Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Влюбвам се, а той май ме мрази

Влюбвам се, а той май ме мрази

Влюбвам се, а той май ме мрази
Здравейте!
Ще си излея сега душичката за едно момченце, а вие ако дадете по един съвет, много ще помогнете. Учех аз преди десетина години с едно момче. Много се мразехме. Все за нещо се карахме, все нещо се обиждахме, направо изтръпвах от нерви като го виждах. Голяма драма беше. Непрекъснато намираше с какво да ме засегне, даже номера ми беше намерил и не спираше да ми звъни, по всяко време на денонощието. В часовете все мен гледаше, а в междучасията постоянно край моя чин се въртеше, и вечно обясняваше на всички, колко съм грозна, колко злобно гледам. По едно време, чак ми следеше маршрута на прибиране от училище, и коментираше после от къде съм минавала. Приятелките ми бяха сигурни, че всъщност е луд по мен и затова се държи като идиот, и няма да си кривя душата, по едно време и аз се усетих че хлътвам. Но така и нищо не стана.

Малко след като завършихме, той имаше кратка връзка с моя близка - умирах от ревност. Че бяхме и в обща компания, често излизахме заедно, направо ми идеше да го убия, като я целуваше. Минаха доста години от тогава, но и до днес засечем ли се някъде, и двамата видимо се изнервяме, и не откъсваме очи един от друг. До скоро не ми правеше впечатление, но имахме една случка, която ме накара да се замисля за чувствата си. Засякохме се в лекарския кабинет, аз бях болна, а той беше си навехнал ръката. Още като влезе в отделението, погледите ни се засякоха, след това, докато чакаше да го приемат, адски го болеше и обикаляше напред-назад, но не спираше да ме гледа. Почувствах се много странно. Отделението беше пълно с хора, а на мен ми се струваше, че сме само двамата там. Опитвах се да отмествам поглед, но непрекъснато усещах, че ме гледа, и не можех да се сдържа да не го погледна и аз. Искаше ми се да отида до него, да го гушна, и да го успокоя. Не знам как се сдържах.

Може би, единствено страха, че ще ми се присмее и ще ме отблъсне, ме спря. Но оттогава не съм спряла да мисля за него. Не знам дали и той изпитва нещо, или романтичните филми са ми в повече. Възможно ли е, да ме е харесвал тогава, и до днес да изпитва нещо? Такива неща не стават ли само по филмите? Уж мразиш някой, а после се влюбваш. Защото точно това се случи с мен. Не знам какво да правя. Ние още не си говорим, никога не сме обсъждали отношенията си, единствено няколко пъти сме се поздравили за това време. И естествено, че се зяпаме като идиоти като се засечем някъде. Не знам как и дали да подходя към него, затова ми трябва съвет. Искам да общувам с него, да разбера дали съм влюбена в него самия, или просто в една фантазия. Искам да разбера, и дали той изпитва нещо, или всичко е в главата ми. Но не знам как. Вече не съм на 15, но все така ме е страх от реакцията му, от това да не би да ми се изсмее. Моля ви за помощ. Предварително благодаря.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (4)

Изпрати
ФортмаА4
ФортмаА4
24.03.2016 18:51
Поговори с него, все пак не сте малки. Миналото си е минало. Може винаги точно това да му кажеш, че въпреки буйното ти минало - си се променила и че искаш да се помириш с него, защото си голяма и защото осъзнаваш, че това не са детски истории. От там и за напред - времето ще покаже.
1
0
Кристина
Кристина
23.02.2016 20:44
Бъди по спонтанна бе момиче.. като го видиш и пак се загледате хвърли му се и го целуни, ако ти се присмее го обърни на още по - голяма шега и му се присмей по - злобно, намигни му и си тръгни ;) Но според мен човек, който няма интерес към теб няма да прави такива неща, а и другото .. мъже рядко отказват на жена ;)
1
0
miglena
miglena
17.02.2016 18:15
Защо не опиташ през фейсбук, здравей-здрасти, закачки, това-онова?
3
1
Пламена M.
Пламена M.
17.02.2016 17:48
Реално нищо не те обвързва с този човек в момента. Единственото нещо, което може да се случи, е всичко между вас да придобие малко по различен аспект от този в момента. Реално ако му кажеш, нищо няма да загубиш, но ще си наранена. От друга страна той може и да изпитва нещо. Защо не опиташ с общи приятели - да го подпитат там какво чувства, да опипат обстановката, защото така ще е просто изведнъж и със сигурност няма да знае как да реагира.
2
0

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: