Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Трудно ми е да се отпусна пред него, а иначе нямам този проблем

Трудно ми е да се отпусна пред него, а иначе нямам този проблем

Трудно ми е да се отпусна пред него, а иначе нямам този проблем
Здравейте, искам да споделя за един проблем, който ме мъчи от няколко месеца. Проблемът ми е, че колкото и да искам, не мога да се отпусна докрай пред момчето, в което съм влюбена и той това също го забелязва. Винаги ми е притеснено покрай него, а иначе аз рядко се притеснявам и когато не съм в неговата компания нямам този проблем, даже съм много нахална.

Не знам как да преодолея това в мене, мисля, че се дължи на това, че преди почти 3 години бях влюбена в друго момче и той се подигра с чувствата ми, както и на това, че нямам опит с връзките. Сегашното момче няма нищо общо с предишното, държи се с мен като с принцеса, но просто не мога да се отпусна. Страхувам се, че от притеснението ми ще го загубя, а не искам това да се случи. На 17 години съм.

Моля за съвет какво да направя по въпроса.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (5)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
02.06.2018 22:07
и аз имам този проблем какво да правя каза да се отпусна.
0
0
Кики
Кики
16.02.2016 14:41
На някои момичета им се случват и такива неща, колкото повече се виждат с него, тревожността не само не намалява, дори напротив - засилва се. За момента не съм намерила решение за този проблем, но истината е, че всичко зависи кой стои пред теб. Той може дори да не е виновен, просто подсъзнанието ти играе номера....
2
0
:)
:)
15.02.2016 22:51
При много момичета е така спокойно на 22 съм и ми се е случвало във всички мои сериозни връзки (3 на брой). Има две обяснение - едното имаш силни чувства и те ти пречат, а другото e че не сте достигнали до същността на връзката ви. Може той да опита да те предразположи по някакъв начин, като си споделяте по-лични неща или нещо такова, а другият вариант е сама да се отпуснеш с времето.
1
0
miglena
miglena
14.01.2016 10:18
Щот до сега не сте изградили онази специална връзка, която говори за истински чувства и доверие, то значи не сте един за друг.
0
1
Пламена M.
Пламена M.
13.01.2016 17:31
Това е напълно нормално за нова връзка и той ще те разбере, не се притеснявай. Нужно ти е да го опознаеш по-добре. Когато това стане, ще започнеш да му имаш повече доверие и ще се отпуснеш. Нужно е време, пак казвам - няма място за притеснение.
2
0
Потребител#161181
Познаваме се от година и половина, имаме взаимоотношения от около 8 месеца, но ми е трудно да се отпусна, не е месец-два.
2
0

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: