Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Връзка от разстояние, която майка ми не разбира

Връзка от разстояние, която майка ми не разбира

Връзка от разстояние, която майка ми не разбира
Здравейте! Ето я и моята история.

Запознах се с момче по интернет, което е от Полша. Това не ни попречи да си пишем и да играем видео игри заедно. Още от първите дни се забеляза, че имаме еднакви интереси, еднакви виждания за света и ни беше много приятно да си пишем по цял ден. Скоро чатовете преминаха във видео разговори и неусетно вече не можехме един без друг.

Споделих на майка ми за него, но отначало като че ли тя не го прие на сериозно. Аз продължих да й говоря за хубавите му страни, за всичко, което прави за мен, за да я убедя, че това не е някаква мимолетна прищявка. Постоянно си пращахме подаръци и картички по пощата и веднага й ги показвах развълнувано, но като че ли не й правеше впечатление.

След около 1 година най-накрая имахме възможност да се видим. Казах на майка ми, че той ще дойде заради мен и дълго време е работил, за да събере парите само и единствено да ме посети. Попитах я дали той може да остане у нас, защото парите за хотел са изключително много, и да се запознае с нея. Тя, естествено, каза, че той ще дойде само за да спи с мен или да ме нарани. Затова реших да предприема крайно решение и да я излъжа, че се е отказал да идва.

Та, той дойде и си прекарахме един прекрасен месец заедно, бих казала най-хубавото и вълнуващо време от живота ми.

След като той си тръгна, казах на майка ми истината, че той нищо не ми е направил, че тя не е била права за него. Извиних й се, че съм излъгала и й обясних, че това между нас е истинско. Но тя пак каза, че е лесно да се преструваш за кратко време. Та ние сме заедно от повече от година и това й е всеизвестно. И той нито веднъж не ми е дал повод за съмнения. Нейните оправдания не се подкрепят със смислени обяснения. Не знам какво друго доказателство й трябва, за да разбере, че ние си оставаме заедно, независимо от трудностите, и че се обичаме. Майка ми не разбира, че тя стои между мен и щастието ми. И ако продължи, това само и единствено ще ме накара да се отдалеча от нея.

Опитвала съм се толкова много пъти да разговарям с нея, но от това няма полза. Много искам тя да се запознае с него и да види, че той е добро момче. И да му позволи да остане у нас, защото парите за хотел са единственото усложнение, поне докато завърша училище. Моля за съвет как да убедя майка ми в истинността на връзката ни.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (6)

Изпрати
Grimripper
Grimripper
31.12.2015 15:04
Връзка от разстояние не е връзка !!! Вслушвай се в съветите на майка си, след като завършиш щом си решила чупи си главата !!!
0
1
иванова
иванова
13.12.2015 21:56
Запомни:Майките мислят най- доброто! Моята винаги ме спасява
0
0
Петър
Петър
03.09.2015 14:36
Моят проблем е същият. Аз съм момче на 14, запознах се с момиче от Русия което ме харесва и аз харесвам нея, но майка ми не приема нашата любов на сериозно! Не се отчайвай! Ако трябва ще се бия с всекиго само и само да запазя любовта си! Бори се и ти!!!
0
42
тед
тед
21.08.2015 23:55
Ще кажа само едно нещо. Ако това момче е свястно, добро и държи на теб и на край света да е НЕ се отказвай от него! Поговори с майка си пак след време ще разбере!
2
41
gg
gg
18.08.2015 19:57
Не мисля, че можеш да я убедиш по някакъв начин. Щом си още в училище е нормално майка ти да е скептична и да се меси в личния ти живот. Дано с времето се успокои и гласува доверие на момчето, защото очевидно той те прави щастлива. Иначе и аз започнах връзка от разстояние, която продължава вече втора година. Понякога си мисля, че дори и с кастинг не бих могла да намеря толкова перфектен човек. Чакането си заслужава!
6
41
Потребител#160675
До анелия и кастинг! Защо вие двамата не си покажете фейсбуци или прочие да видим вашите "красиви муцуни" и прочие миндили невръстни?
gg е изразява мнение, а вие обиждате без причина.
По темата: Да, връзката от разстояние е възможна. На моменти може да не е особено приятно да не си с любимия човек и той да е далеч, но ако човекът си струва, то тогава си струва и този тип връзка. Казвам го от личен опит, защото така срещнах момичето, което обичам!
3
41
Oitna s polqci
Oitna s polqci
18.08.2015 00:23
Skupa,da ti kaja che si tupachka da se karash s maika ti ,koqto cql jivot te e obichala za muj koito shte te izqbe I ustavi.po dumite ti razbiram che jiveete v cujbina.a,az kato chovek koito ima opit s polqcite shte ti kaja che obojavat glubachki kato teb.Edin,vupros sq be ti e napravil nqshto no kato se cuka s teb.kakvo shte stane.kato poluchi svoeto.uspeh
2
12

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: