякаш има нещо повече от визическо влечение, сякаш се зараждат някакви чувства, но не мога да бъда сигурна. Знам, че много хора ще ме упрекнат и ще съчувстват на излъганата половинка, но и на мен не ми лесно. .

Знам, че с нея и не мога да го търся и трябва да го чакам. Иначе не им върви много, карат се дори съм ги виждала. Не знам дали бихме могли да бъдем заедно ако някой ден се раздели, защото може би много хора ще бъдат срещу нас, а и съм малка за него. . но знае ли човек. . не знам как да процедирам, решила съм известно време да не се виждаме и дори когато ме потърси да не отговарям, да види, че не съм на повикване, а аз да видя дали е достатъчно настоятелен. Интересното е, че колегите му знаят коя съм може би, защото сме се виждали 2, 3 пъти в работата му, но можеше да измисли нещо, защото не сме демонстрирали близост пред тях (не знам какво им е обяснил, но им е казал) та това също ми се вижда странно. Та бих ви била благодарна ако погледнете ситуацията и през моята призма и ми дадете адекватен съвет. Благодаря ви!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (8)

Изпрати
Деси
Деси
16.03.2016 16:54
Това, че са се карали, не значи, че ще се разделят ;)
2
0
Ekaterina
Ekaterina
15.01.2016 18:30
Bila sum v sushtata situaciq predi godini.intimnost bez chuvstva.Na momenti daje mnogo me revnuvashe.Kogato sprqx da go obicham toi se vlubi v men,no kusno.I do Den dneshen neshto Mi trepva,kato go vidq.po dobre si ostanete priqteli.taka mislq mila.
1
0
Juja
Juja
01.09.2015 23:46
Казвам се жужа,.Според мен ако той зареже сегашната и приеме теб замисли се че както е зарязал нея така може да зареже и теб щом има проблеми с сегашната не мисли че с теб няма да има проблеми защото си по малка от него мисли си добре преди да влизаш в такива ситуации премисляй нещата и тогава действай късмет ти пожелавам да сте щастливи
5
42
аделия
аделия
25.08.2015 14:21
Не ти трябва! Бягай, по-скоро! Заслужаваш някой, който да ти даде всичко от себе си. Да те цени. За сега си му сигурно обежище, когато се скара с нея, за да се балансира. Да се разведе и тогава да намери нова половинка. Но няма да си ти.Бягай!!!!!
9
4
@бебе
@бебе
09.08.2015 15:16
Зарежи го просто се забавлява с теб.
8
1
Вилияна
Вилияна
01.08.2015 19:56
Здравей!Аз също съм преживяла подобна ситуация и те разбирам много добре,с разликата че му бях нещо като любовница/другата жена,около година и половина и беше с 15год. по-голям /влечението към по-възрастни си го обяснявам с незрялото поведение,което показват наборите ни/!При нас също не се стигна до секс,но твърдеше ,че ме обича .... Е, уви,каквото и да говорят,каквото и да правят, всички са МЪЖЕ!!! Няма по-различни,няма по-добри! Лично на мен ми казаха:"Беше моментно увлечение" ... Таа според мен трябва да се откажеш,преди да затънеш колкото мен,защото след това боли и то много!Разбира се,монетата има две страни и ако е готов да я зареже заради теб,значи не е просто така цялата ситуация!Като цяло мога само да гадая за твоята ситуация,защото не те познавам,ноо моя съвет към теб е Бягай ,докато можеш!И понеже беше писала и за неговите приятели ... Не се лъжи по техни коментари или отношение към теб, в повечето случай го правят,защото са му приятели или защото той така им е казал или на кратко казано "Мъжка солидарност"! /аз лично се разбирах с неговите приятели,но и много често го защитаваха или криеха къде е / :)) Надявам се да помогнах малко!Успех и стискам палци да вземеш най-доброто решение за себе си!
8
2
032
032
26.07.2015 14:11
Не знам за какво да го чакаш-той може с години да не се раздали с приятелката си. А и да се разделят,искаш ли да си с такъв човек? .. Замисли се дали не го харесваш заради тръпката от това,че сега е "забраненият плод" за теб. Ако я остави и тръгне с теб сети се кои ще са ти първите мисли, когато забрави да ти се обади и т.н.
17
8
Х
Х
26.07.2015 12:32
Не се занимавай по-добре! Представи си остави я и започнете връзка..как ще му вярваш м? Щом изневерява на нея и на теб ще го прави.Просто не се е наживял търси просто забавления!
Но не забравяй,че всичко се връща !
14
6

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: