Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Старата любов ръжда не хваща

Старата любов ръжда не хваща

Старата любов ръжда не хваща
Здравейте, аз съм момиче на 14 години, а приятелят ми е на 18. От 2 месеца сме заедно и го чувствам много близък. Всъщност аз винаги съм го харесвала, дори когато съм била с други момчета. Започнах да изпитвам чувства към него от както бях в 3 клас и до ден днешен още го обичам. Проблемът е неговата ревност. Има едно момче, което от доста време се навърта около мен (нещо, което аз не бях забелязвала до сега), но на мен ми изглежда, че намеренията му са приятелски, докато на гаджето ми му изглежда по друг начин и представете си-това го разбрах не от него, а от най-добрия му приятел, който също така ми каза, че гаджето ми мислело да ме зарязва още вчера (на Свети Валентин). Останах шокирана от факта, че той мисли, защото аз имам чувства към друго момче освен към него. Не можех да повярвам. Бях разбита и още съм. Но най-добрият му приятел е казал да не го прави и да ми даде още един шанс, за което съм му много благодарна (на приятеля му). До сега 1-2 приятелки са ми споделяли мнението си, което е, че той не ме харесва, а е с мен напук на някое друго момиче. Някакви съвети какво да правя? Моля ви, помогнете ми! Много съм объркана. .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
24.02.2016 17:35
Не трябва да си благодарна на приятеля му, дори напротив. И аз мисля, че е напук на теб. Остави го, поне за малко. Виж как ще се държи, ако се отдалечиш и се правиш, че не ти пука. Ако и на него му е все тая, по-добре зарежи.
0
0
miglena
miglena
17.02.2016 18:01
Ама как няма да си объркана, като се занимаваш със 100 момчета на 14 години Уж го обичаш ?!!? от 3-ти клас, ама имаш чувства към друг. И ако те беше зарязал, веднага щеше да хукнеш при другия. В същото време горкото ти гадже без да иска ти е отворило очите, че още някакъв там заблуден те харесва, та сега още повече ще ти се дигне рейтинга. Ужас!!!
3
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: