Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Той си намери нова, а аз все още мисля за него

Той си намери нова, а аз все още мисля за него

Той си намери нова, а аз все още мисля за него
Още не съм забравила бившия си, той си намери нова, а аз все още като някаква нещастница мисля още за него. Опитвам се да започна да харесвам други момчета, за да го забравя, но те не проявяват интерес към мен. Чувствам се грозна, отблъскваща, дебела и самотна!

Сякаш сама не съм си достатъчна. Самочувствието ми е на 0! Момчето, което уж харесвам (не знам дали е харесване въобще или си въобразявам, защото изпитвам адска нужда от нова тръпка) има симпатии към мои приятелки, но не и към мен! Не знам какво изпитвам, какво искам! Много съм объркана! Бихте ли ми дали някакъв съвет? :cry:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (6)

Изпрати
Красен
Красен
20.09.2015 21:18
Дай си време мила ,ако не знаеш какво чувстваш към някого. Не бързаш за никъде предполагам?. Какво като той си има приятелка.. и ти ще си имаш,но първо дай време на себе си. Това ще рече- излизай,забавлявай се ,прави каквото ти се прави,работи ако имаш нужда и учи,ако не си завършила. Не се натоварвай толкова много. Това се случва на всеки човек. Напълно нормално е, случило се е. Но това съвсем не означава, че трябва да си нещастна и да не се забавляваш. Има хора след 30 годишен брак се разделят горките.. Затова миличка опитай се продължавай напред и нагоре!! Боли да, знам ,не е лесно, но го направи заради самата себе си!!
0
42
Екатерина Чакърова
Екатерина Чакърова
06.09.2015 22:56
По принцип са ме учили да не започвам изречения с АЗ. И за това ще разкажа моя случай. Ако се стигне до развод в едно семейство, значи нещо не е вървяло. Защо е тази реминисценция, направете анализ защо сте се развели, сигурно е имало причина, никой не ходи по съдилища ей така. А ако сте имала причина, къде е тя сега? Защо не сте щастлива без оковите на брака. Самата аз, подадох молба за развод на 51 год. и все още мисля, че това е най доброто , което можех да направя. Също не мога да се оплача от кандидати , които са на възраст напр. от 33 до 71 години . За сега никой от тях не ми е харесал по една или друга причина. Или просто между нас не е светнало нещо. И по тази причина просто приемам нещата ,както идват. Ако се намери някой, с когото искам да бъда, ще е съвсем добре, ако не, здраве да е.
0
42
УшмиФка
УшмиФка
25.08.2015 13:06
Дай си малко почивка, няма как веднага след раздяла да се хвърлиш на друг и всичко да е ок. Просто се пусни малко по течението, отърси се от миналото, от болката и тогава всичко ще си дойде на мястото.
2
0
А.П.
А.П.
23.08.2015 13:26
Пълни простотии! аз след 10 годишна връзка, две деца и забравям за дадения човек!!! Гледам само на пред!! връщане назад никога!!!
1
4
А.
А.
09.08.2015 00:18
Мда един от бившите като ме заряза...уж много го обичах,чудех се защо скъсахме, след като всичко си беше добре...та тъпо ми беше, звънях му, ходих в кафето, където знам че ходи...абе детска работа / тъкмо бях завършила училище /.... Незнайно от къде дойде нова тръпка, по - силна, не бях влюбена, но имаше страшно привличане.... после срещнах моята половинка и така години наред сме заедно....
Нещо което има да се изживее, то се изживява... не можеш да го накараш да отшуми насила....просто трябва време, при едни повече, при други по - малко.
4
42
УшмиФка
УшмиФка
28.07.2015 10:15
На мен ми отне близо година и отгоре, за да забравя един човек. Даже и след като си имах приятел ми бе нужно време да се оттърся от старото. Просто спри да търсиш и то само ще дойде.
8
6

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: