Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Споделени Истории»Изневяра»На почивката го срещнах

На почивката го срещнах

На почивката го срещнах
Здравейте! Наскоро ходих на почивка и беше уникално, като в рая. Там имаше група аниматори горе долу на моята възраст, малко по-големи. Аз съм на 18. Един от аниматорите все се закачаше с мен, аз си мислех че се бъзика. Само да подчертая, че си имам приятел от няколко години. Първоначално той започна да ме нарича скъпа, да ми щипва по бузките и разни такива. Също така му казах няколко пъти, че си имам приятел, но той не спря.

Докато деня преди заминаването ми в ресторанта не го срещнах и той ми каза в прав текст, че иска да ме целуне. Помислих си, че ще е само целувка. Да ама не. Заведе ме в една стая и естествено си поиска още неща. И макар, че аз си имам приятел и много го обичам, имах някаква тръпка към това момче. Затова и му позволих една много дълга целувка. Подадох се на емоциите си. Както и да след случилото се той ме целуна по бузата и ме попита дали ще кажа на някой. Аз казах не. Ние дори не си казахме имената, камо ли да си вземем фейсбук или друга социална мрежа. Единственото което знаех за него е работата му, годините и в коя държава е роден. Само това.

На следващия ден, дори не дойде да ме изпрати. Проблемът е, че сега съм в реалността и все още се сещам постоянно за него, защото ми беше толкова приятно. Постоянно си представям как съдбата ще ни срещне отново, но не мога и да го повярвам, тей като сме от различни държави и на много километри разстояние. Нормално ли е това? Как да го преодолея? И трябва ли да кажа на приятеля си цялата истина? Отдавна вече не изпитвам същата тръпка с приятеля ми, но не мога и да си представя живота без него. В главата ми е пълна каша. Моля ви помогнете!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
Стан Ой
Стан Ой
10.05.2016 17:36
Този аниматор сигурно и с други е постъпвал така, ето защо изобщо не трябва да мислиш за повторни срещи с него. Не е имал сериозни намерения. А относно приятеля ти: по-добре му кажи. Щом си се поддала на това моментно увлечение, явно нещо ти липсва в сегашната връзка и по-добре да я прекратиш.
1
8
Пламена M.
Пламена M.
09.05.2016 16:20
В никакъв случай не казвай на приятеля ти, дори напротив - предприеми нещо, за да се върне тръпката. Колкото до аниматора - работата на тези хора им позволява да правят това, да се забиват с мацки, дошли на почивка. Това е все едно да отидеш на море, да се забиеш с бармана и после да чакаш да ти предложи брак :D Спомняй си с усмивка за това, което се е случило и да не ти пука. Каквото е станало на почивката, остава си там. А ако съдбата ви срещне отново - ето ти ново приключение.
9
2

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: