Ezine.bg»Споделени Истории»Моята Драма»Харесвам го! Той знае и си трае

Харесвам го! Той знае и си трае

Харесвам го! Той знае и си трае
Здравейте, та моята история е такава.
Харесвам едно момче но то знае че го харесвам и нищо не казва когато се разминава ме по коридора той ме поглежда странно но аз дори не смея да го погледна. Аз съм на 12 и той също. Той не страни от мен подозирам защото разбрах че ме е харесвал преди. Много искам и той да ме харесва макар че може би ме харесва не знам. Искам да сме приятели преди бях ме но като разбра че го харесвам приятелството ни се развали. Искам пак да сме приятели но добри, не чак гаджета.

Той ме наблюдава доста странно и мълчи като се срещнем някъде аз съм в същото положение. Моля кажете ми какво да правя? ? ? Благодаря предварително. :y:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
09.05.2016 17:56
Да, разбира се, няма нищо лошо да проведете един нормален разговор. Успех!
0
0
Потребител#170336
Благодаря
0
0
Пламена M.
Пламена M.
09.05.2016 16:23
Ами ти си го изплашила. Момчетата съзряват доста по-късно и смятам, че той до този момент не си е и помислял за момичета, или не е предполагал, че някоя ще го хареса. Просто му е странно, за това се държи това. С времето ще му мине, спокойно. След време опитай да му пишеш нещо непринудено, за да не си помисли, че го сваляш или нещо такова и се опитай да възстановиш предишните ви отношения.
5
0
Лора
Лора
09.05.2016 17:27
Имам чувството че и той ме харесва защото ме наблюдава вече не странно а сякаш и той ме харесва понякога се опитва да ме заговаря но аз не се усещам и си тръгвам без да му обърна внимание.Тази година ще бъдем заедно на лагер и ще бъдем до тяхната стая защото той ще бъде и с други момчета.Да се опитам ли да го заговоря?
0
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: