Ezine.bg»Споделени Истории»Здраве»Подути са ми сливиците

Подути са ми сливиците

Подути са ми сливиците
Здравейте, първо Честита Нова Година на всички, много здраве и успехи !
Сега към проблема ми. . На 23. 12 забелязах, че съм с подути сливици, имах температура и не можех да преглъщам изобщо. Имах и налепи премахме ги у дома с мед и сода. На сутринта говорих с личния ми лекар и ми изписа антибиотик. До 29 бях излекувана напълно.

От снощи вечерта усещам, че ме боли гърло. Днес ставам и видях, че пак са се надули. . Страх ме е да кажа на мама след като до преди няколко дни бях в това състояние. Идей какво да направя днес ? (Утре съм на училище, личната, ако е втора смяна ще отида про нея, но ако е първа няма да мога. ) Кажете нещо да направя. . Може ли да се излекуват от само себе си ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
Passion
Passion
25.01.2016 15:35
Аз имах същия проблем. Случваше се постоянно. Всеки път, вместо нормална настинка, аз имах подути сливици. Не можех да преглъщам, да се храня. Изпитвах болка, когато говорих. Беше ужасно. Повтаряше се на всеки 2 седмици. Накрая ме настаниха в болница за лечение. От тогава /вече близо две години/ нямам такъв проблем. Вземи мерки.
0
0
Кейтлин
Кейтлин
05.01.2016 00:40
Много благодаря за съвета !
0
2
miglena
miglena
04.01.2016 15:52
Не може. Времето е студено, нормално е вируса да се върне, тъй като дори външните симптоми да изчезнат, вирусът още живее в теб. Бързо при личния лекар и дано оздравееш по-бързо. Моят съвет е да заложите освен на антибиотици, на народно лечение, което освен че може да те излекува, и да подсили имунитета ти и да не се стига повече до това състояние.
5
0

Рейтинг

4.8
Общо гласували: 4
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка: