Ezine.bg»Споделени Истории»Тийнейджъри»Дали не криввам от правия път?

Дали не криввам от правия път?

Дали не криввам от правия път?
Здравейте! Аз съм момиче на 16 години. По принцип мога да кажа, че съм добър и силен духовно човек, в училище съм отличничка, но наполедък имам чувството, че нещо се случва с мен. Освен това и други хора ми казват, че много съм се променила.

Става въпрос за това, че от около една година вече аз и приятелската ми групичка тръгнахме по барове ( всеки месец поне по веднъж ), започвам да чувствам все по голямо желание да направя нещо различно, нещо извън рамките, нещо лудо. . Знам, че повечето хора ще ми кажат, това са тинейджърски глупости, но започвам да се тревожа за себе си.

Имам и друг проблем, вероятно ще изглежда глупаво, но никога до сега не съм имала гадже, не съм правила нищо с абсолютно никой. Другото нещо, което страшно ме обърква е това, че освен момчета харесвам и момичета (да, бисексуална съм) и все още имам чувства към едно момиче, с което се запознах преди 2 години и се влюбих в нея още в мига, в който я видях.

От тогава не спирам да мисля за нея, а и като няма никой друг човек, когото да харесвам в живота си, не мога да я забравя. Чувствам се ужасно самотна и съм на път да загубя и малкото ми останали приятели. Липсата на любов и емоции все повече ме потиска и депресира, тласкат ме към лошо поведение. Моля ви, дайте ми съвет как да продължа живота си! Благодаря предварително за съвета!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
Passion
Passion
25.01.2016 15:27
И аз съм съгласна, че излизането веднъж месечно е повече от нормално. Относно останалото, нормално е да си объркана на тази възраст. Хората са объркани и по-късно в живота. Моят съвет е да не си слагаш етикети и да се чувстваш виновна. Не е задължително да се самоопределяш като бисексуална. Такива емоции са нормални за възрастта ти. Смятам, че симпатиите към жени се обяснява със страха ти в момента да се отдадеш на мъж. Сама сподели, че не ти се е случвало. Нормално е да търсиш връзка със себеподобен, който е по-нежен и по-склонен да те разбере. Това са в повечето случаи временни неща. Просто вярвай в себе си, не се обвинявай и си живей живота.
2
0
miglena
miglena
19.01.2016 17:34
Нещата са в рамките на нормалното, излизане веднъж месечно е повече от добро поведение за един тийнейджър. Знам, че си уплашена, но всеки от нас преминава през този период. Важното да знаеш, че ти си прекрасна. Усвои свойството да уважаваш себе си, следвай само своите цели и винаги отстоявай мнението си. Всичко останало ще се нареди само - и с гаджетата и с всичко останало.

п.п. - Нормално е да се променяш, ти растеш!
2
2

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: